Şimdi Ara

Güncellemeden sonra masaüstüm bozuldu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bilgisayarı açtım güncelleme uyarısı geldi 4 saat erteledim. Fakat 15 dakika sonra pc kapandı ve güncellemeye başladı sonra güncelleme bitti. Şifremi girdim açtım bir baktım masaüstü birbirine girmiş :/ Hemen ekran ayarlarına girdim ama herşey normal'di. %125 değil %100'de duruyor ama masaüstü'ndeki herşey kocaman oldu birbirine girdi. Acil yardım lütfen :( İlk başta ekranın dışına kaymıştı biraz ayarlarla uğraşınca iyice bozdum resimdeki hali aldı yardım edin. Güncellemeden sonra masaüstüm bozuldu !

Güncellemeden sonra masaüstüm bozuldu !

Windows 10
    Ram: 4GB
    Ekran Kartı: Atı Radeon 3000
    Monitör Markası: AOC
    Anakart Markası: Asus
    64 Bit PC
    İşlemci : Amd Athlon II X4 630 Processor

• Masaüstünde iken klavyedeki "Ctrl" tuşuna basılı tutup farenin yukarı aşağı tekerleği ile oynayın muhtemelen düzelecektir.
  • felipeflexx F kullanıcısına yanıt
    Masaüstünde boş bir alana sağ tıkla, gelen penceredeki görünümde (Büyük simgeler, Orta boyutlu simgeler, Küçük simgeler) yazar oradan istediğin boyutu seç.
  • Beyler ikisinide zaten konuyu açmadan önce denedim olmadı ! Hala dosyaların bir kısmı ekranın dışında ulaşamıyorum geri dönüşüm kutusu ekranın soluna kaçtı onada ulaşamıyorum çıldırıcam. Windows geri yüklemede olmadı. Offf !!
  • Sakin olalım:) Yeni bir kullanıcı profili açıp onda başlatın bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.