Bildirim
Günde 1 Litre Meyve Suyu İçimek Zararlı Mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Meyve suları zararlıdır çünkü içinde bulundurduğu şeker miktarı çok fazladır normal sıkılan meyve suları bile zararlıdır çünkü 1 bardak meyve suyu sıksan bile fazlaca meyve tüketmiş olursun ve meyvede ki şeker miktarı fazladır buda alacağın yarardan çok sana zarar verir en normali tane olarak tüketmek -
quote:
Orijinalden alıntı: Aslan sütü
Meyve suları zararlıdır çünkü içinde bulundurduğu şeker miktarı çok fazladır normal sıkılan meyve suları bile zararlıdır çünkü 1 bardak meyve suyu sıksan bile fazlaca meyve tüketmiş olursun ve meyvede ki şeker miktarı fazladır buda alacağın yarardan çok sana zarar verir en normali tane olarak tüketmek
yağsız süt iç -
İç iç çok yararlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günde 1 bardak iç
şekerli. tabii ki zararlı. -
Ölmek istiyorsan devam et..
Uzun vadede inatçı bölge yağlarına sahip olacaksın, sana bir görmüş geçirmiş tavsiyesi, bence içmemelisin ya da içip, hayattan bir tecrübe kazanırsın en azından kendi fikrin olur. 1 litre çok. -
Yarım litreden fazla önermiyorum heleki o fabrikasyon saçma sapan meyve aromalı içecekleri. -
quote:
Orijinalden alıntı: MoonDeath
quote:
Orijinalden alıntı: Aslan sütü
Meyve suları zararlıdır çünkü içinde bulundurduğu şeker miktarı çok fazladır normal sıkılan meyve suları bile zararlıdır çünkü 1 bardak meyve suyu sıksan bile fazlaca meyve tüketmiş olursun ve meyvede ki şeker miktarı fazladır buda alacağın yarardan çok sana zarar verir en normali tane olarak tüketmek
yağsız süt iç
Aslan sütünden zarar gelmez tabi ayarını bilirsen -
İçindeki şeker yüzünen zararlıdır.Bazıları hele bildiğin şeker yerine şurupla felan tatlandırılıyor.Onlar zaten direk kansere ve şeker hastanlığına sebep ouyor.
Ayrıca meyve suyunu çok hızlı bir şekilde soğuk ve sıcak borulardan geçirerek içindeki bakterileri öldürüp paketliyorlar.Böylece uzun süre raf ömrüne sahip oluyor.Fakat içinde ne kadar yararlı şey varsa yok olup gidiyor.
Meyve suyu içmek iyi bir şey ama evde kendiniz sıkarda yaparsanız. -
1 lt meyve suyu içsem tüm gün su içerdim herhalde. -
quote:
Orijinalden alıntı: The North Remembers
1 lt meyve suyu içsem tüm gün su içerdim herhalde.
Aksine hocam meyve suyu içince susamıyorum :) Gün içinde su içmeyi unutuyorum arada -
Meyvenin kendini yemek daha iyi. Paket meyve sulari çok içildiği takdirde göbek yapar diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Narthyard
Uzun vadede inatçı bölge yağlarına sahip olacaksın, sana bir görmüş geçirmiş tavsiyesi, bence içmemelisin ya da içip, hayattan bir tecrübe kazanırsın en azından kendi fikrin olur. 1 litre çok.
Anladım hocam 1 litreden günde 2 bardağa indirmek en mantıklısı o zaman
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X