Bilgisayarım bu güncelleme yapcaksam neler olmalı yada komple yeni bir kasamı almalıyım?Alcaksam Neler Alıyım 1.500 TL param var oyun makinesi olacak yardımlarınızı bekliyorum
bence yeterli bi pc oyun konusunda sıkıntı yaşıyorsanız kaliteli 500 550 wattlık psu ve hd5850 alabilirsin
teşekkür ederim,ekran kartım ekimişti onu değişsem kafi sanırım
İşlemciniz çok çekirdek destekli oyunlarda yetersiz kalabilir.İkinci el q8xxx/9xxx alıp hızaşırtma yapın. Güç kaynağınızı yazmamışsınız,6950 + güç kaynağı alabilirsiniz.
1500 tl varsa elindekileri satıp yeni bir sistem al.. i5 li falan.. core 2 serisinin modası geçiyor.. fiyatları dahada düşmeden elden çıkar;) turbo boost lu 4çekirdekli bir i5 al.. daha iyi olur sanırım
Bence 4850 yi 5850 ye çevirirseniz yeterli olacaktır. Piyasada sizin sistemi zorlayacak oyun-program falan yok zaten. Boşa para harcamaya gerek yok
Cyclone 6850 alicam sanirim guc kaynagim yeterli board dursa i5 alsam sorun cikarmi
elindeki bilgisayarı buranın 2. el bölümü yada x bir internet sitesinde sat yada x bir bilgisayarcıya veya elden sat en az 500 tl eder.
sonra onu da ekle 2000 tl bir pc toparlayalım ki, seni çok uzun süre ihya eder.
Başka fikir vericek kimse yokmu?
quote:
Orijinalden alıntı: @wise
elindeki bilgisayarı buranın 2. el bölümü yada x bir internet sitesinde sat yada x bir bilgisayarcıya veya elden sat en az 500 tl eder.
sonra onu da ekle 2000 tl bir pc toparlayalım ki, seni çok uzun süre ihya eder.
+1 Bende kesinlikle katılıyorum.
eLindeki sistemi satıp yeni sistem aLabiLirsin.
i5 2500 k 3.3 6m 850 M Gigabyte p67A ud3p b3 İşlemci ve board nasıl bunlarıa alıp sıfırlayım diyorum Kasa cooler master haf
elindekini satıp üstüne ekleme yapacağın para 2000 tl falan olur ve taş gibi bir sistemin olur. O yüzden öyle öneri yaptım.
haf serisi kasa kullandığınızı söylemişsiniz.muhtemelen güç kaynağınız da iyidir. anakart işlemci ram ve ekran kartını satıp şu ürünleri almanızı tavsiye ederim. İşlemci 1 x INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci 399,65 TL Anakart 1 x MSI P67A-GD55 (B3 Revizyon) Intel LGA 1155 DDR3 USB 3.0 SATA 3 ATX Anakart 303,35 TL Ekran Kartı 1 x MSI GTX560 Ti Twin FrozR II OC 1GB DDR5 256 Bit Pci Ekspres Ekran Kartı 458,34 TL