Şimdi Ara

(Güncel) HP OMEN i5-10300H RTX 2060 10.899 TL Amazon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
8.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Link atabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt

Neyin linkini?

• zodd kullanıcısına yanıt

2020 omen modeli dediğinizin amazon linkini

• quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

2020 omen modeli dediğinizin amazon linkini

2020 modeli bu amazonda olan turkiyede.

Bunun ryzen versiyonunun kıyaslama linkini koydum.

Onun dışında Legion 5 e bakmak isterseniz zaten amazon choice da USA de

Aramaya yazınca direk çıkıyor ryzen modeli.

Yanlış anlaşılma oldu galiba omen ryzen modeli tr de ben bu fiyata bulamadım.

Onu dışında yurt dışı sitelerinde genelde 1200$ civari

Evet hocam ben ryzen işlemcili omen sandım Amazon usa da :D

• hp omen i7 li rtx2070 modeli var bende full yükte dahi öyle rahatsız edici bir ses yok tabi laptopu zalman soğutucu fan üzerinde kullanıyorum. Ek olarak fan çalışmasını omen app den ayarlayabiliyorsunuz.

Şunu unutmayın bu laptop ve soğutma için tabiki fan sesi olacak sessiz istiyorsanız oyun bilgisayarı almayacaksınız :)

Sesli laptop nedir derseniz monster lara bi bakın sürekli bi uçak kalkuyor gibi :)

• ekran kartı max-q mu omenlerde?

ya şimdi legion ile karşılaştırmak doğru olmaz çünkü dolar daha düşükken 13.5 bin liraya aldı arkadaşım rtx 2060'lı legion 5'i. tr garantisi bulunan cihaz ile yurtdışından gelecek cihazı karşılaştırmak mantıksız çünkü önce şuna karar vermek lazım: garanti istiyor musun istemiyor musun ? bu baya keskin bir ayrım. bunun kararını verdiktten sonra tr'de satılanlardan veya yurtdışında satılanlardan bütçene göre en iyisini alırsın. yoksa legion 5 zaten çok daha iyi bir pc fakat dediğim gibi tr fiyatı da bir o kadar pahalı

• xsohustle kullanıcısına yanıt

evet

• canguler917 kullanıcısına yanıt

Cok haklısınız. İşte mslf turkiyede tüketiciler böyle durumlara düşüyor.

Yakın zamanda fiyatların düşmesi ve çeşitlilik umuyorum.

Her türlü Legion daha iyi

Msi yurtdışından aldım. Garanti bittikten sonra yollamıştım. Adamlar beni aradı bizim sistemde serial numaranız gözükmüyor yurtdışı cihazları biz göremiyoruz bu cihaz garantili mi anlayamadık demişlerdi bende bittiğini vs söyledim. Sıkıntı yaşama ihtimali olabilir. Ha benim garanti olsaydı satış faturasını vs gönderirdim. Zira global warrantly yazdıktan sonra en kötü hakeme gidersin lehe bir karar çıkar diye düşünüyorum.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

anladım hocam peki garanti bitince yurtdışı cihazlara ücretli onarım yapıyorlar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 28 Aralık 2020; 23:31:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsohustle

ekran kartı max-q mu omenlerde?

max - q olması daha iyi

fazla ısınmamasını sağlıyor

bugün bir dizüstü 8 -10 bi tl ekran kartı veya anakart yansa çok büyük sıkıntı içindeki veriye mi yanarsın yoksa içindekinin yanmasına mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 29 Aralık 2020; 0:2:38 >

Ücretli onarımda sıkıntı yokta cep yakar. Sadece açıp sorusuna bakanlardan 25$ ücret istiyorlar. Eğrr tamiratı kabul edersen bu ücret alınmıyor ama tamir ücretleri baya yüksek. Hoş artık özeldede çok yüksek fiyatlar anakart tamirine 2500Tl fln fiyat çekiyorlar.

• Uzun araştırmalarım sonucu. 1 adet sipariş geçtim amazondan. Ultra mantıklı olmadı tabi ama gününüz şartlarında ihtiyacımda var bence başka seçenek yoktu. Bu fiyatında kaçırmak istemedim. Son günü bekledim amazonda son 12 saat fln kaldı 10700tl den satılmasına.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Dostum bira dökülüp kısa devre olmuş bir anakartı tamir edebilecek bildiğin bir yer var mı? Benim bilgisayarcı yapamadı. Eski ürün olduğu için çıkmasını da bulamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

Uzun araştırmalarım sonucu. 1 adet sipariş geçtim amazondan. Ultra mantıklı olmadı tabi ama gününüz şartlarında ihtiyacımda var bence başka seçenek yoktu. Bu fiyatında kaçırmak istemedim. Son günü bekledim amazonda son 12 saat fln kaldı 10700tl den satılmasına.

hayırlı olsun, bence gayet güzel bir pc ve sizi üzeceğini düşünmüyorum. güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

Dostum bira dökülüp kısa devre olmuş bir anakartı tamir edebilecek bildiğin bir yer var mı? Benim bilgisayarcı yapamadı. Eski ürün olduğu için çıkmasını da bulamıyoruz.

Yakın çevremde olsan bir tanıdık var bakıp yapabilecek düzeyde bilgiye sahip ama uzakta isen ancak özel anakart tamiri yapan servislere yönlendirebilirim. Benim tanıdık kurumsal olarak tamir işi yapmıyor şirkette it departmanında çalışıyor boş zamanı varsa bakıyor. Sana özel servis önerebilirim ama ben adamlara garanti veremem tanımam o noktada güvenmek sana kalmış. Acer Vn7 791G için arkadaşım adaptör olmadığı için bu işle uğraşan özel servise yolladı anakart tamirine 2800tl istediler pazarlıkla 300 düştü eski ürünler için değer mi bilmem 1500 vs ister en az diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 29 Aralık 2020; 12:14:1 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.