Şimdi Ara

[Guncellendi] ASUS N56V S4037V İ7 3610QM GT 650M + SSD UYGUN FİYATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İMZAMDA DA AÇIK SEÇİK GÖZÜKEN SİSTEMDEN ÇOK MEMNUN OLMAMA RAĞMEN SATIYORUM. .

ÖZELLİKLERİ

İşlemci Intel® Core™ i7 3610QM İşlemci
    İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium
    Çipset Intel® HM76 Chipset
    Bellek DDR3 1600 MHz SDRAM, 2 x SO-DIMM soket
    Maks: 8 GB SDRAM
    Ekran 15.6" HD (1366x768)
    Full HD (1920x1080)
    Wide View Angle LED Arka Aydınlatmalı
    Grafik NVIDIA® GeForce® GT 650M 2GB DDR3 VRAM
    Depolama 2.5" SATA
    1TB 5400rpm
    750GB 5400rpm/7200rpm
    500GB 5400rpm/7200rpm
    750GB 7200rpm SSH
    500GB 7200rpm SSH
    Optik Sürücü Blu-Ray DVD Combo
    Super-Multi DVD
    Blue-ray reader
    Kart Okuyucu 3ü bir arada kart okuyucu ( SD/ MS/ MS Pro/ MMC)
    Kamera HD Web Camera
    Network Gömülü 802.11 b/g/n
    Gömülü Bluetooth™ V4.0
    10/100/1000 Base T
    Arayüz 1 x mikrofon girişi
    1 x mikrofon çıkışı
    1 x VGA portu/Mini D-sub 15-pin
    4 x USB 3.0 port
    1 x RJ45 LAN kablolu bağlantı
    1 x HDMI
    1 x SPIDIF çıkış
    Ses Built-in Speakers And Microphone
    Bang & Olufsen ICEpower®
    Built-in Azalia compliant audio chip
    Creative Audigy HD
    Asus N series external sub-woofer support
    Pil 6 hücreli 5200 mAh 56 Whrs
    Güç Adaptörü 19 V DC
    4.74 A, 90 W (i3/i5 işlemcilerde)
    6.3 A , 120 W (i7 işlemcilerde)
    Boyutlar 38.0 x 25.5 x 2.72 ~3.24 cm (GxDxY) (i3/i5 işlemcilerde)
    38.0 x 25.5 x 2.73 ~3.40 cm (GxDxY) (i7 işlemcilerde)
    Ağırlık 2.7 kg ( 6 hücreli pil ile)
    Güvenlik Kensington lock
    LoJack
    BIOS parola koruması
    HDD parola koruması
    Üretici Garantisi 2 yıl garanti
    1 yıl pil garantisi

İnceleme için
    incelemeler.enpedi.com
    Asus N56VZ-S4037V Kullanıcı İncelemesi
    https://incelemeler.enpedi.com/2012/07/asus-n56vz-s4037v-kullanc-incelemesi.html

Fatura tarihi: 28/09/2012 vatan çıkışlıdır. Şirket adına faturalı oldugu ıcın faturanın fotokopısı vardır.

ÜRÜNDE Bİ PROBLEM YOKTUR. KLAVYE AYDINLATMASINDAN TUTUN USB HDMI GİRİŞLERİNE KADAR TEK SORUNU BULUNMAMAKTADIR.

ALMA SEBEBİM: PC YE TERFİ ETMEK İÇİNDİR. LÜTFEN TELEFONLARLA, TABLETLERLE TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ.

İÇERİSİNDE OCZ VERTEX 4 128 GB VATAN FATURALI SSD BULUNMAKTADIR. FATURA TARİHİ LAPTOPTAN İKİ HAFTA SONRADIR. FATURA KENDİ ADIMA VE ELİMDEDİR. İSTEYEN ARKADAŞLARA SSD İLE İSTEYENLERE ORJİNAL HDD SİNİ TAKARAK YOLLAYABİLİRİM. KARGO ALICIYA AİTTİR. GELİP GÖRÜP BİRİNE BAKTIRIP ALINABİLİR TABİKİ DE. GAZİANTEP TEN HERYERE KARGO GÖNDERİLİR. KARGOYU SİZ BELİRLERSİNİZ BEN DE ORJİNAL KUTUSUNA KOYUP YOLLARIM.

ÜRÜNÜN GÖRSELLERİNDE DE ANLAŞILACAĞI ÜZERE TEK SORUNU SOL YANDAKİ PROJEKSİYON GİRİŞİNİN ORADAKİ HAFİF EZİLMEDİR. SEBEBİ YEĞENLERİMDEN BİRİSİ SUBWOOFERI ÇEKİP KOPARMIŞ VE KOLTUKTAN YERE DÜŞMÜŞTÜR. 30 CM YÜKSEKTEN. SORUN TEŞKİL ETMESİN DİYE GÖRSELİNİ AÇIKLAMASINI YAZIYORUM.

SAĞLAM BİR MASAÜSTÜ DÜZMEK İÇİN SATIYORUM. SIFIR DÜŞÜNÜYORUM AMA YİNE DE TEMİZ BENİM Kİ GİBİ Bİ KULLANIM SONRASI İ7 3770 İŞLEMCİLİ GTX 680 VEYA HD 7970 EKRAN KARTI SAĞLAM Bİ PC İLE TAKAS OLABİLİR. PM ATINIZ

TAKASTA TEK TERCİHİM FALZA YORULMAMIŞ Bİ İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI VE TEMİZ OLUŞUDUR.

FİYAT 2300 >>>> 2100 >>> 2000>>>1900 DUR. (SSD İLE BİRLİKTE)

SSD SİZ FİYATI 1700 DÜR. PEŞİN VE TEMİZ ALICILAR TERCİHİMİZDİR. ALDIKTAN SONRA GERÇEKTEN TEMİZ KULLANILMIŞ Bİ CİHAZ OLDUĞUNU SIFIRINA FAZLADAN 400-500 VERMEMNİN ANLAMSIZ OLDUĞUNU SİZDEN GÖRECEKSİNİZ. ÇÜNKÜ TERTEMİZDİR. ŞİMDİDEN HAYIRLI SATIŞLAR HERKESE

NOT: TOZLANMA VE DOLAYISIYLA ISINMA PROBLEMİ KESİNLİKLE YOKTUR. BOŞTA 43-50 ARASI YÜKTE 80-85 ARASI ISISI DEĞİŞMEKTEDİR. BU DA NORMALDİR BU LAPTOPLARA...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorukMactoo -- 20 Nisan 2013; 23:11:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 0ı ssd dahil 2300-2400 e mal olurken fiyatı çok fazla ki 2.el ayrıca 7 aylık bence fiyatı bir gözden geçirin
    amacım almak değil ama alacak insanların paralarının boşa gitmesini istemem açıkcası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wert95

0ı ssd dahil 2300-2400 e mal olurken fiyatı çok fazla ki 2.el ayrıca 7 aylık bence fiyatı bir gözden geçirin
    amacım almak değil ama alacak insanların paralarının boşa gitmesini istemem açıkcası...

O zaman konuyu baltalama istersen. Fiyati ssd ile beraber 2500 lira nettir. O da freedos vs. Ben temiz diye yazdim bunu. Alacak arkadasa indirim yapilabilir. Ama fazlasi acikcasi zoruma gider. Ve vazgecicem bu gidisle. Acaba sana gore 7 ayda 1200 lira eksigine mi verilir bu derece son bi model cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Orijinalden alıntı: wert95

0ı ssd dahil 2300-2400 e mal olurken fiyatı çok fazla ki 2.el ayrıca 7 aylık bence fiyatı bir gözden geçirin

O zaman konuyu baltalama istersen. Fiyati ssd ile beraber 2500 lira nettir. O da freedos vs. Ben temiz diye yazdim bunu. Alacak arkadasa indirim yapilabilir. Ama fazlasi acikcasi zoruma gider. Ve vazgecicem bu gidisle. Acaba sana gore 7 ayda 1200 lira eksigine mi verilir bu derece son bi model cihaz.

amacım baltalamak değil insan hakkını savunmak bilgisayar hakkında bir şey demedim ve baltalamadım konuyu sadece alacak veya ilgilenenlere fiyatlardan haber vermek.
    ayrıca sattığınız bilgisayar ilk olarak win7 ve 7 ay geçmiş, yakın bir tarihli değil ve son model de değil win8 li olanları 16gb ramli olanları varken. win8li blurayli n56lar 2200 2400 arasındayken sırt ssd li diye ki oda 2.el olmuş durumdayken 2500 fiyat çekiyorsunuz.1200 lira indirim demiyorum ancak bu bilgisayar bence maksimum 1800 ssdli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wert95 -- 20 Nisan 2013; 20:23:45 >

• :) kardesim sen gidip age of falan oynasana :) zorla mi satiyoruz. İsteyen alir abicim.

• Nedir son durum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: folikür

Nedir son durum:)

Saka mi bu :) bu benim neredeyse 10 ay once sattigim
    Ustune ne canavarlar duzdugum bir seruvenin baslangiciydi. Satildi tabiki de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumdaki bu genel ukala tavır nedir anlamıyorum.
    Satıldı demen yeterliydi hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.