Şimdi Ara

Günde 1 Litre Meyve Suyu İçimek Zararlı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eskiden çok Cola içerdim günde 1 litre falan sonra bıraktım colayı .Şimdide Tamek`in Kahvaltım karısık meyve suyu içiyorum günde 1 litre acaba cok meyve suyu içmek zararlı mı ? Karaciğerde yağlanma falan yapar diyorlar çok tüketince dogrumudur acaba ? Bir zararı olur mu ?
     Günde 1 Litre Meyve Suyu İçimek Zararlı Mı?

• Meyve suları zararlıdır çünkü içinde bulundurduğu şeker miktarı çok fazladır normal sıkılan meyve suları bile zararlıdır çünkü 1 bardak meyve suyu sıksan bile fazlaca meyve tüketmiş olursun ve meyvede ki şeker miktarı fazladır buda alacağın yarardan çok sana zarar verir en normali tane olarak tüketmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslan sütü

Meyve suları zararlıdır çünkü içinde bulundurduğu şeker miktarı çok fazladır normal sıkılan meyve suları bile zararlıdır çünkü 1 bardak meyve suyu sıksan bile fazlaca meyve tüketmiş olursun ve meyvede ki şeker miktarı fazladır buda alacağın yarardan çok sana zarar verir en normali tane olarak tüketmek

yağsız süt iç
  • İç iç çok yararlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 1 bardak iç

• şekerli. tabii ki zararlı.
  • Ölmek istiyorsan devam et..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 5 litre su içiyorum
    9 yıl önce açıldı
    GÜNDE 7 TAM YUMURTA ZARARLI MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzun vadede inatçı bölge yağlarına sahip olacaksın, sana bir görmüş geçirmiş tavsiyesi, bence içmemelisin ya da içip, hayattan bir tecrübe kazanırsın en azından kendi fikrin olur. 1 litre çok.
  • Yarım litreden fazla önermiyorum heleki o fabrikasyon saçma sapan meyve aromalı içecekleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Orijinalden alıntı: Aslan sütü

Meyve suları zararlıdır çünkü içinde bulundurduğu şeker miktarı çok fazladır normal sıkılan meyve suları bile zararlıdır çünkü 1 bardak meyve suyu sıksan bile fazlaca meyve tüketmiş olursun ve meyvede ki şeker miktarı fazladır buda alacağın yarardan çok sana zarar verir en normali tane olarak tüketmek

yağsız süt iç

Aslan sütünden zarar gelmez tabi ayarını bilirsen
  • İçindeki şeker yüzünen zararlıdır.Bazıları hele bildiğin şeker yerine şurupla felan tatlandırılıyor.Onlar zaten direk kansere ve şeker hastanlığına sebep ouyor.

Ayrıca meyve suyunu çok hızlı bir şekilde soğuk ve sıcak borulardan geçirerek içindeki bakterileri öldürüp paketliyorlar.Böylece uzun süre raf ömrüne sahip oluyor.Fakat içinde ne kadar yararlı şey varsa yok olup gidiyor.

Meyve suyu içmek iyi bir şey ama evde kendiniz sıkarda yaparsanız.
  • 1 lt meyve suyu içsem tüm gün su içerdim herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

1 lt meyve suyu içsem tüm gün su içerdim herhalde.

Aksine hocam meyve suyu içince susamıyorum :) Gün içinde su içmeyi unutuyorum arada
  • Meyvenin kendini yemek daha iyi. Paket meyve sulari çok içildiği takdirde göbek yapar diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Uzun vadede inatçı bölge yağlarına sahip olacaksın, sana bir görmüş geçirmiş tavsiyesi, bence içmemelisin ya da içip, hayattan bir tecrübe kazanırsın en azından kendi fikrin olur. 1 litre çok.

Anladım hocam 1 litreden günde 2 bardağa indirmek en mantıklısı o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.