Şimdi Ara

<<<<GÜNCELliğini yitirmiş YAZILIM LİNKLERİ>>>> (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
1
Favori
200.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR TAMDA NERO YU ARIYORDUM TEŞEKKÜR EDİYORUM EMEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • Linki yeniledim bildirdiğin için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: budur
    hocam emeğiniz için teşekkürler bu link çalışmıyor :Nero Premium 7.0.8.2 TÜRKÇE
  • Kullanılan yazılımları büyük kısmı ücretli ben buraya sadece ücretsiz olanları koysam bunun kime yararı olacak @Loop.
    Yakında belirticem hangilerinin ücretli hangilerinin ücretsiz olduğunu o zaman daha iyi olacak ama şimdi listeden ne yazılım kaldırabilirim ne de ayrı liste yapabilirim.

Bir de şunu belirteyim bu konu tam 10 sayfa olmuş, bir çok arkadaş girip teşekkür etmiş, benim senin bana önceden teşekkür ettiğini hatırlamam oldukça zor.

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Çok güzel çok düzenli ve basit teşekkürler.
    Yanlız photoşop neden yok listede?

Saygılı olmasını bilioruz hocam...
    Zamanında teşekkür etmiştim.

Key isteyen bir programın keyini bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bişiy. O yüzden sinirlendim. Uslubum ters geldiyse özür dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 18 Mayıs 2006; 10:56:45 >

• Rica ederim arkadaşlar.

quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***
    Süper paylasım cook saol kardesim

quote:

Orjinalden alıntı: comicxxl
    çalışman için teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: dh_security_dh
    teşekkürler @beytepe hocam

quote:

Orjinalden alıntı: TALHA BIN UBEYDULLAH
    ARKADAŞLAR TAMDA NERO YU ARIYORDUM TEŞEKKÜR EDİYORUM EMEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

• Benim seçmiş olduğum yazılımların sonlarında yıldız var noxii, gerçi daha tüm kategorilerde yapmadım bunu ama sana fikir verebilir. Bir de imzamda DH Paylaşım Ekibi konusu var oraya da bakabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: noxii
    Her şey çok iyi ama yazılanların hepsine göz atmak çok zor oluyor. İçlerinden programları seçip ayrı bir topic halinde sunulsa bence daha iyi olur.
  • Güvenlik Yazılımları Bölümü Güncellenmiştir

Not: Tüm yanıtları aslında tek bir ileti içerisinde veriyordum fakat böyle yapınca karışıklık oluyor, hatta dikkat edilmediğinden boş yere yazılımış oluyor, o nedenle ayrı iletiler halinde yanıt verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 18 Mayıs 2006; 11:03:46 >
  • sanırım burası bir cennet

harikasınız keşke rep puanı falan olsaydı seni repe boğardım
  • Ya arkadaslar bizim okulda flim cekim yarısması varda bana böle videoları işlicek güzel bi program lazım özellikle videoların üstüne ses ekleme özelliği olan bi program çok işim yarar yardımlarınızı bekliyorum
  • Beytepe şuraya bir bakar mısın? Bahsettiğim programlardan biri. (Freewaredir)
    http://forum.donanimhaber.com/m_7174597/mpage_1/key_//tm.htm#7180413
  • Tabii ki bakarım.
    Ya yeni bir kategori oluştururum oraya koyarım ya da ayrı olarak listede yer veririm.

quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Beytepe şuraya bir bakar mısın? Bahsettiğim programlardan biri. (Freewaredir)
    http://forum.donanimhaber.com/m_7174597/mpage_1/key_//tm.htm#7180413
  • @beytepe dostum ellerine sağlık.

Teşekkürler
  • yaw mükemmelsn çok saol
  • Cok sagolun ya
  • beytepe hocam;
    öncelikle yaptığın çalışmalar için sana çok teşekkür ediyorum. program indireceğim zaman önce senin arşivine bakıyorum ve tavsiyelerine göre hareket ediyorum.
    küçük bir ricam olacak: bazı programlar ücretsiz bazılarının da kullanım süreleri var.
    bu verdiğin liinklerin, karşısına ya da parantezle free mi yoksa share mi olduğunu da yazar mısın. bilmeden indiriyorum mesela, kullanım süresi doluyor. mecburen kaldırıyorum programı, alternatif program arıyorum. çok da fazla indirme yapamıyorum. malum kotalı adsl kullanıcısıyım.
  • Elinize sağlık çok güzel olmuş..

Video editing programı "Power Director 5" i nereden/nasıl indirebilirim?

Teşekkürler
  • Dostum paylaşımın için sağol ama baktım ve hiç remote program bulamadım arama yaptırdım ama bulduklarımın içinde şuanda en iyi NetOp var gibi şayet varsa senin bildiğin daha hızlı ve daha iyi bir prog. yardımcı olursan sevinirim şimdiden saol ve tekrar teşekkür ederim.
  • ya kardeş büyüksün ya ne diyim ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Matisyahu
    @beytepe dostum ellerine sağlık.
    Teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: cidik
    yaw mükemmelsn çok saol

quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch
    Cok sagolun ya

Rica ederim arkadaşlar sizlerde sağolun.
  • Power Director 5 Tıkla İndir

quote:

Orjinalden alıntı: savash

Elinize sağlık çok güzel olmuş..

Video editing programı "Power Director 5" i nereden/nasıl indirebilirim?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.