Şimdi Ara

GÜNCEL TAKIM ELBİSE KAMPANYALARI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu sıralar bildiğiniz güncel takım elbise kampanyası var mıdır? Özellikle İzmir'deki mağazalarla ilgili güncel bilgisi olan varsa çok sevinirim. 1 haftadır gitmediğim yer kalmadı. Agora AVM, Boyner, YKM, Optimum'daki Network, Altınyıldız, Kiğılı, Sarar, Beymen, Damat, Tween, Fabrika, Uptown... ve belki daha aklıma gelmeyen bir yığın yer. Bir de yaşadığım sıkıntıları anlatayım:

1) 48 ve bazen 46 beden giyiyorum ancak bunlar çok bulunan bedenler olduğu için istediğim renkte (siyah&koyu lacivert), istediğim kesimde (slim fit) takım bulamıyorum. Bulsam da takım+gömlekte 300 TL'yi geçemeyeceğim için önüme maddi olarak beni çok aşan modeller çıkıyor.

2) Bir takım beğeniyorsun, giyiyorsun, çok da güzel oturuyor bedenine. Fiyat da uygun. Ancak bir bakıyorsun %40 yün, %60 polyester. Ve hafif parlıyor. Ya da çok bilinen bir markanın %70 yün bir takımına bakıyorsun, pantolon paçalara doğru potluk yapıyor. Satıcı hemen sözü alıp "Bu ürün yün olduğu için böyle her kırışıklık görünür işte beyefendi" diyor. "Peki" diyorsun, çıkıyorsun.

Bu hafta sonuna kadar vaktim var ama en geç yarın bu işi sonlandırmak istiyorum. Bu yüzden acil tavsiyelere ihtiyacım var.
    Güncel kampanyalarla ilgili benzer bir başlık varsa kusura bakmayın. İşyerinde olduğum için çok fazla bakamadım.

Teşekkürler.

• tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam derken?
  • Yün oranı yükseldikçe fiyat herzaman artar. Ayrıca slim fit takımlar genelde az oluyor. Genelde firmalar blazer ceket satıyorlar. Ondan ötürü işin baya zor. Bahsettiğin beden ve kesim grubunda yün oranı yüksek bir takım bulman hem de o fiyata baya zor.

Ancak sezon sonu elde son kalmış bir takıma denk gelirsen istediğin takımı alabilirsin. Yün oranını çok takma bence. Şekli güzel olsun yeterli kimse giydiğin şeyin yün oranına bakmaz. Zaten yün fazla olunca elinle hissedeceğin bir farklılık olmuyor. Ondan ötürü kesime üzerine oturan modellere yönel derim. Önemli olan takım elbisenin kesimidir. Üzerine oturduktan sonra markasının hiçbir önemi yok. Üzerine oturan ve yakışan bir ünsüz firma ürünü kollarını kasan bir Sarardan daha iyidir mesela.

İndirim mevzusuna gelirsek bir ay önceye kadar tüm firmalarda indirim vardı. Outlet mağazalarına yönel derim. Daha sonra Kemeraltına falan git iyi pazarlık yap.

Unutmadan ayakkabı ve kemerin vardır umarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan_Depik -- 26 Ağustos 2013; 9:35:57 >

•  GÜNCEL TAKIM ELBİSE KAMPANYALARI?

%88 Yün, %9 Polyamid, %3 Elastan
  • Uçan_Depik kullanıcısına yanıt
    Standart siyah bir kemerim ve ayakkabım var. Şimdilik sadece takım elbise ve gömlek almayı düşünüyorum. Bir ara takım elbise almaktan vazgeçip pantolon&blazer ceket kombinasyonlarını da denedim, hatta sadece pantolon&gömlek bile düşündüm; ancak şık ve bilinen bir marka ile oluşturduğum kombinasyon, fiyat olarak bir takım elbiseye yaklaşında vazgeçtim.

Doğru söylüyorsun. En önemlisi kesim, ancak dediğim gibi kesimi güzel olan takım elbisenin kumaşı (Satıcının söylediğine göre polyester oranından dolayı) nispeten daha parlak. Düğün şarkıcısı gibi olmuyorum elbette ama daha mat bir takımı tercih ederim.

Sanırım marka sevdasından en azından şimdilik vazgeçmek en doğrusu. Kemeraltı fikrine yoğunlaşmak daha doğru görünüyor.

Teşekkürler
  • Teşekkür ederim. Kiğılı'da düşündüğüm fiyat aralığındaki takım elbiseler, ne yazık ki vücuduma tam oturmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Yün oranı çok önemli ise %100 yün kumaşları olan takımlarda var fakat fiyatları 1000 tl civarında bkz. Ramsey

Yaşadığın mevzuyu biliyorum. Fakat son bir defa kiğılı ve pierre cardin'e bak derim. Ben de bir ay önce takım alma işine girişmiştm. Kiğılıda spor kesim takım elbise fiyatları en fazla 300 tlye kadar çıkıyordu o dönemde. Ben forum aydında bulmuştum. Bir de pierre cardin'de kesimi nispeten benim bedenime daha uygun olmayan 200 tlye bir takım bulmuştum o da forum bornovadaydı ama bedeni kalmamış olabilir çünkü oradaki satıcı bana ellerindeki kumaşları bu sene son defa kullandıklarını ondan ötürü başka beden gelmeyeceğini söylemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan_Depik

quote:

Yün oranı çok önemli ise %100 yün kumaşları olan takımlarda var fakat fiyatları 1000 tl civarında bkz. Ramsey

Yaşadığın mevzuyu biliyorum. Fakat son bir defa kiğılı ve pierre cardin'e bak derim. Ben de bir ay önce takım alma işine girişmiştm. Kiğılıda spor kesim takım elbise fiyatları en fazla 300 tlye kadar çıkıyordu o dönemde. Ben forum aydında bulmuştum. Bir de pierre cardin'de kesimi nispeten benim bedenime daha uygun olmayan 200 tlye bir takım bulmuştum o da forum bornovadaydı ama bedeni kalmamış olabilir çünkü oradaki satıcı bana ellerindeki kumaşları bu sene son defa kullandıklarını ondan ötürü başka beden gelmeyeceğini söylemişti.

Tavsiyeni dikkate alacağım. Pierre Cardin ve Kiğılı... En son Forum Bornova'ya gider, oradan güzel bir şey çıkmazsa Kemeraltı'na uğrarım artık. Muhakkak uygun bir şey vardır ama vakit kısıtlı olunca aramak bulmak zor oluyor. Tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: habzikabzi

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan_Depik

quote:

Tavsiyeni dikkate alacağım. Pierre Cardin ve Kiğılı... En son Forum Bornova'ya gider, oradan güzel bir şey çıkmazsa Kemeraltı'na uğrarım artık. Muhakkak uygun bir şey vardır ama vakit kısıtlı olunca aramak bulmak zor oluyor. Tekrar teşekkür ederim.

ne demek umarım bulursun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.