Şimdi Ara

Güncelleme mi?Yeni Pc mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci;Core Duo 2.7
    Board;Gigabyte EP45 DS3R
    Ram;4 Gb 1066 mhz kingston
    Kasa;X-force
    Ses;Creative X-fi Gamer Edition
    Grafik;Ati HD 4850

Bilgisayarım bu güncelleme yapcaksam neler olmalı yada komple yeni bir kasamı almalıyım?Alcaksam Neler Alıyım 1.500 TL param var oyun makinesi olacak yardımlarınızı bekliyorum

• bence yeterli bi pc oyun konusunda sıkıntı yaşıyorsanız kaliteli 500 550 wattlık psu ve hd5850 alabilirsin
  • teşekkür ederim,ekran kartım ekimişti onu değişsem kafi sanırım
  • İşlemciniz çok çekirdek destekli oyunlarda yetersiz kalabilir.İkinci el q8xxx/9xxx alıp hızaşırtma yapın.
    Güç kaynağınızı yazmamışsınız,6950 + güç kaynağı alabilirsiniz.
  • 1500 tl varsa elindekileri satıp yeni bir sistem al.. i5 li falan.. core 2 serisinin modası geçiyor.. fiyatları dahada düşmeden elden çıkar;) turbo boost lu 4çekirdekli bir i5 al.. daha iyi olur sanırım
  • Bence 4850 yi 5850 ye çevirirseniz yeterli olacaktır. Piyasada sizin sistemi zorlayacak oyun-program falan yok zaten. Boşa para harcamaya gerek yok
  • Cyclone 6850 alicam sanirim guc kaynagim yeterli board dursa i5 alsam sorun cikarmi
  • elindeki bilgisayarı buranın 2. el bölümü yada x bir internet sitesinde sat yada x bir bilgisayarcıya veya elden sat en az 500 tl eder.

sonra onu da ekle 2000 tl bir pc toparlayalım ki, seni çok uzun süre ihya eder.
  • Başka fikir vericek kimse yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @wise

elindeki bilgisayarı buranın 2. el bölümü yada x bir internet sitesinde sat yada x bir bilgisayarcıya veya elden sat en az 500 tl eder.

sonra onu da ekle 2000 tl bir pc toparlayalım ki, seni çok uzun süre ihya eder.

+1
    Bende kesinlikle katılıyorum.
  • eLindeki sistemi satıp yeni sistem aLabiLirsin.
  • i5 2500 k 3.3 6m 850 M
    Gigabyte p67A ud3p b3
    İşlemci ve board nasıl bunlarıa alıp sıfırlayım diyorum
    Kasa cooler master haf
  • elindekini satıp üstüne ekleme yapacağın para 2000 tl falan olur ve taş gibi bir sistemin olur. O yüzden öyle öneri yaptım.
  • haf serisi kasa kullandığınızı söylemişsiniz.muhtemelen güç kaynağınız da iyidir.
    anakart işlemci ram ve ekran kartını satıp şu ürünleri almanızı tavsiye ederim.
    İşlemci
    1 x INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci 399,65 TL
    Anakart
    1 x MSI P67A-GD55 (B3 Revizyon) Intel LGA 1155 DDR3 USB 3.0 SATA 3 ATX Anakart 303,35 TL
    Ekran Kartı
    1 x MSI GTX560 Ti Twin FrozR II OC 1GB DDR5 256 Bit Pci Ekspres Ekran Kartı 458,34 TL

1.370,38 TL

tabi bir de
    http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-f3-12800cl6d-4gbxh-4gb-(2*2gb)-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl6-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=53561

1570 lira civarı yapmakta.elinizdeki parçaları düzgünce satabilirseniz,ekran kartını 6950 ye çekebilirsiniz.hakkaten taş gibi sistem olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.