Şimdi Ara

güncel fiyat bilgisi olan e71; curve 8520; curve 9300

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta yazdığım 3 telefondan birini almayı planlıyorum fiyat bilgisi ve önereceğiniz telefonu yazabilirsiniz

benim bulduğum fiyatlar

e71 490 nakit
    8520 curve beyaz 500 nakit
    9300 curve 680 nakit 705 12 taksit

acil olarak cevaplarsanız 1-2 gün içinde alacağım

doğubank fiyatlarınıda bilen varsa yazabilir.

İyi günler

• arkadaşlar kimsenin bilgisi yok mu?
  • Bahsettiğin telefonlardan en mantıklı seçenek E71 bence,8520 curve diğer 2 modelin çok gerisinde, 9300 curve oldukça iyi ama fiyat performans olarak geride kalıyor.Şüphesiz E71 diyorum fakat 490 TL ye alacağın telefon Kvk veya Genpa garantili olmayacaktır, paralel ithalat tabir edilen cihazlardandır , nette satılan.Servis sıkıntısı çekermisin onu bir araştır, E71 piyasa fiyatı en son vatanda 550-525 TL ye satıldı bayram ve 24 kasım indirimlerinde ve Kvk garantili olarak.piyasada ise 590 TL ye taksitle satılıyor Kvk garantili olanı.
  • E 71 için o fiyatı veren yeri söylersen 5-10 tane peşin alabilirim
  • http://www.sanalreyonum.com/urun/nokia-e71-cep-telefonu_674940.aspx?CatID=27177&ref=akakce&v=1.78.7

kapıda ödeme seğeneği var. novelist telefoncusun heralde :)

doğru o gün vatanda telefon 510-tl 6 taksite satıldı ama ben yetişemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peacemaker -- 3 Aralık 2010; 8:35:50 >
  • Kapıda ödeme seçeneği var, fakat paket içeriği ve garantiyi veren firma ve telefonun üretim yeri belirtilmemiş.Bu ürünler yanılmıyorsam doğu avrupadan bir şekilde ülkemize giriş yapan cihazlar.Aradaki fiyat farkı bir anormallik olduğunu gösteriyor.Dikkat edersen ücretsiz Ovi Maps maps desteğinden de bahsetmiyor hiç.şahsen böyle bir ürün alırken 50 tl için böyle bir riske girmem tercih senin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallout69
    Kapıda ödeme seçeneği var, fakat paket içeriği ve garantiyi veren firma ve telefonun üretim yeri belirtilmemiş.Bu ürünler yanılmıyorsam doğu avrupadan bir şekilde ülkemize giriş yapan cihazlar.Aradaki fiyat farkı bir anormallik olduğunu gösteriyor.Dikkat edersen ücretsiz Ovi Maps maps desteğinden de bahsetmiyor hiç.şahsen böyle bir ürün alırken 50 tl için böyle bir riske girmem tercih senin .

haklısınız hocam sorun cıksa ugras dur sonra garantıye yollamak ıcın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacemaker
    http://www.sanalreyonum.com/urun/nokia-e71-cep-telefonu_674940.aspx?CatID=27177&ref=akakce&v=1.78.7

kapıda ödeme seğeneği var. novelist telefoncusun heralde :)

doğru o gün vatanda telefon 510-tl 6 taksite satıldı ama ben yetişemedim.

Bu firmaya güvenmiyorum sattıkları cogu şey piyasanın cOk altında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.