Şimdi Ara

güncelleme sonrası yavaslayan pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistem geri yükleme sadece dünü gösteriyor inceki günlerede malesef alamadım acılıs ekranında da yavas acılmaya basladı bunun bı çözumu var mıdır aacaba

• sistem özelliklerinizi ve kullandığınız işletim sistemini yazarsanız yardımcı olabilirim
  • armagan_60 A kullanıcısına yanıt
    güncelleme sonrası  yavaslayan pc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

ram oranı düşük birde 64 bit onun haricinde c diskini disk temizleme yapın sistem dosyalarını silin eski windows sürümlerini silecekti c diskinde baya bir yer açılır ve rahatlama yapar görev yöneticisinden başlangıçta gereksiz çalışan programları kaldırın ve ccleaner programı ile temizlik yapın bu programla gereksiz geri yükleme noktalarını silin onun belli bir rahatlama sağlayacaktır ancak ram düşük kaldığı için eğer birde ssd kullanmıyorsanız belli zaman sonra windows şişecektir tavsiyem ram ve ssd takviyesi yapın

• armagan_60 A kullanıcısına yanıt
    sagol hocam pc den cok bişey beklemiyordum internet yetiyordu ne olduysa guncellemeden sonra oldu keske guncellemeseydim
    uyarı verip duruyordu tam işlerimin ortasında ekranın ortasında sinir olup güncelledim böyle oldu :)
  • yukardaki işlemlei yapmadan önce bir önceki vindows sürümünde rahat ediyorsanız aşağıdaki adımları deneyin

Windows'un önceki bir sürümüne geri dönmek için aşağıdaki adımları uygulayın:

BaşlatBaşlat düğmesi öğesine tıklayın ve "kurtarma" yazın.

Kurtarma seçenekleri (Sistem Ayarları) öğesini seçin.

Kurtarma'nın altında, Windows [X] sürümüne geri dön seçeneğini seçin. Burada [X], Windows'un önceki sürümüdür.

Geri dönmenizin sebebini seçin ve Sonraki öğesine tıklayın.

Bilgisayarınız fişe takılı değilse bilgisayarınızı prize taktığınızdan emin olun ve Sonraki öğesine tıklayın.

Windows [X] sürümüne geri dön öğesine tıklayın.

Geri alma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin.
    Geri alma işlemi tamamlandığında, bilgisayarınız Windows'un önceki sürümüyle açılacaktır. Windows'un bir önceki sürümünde oturum açmak için bir parola kullandıysanız oturum açabilmek için bu parolayı bilmeniz gerekir.

alıntıdır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armagan_60 -- 29 Ağustos 2020; 12:6:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.