Şimdi Ara

güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim nokia 5800 var güncelleme yapmaya çalışıyorum ama pc telefonumu görmüyor yardımcı olursanız sevinirim

Orjinalden alıntı: refle_x

arkadaşlar benim nokia 5800 var güncelleme yapmaya çalışıyorum ama pc telefonumu görmüyor yardımcı olursanız sevinirim

nokia pc suite yuklumu veya pc suietı cd denmi yukledın ?
  • Telefonu ve bilgisayarı yeniden başlat. Nokia.com'dan en son Ovi Suite'yi indir. (PC Suite yerine artık Ovi Suite kullanılacak.) Yükleme sırasında Nokia Software Updater'ı da yükle ve yükleme bittiğinde bilgisayarını yeniden başlatman gerekecek.
    Telefonu bilgisayarına PC Suite modunda bağladığından emin ol.

Orjinalden alıntı: refle_x

arkadaşlar benim nokia 5800 var güncelleme yapmaya çalışıyorum ama pc telefonumu görmüyor yardımcı olursanız sevinirim

aynı sorunu ben de yaşadım. tüm nokia programlarını ve registry kayıtlarını sil. sonra ovi suite 2.0 beta' yı indir ve bilgisayarına kur. başka hiçbir program kurmana gerek kalmayacak. ovi suite 2.0 beta ile sorunsuz versiyon güncellersin.

şu an telefonu bağladığımda MTP hatası alıyorum ama sorun çıkartmıyor. Yeni donanım bulundu uyarısı geliyor ama driverı bir türlü yüklenemiyor. bunun dışında hatasız ve sorunsuz.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.