Arkadaşlar bugün bilgisayarı açtım güncelleme uyarısı geldi 4 saat erteledim. Fakat 15 dakika sonra pc kapandı ve güncellemeye başladı sonra güncelleme bitti. Şifremi girdim açtım bir baktım masaüstü birbirine girmiş :/ Hemen ekran ayarlarına girdim ama herşey normal'di. %125 değil %100'de duruyor ama masaüstü'ndeki herşey kocaman oldu birbirine girdi. Acil yardım lütfen :( İlk başta ekranın dışına kaymıştı biraz ayarlarla uğraşınca iyice bozdum resimdeki hali aldı yardım edin.
Windows 10 Ram: 4GB Ekran Kartı: Atı Radeon 3000 Monitör Markası: AOC Anakart Markası: Asus 64 Bit PC İşlemci : Amd Athlon II X4 630 Processor
Masaüstünde iken klavyedeki "Ctrl" tuşuna basılı tutup farenin yukarı aşağı tekerleği ile oynayın muhtemelen düzelecektir.
felipeflexxF
kullanıcısına yanıt
Masaüstünde boş bir alana sağ tıkla, gelen penceredeki görünümde (Büyük simgeler, Orta boyutlu simgeler, Küçük simgeler) yazar oradan istediğin boyutu seç.
Beyler ikisinide zaten konuyu açmadan önce denedim olmadı ! Hala dosyaların bir kısmı ekranın dışında ulaşamıyorum geri dönüşüm kutusu ekranın soluna kaçtı onada ulaşamıyorum çıldırıcam. Windows geri yüklemede olmadı. Offf !!
Sakin olalım:) Yeni bir kullanıcı profili açıp onda başlatın bakalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme