Şimdi Ara

Güncel Intel Skylake ve Kabylake 'Hyperthreading' hatasının çözümü yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyuncu adamı ilgilendirmeyen şeyler .Kafaya takmaya gerek yok. Fakat sunucu tarafında ciddi geri döünşü olacaktır bu mevzunun.
  • sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    Güncel derleyicilerde bu problem yok, bunu özellikle belirtiyorlar. Bilakis böyle eski programlarda kullanıcıyı bulacak birşeydir.
  • Core mimarisi çok eski bir mimari. Neredeyse 10 yaşında bu mimari. Bu son sorunlar nedeni ile cannon lake te veya 10. Nesilde 0dan bir mimari görmek gibi bir umudum var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skylake kullananlar UEFI güncellemesi ile çözebiliyormuş. Kabylake için çözüm yok deniyor.[Kaynak]

    quote:

    Kaby Lake systems suffering from the flaw require a microcode update in the form of a UEFI firmware upgrade, the basis for which Intel has already made available to its hardware partners but which is not yet publicly available for all affected products. Those on older Skylake parts have the choice of either installing a UEFI update, if available, or if running a Linux-based operating system can install the intel-microcode package version 3.20170511.1 or above to implant the same microcode-based fix at the kernel level. If neither option is available, the only way to guarantee the stability of your system is to disable HyperThreading in UEFI.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.