Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (5975. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir - 21 Masaüstü
5 sn
235.574
Cevap
1.166
Favori
11.789.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 59735974597559765977
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dünkü düşüş bağıra bağıra geldi..Allahtan %65 nakitteydim..atacak kurşun yoksa kaybetmeye ezilmeye mahkumsun tabi şansda yanında olacak.. öyle anlar geliyorki teknik analizler hikaye oluyor..doğru zamanda doğru yerde olmak lazım yada ona yakın.ben geçen seferki şansla birlikte iyi kar edip yatırdığım ana paranın tamamını çektim kar ile oynuyorum şuan..şakaya gelmiyor arkadaşlar sabah bir kalkarsın sıfırsın..körü körünede yatırım yapılmaz..benim yatırımım ana paydası faiz %70 %30 coin..altın veya dövizim yok..herkese bol şanslar diliyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRT_

    Bu mesaj silindi.

    Son ath sinden yorumlayıncada çakılacak diyor ama grafik.  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRVT_

    Bu mesaj silindi.

    yok hocam merak etme ana parayı çektim gönlüm rahat=)..terste yakalanmadım fazla..hatta buradan toparlarsa çok iyi bir kar getirebilir..bakalım kısmet.. göreceğiz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: | OMG! |

    Bu hesap bot galiba  

    Silivri ön başvurunuz başarıyla tamamlandı.

  • silivri muhtarı mısın? yalova kaymakamı mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRVT_

    Bu mesaj silindi.

    Son zirvesi demek. Paraleli tutup ordan çekersen aşağı sünüp gidiyor işte   grafik fal bakmaktır, nereden baktığına bağlı olmak koşulu ile çoğunlukla ne görmek istiyorsan onu görürsün.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 23 Nisan 2021; 15:0:8 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRT_

    Bu mesaj silindi.

    İnşallah  

  • Zararım yok benim şuan kar gitti sadece ama zarara geçecek muhtemelen

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Ben ön satışlardayım nakite geçemiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    1900 üzeri atmadan yetişmem lazım şuna

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

    Ben dün kapansın kurtulsun memleket dedim linç ettiler beni. E bu çocuk vurgun yaptı kaçtı gitti aynı tayfa bu seferde dövlet müdahale etmiiir diye ağlıyor. Devlet ne yapsın yani. Nasıl mutlu edecek sizi devlet.



    Alıntıları Göster

    niye intihar ediyor ki? btc veya eth düşşe ne olur? batmadılar ya. sadece indirim var ve alım için fırsat bana göre. 244 doge aldım 38lerden şimdi 29 lara indi. amerikan kartı bloklamasa biraz daha alacaktım.





  • MRT_ kullanıcısına yanıt

    hocam 4s'lik, 1 günlük mü öneriyorsun RSI bakarken

  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt

    Ben günlükten takip ediyorum.

  • Dolar neredeysen tüm dünyada değer kaybediyor bizde değer kazanıyor
    https://www.doviz724.com/gelismekte-olan-ulke-para-birimleri-kurlari.php


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Crypto para piyasasına giren insanlar vergi vermeden nasıl köşe olurumun hesabında olan insanlar genelde.. bunun birkaç örneği var aralarında knight online adlı oyunla vurgun yapanlarda dahil mesela.. 8 9 bilgisayar ile oyunda sürekli birşeyler elde edip bunu paraya çeviriyor. Gerçek pazar gibi oyunda al sat yapıyor vs.. Bir gün geliyor hayali paraları buhar oluyor pskolojileri kaldırmıyor ve böyle intihar vakaları gerçekleşiyor..

    Yukarıda bir üye emlakcılık galericilik gibi kolay yoldan para elde edilen meslekler yazmış. Eğer kolay para ise kendisinin neden bu sektörlere girmediğini sorgulamak istedim. Gayrimenkul işi yapıyorum günde 20bin adımdan fazla atıp 1 kiralama 550tl komisyon için günde 8 9 kez 4. Kata çıkıp iniyor bin türlü sorunla uğraşıyorum dün sadece 6 kez 1 daireye gittim ev sahibi ile sözleşmemiz olmasına rağmen kendisi baska emlakcı vasıtasıyla kiraya verdiğini söyledi sabah.. ev sahiplerinin alayına sözmü söylemeliym şimdi aralarında çürük elmalar var diye ? vergim sigortam kiram falan derken aylık 4000tl borçlanarak dükkan açıyorum daha önce bir şirkette maaşlı çalışandım hiç yorulmuyormuşum hiç stresim yokmuş.. insanların gözünde kolay para.. gir bakalım mesleğin içine.. neymiş ne değilmiş.. ev alım satımıda yapıyorum inan öyle görüldüğü gibi kolay para falan değil hele bu zamanda inanılmaz riskleri olan bir meslek dalı.. galerici arkadaşım var ekspertiz firmaları tarafından çeşitli şehirlerde en az 5 kez dolandırıldı.. dolandırıldı diyorum çünkü bünyesine eklediği sıkıntısız araç diye aldıklarında sıkıntılar çıktı ve elinde patladı.. hatta bir aracı doktordan aldı expertiz firmasıda doktorun kayınçosuymuş.. şimdi doktorlar kolay para kazanıyormu diyelim ? bu ülkenin meslek dalı belirtmeksizin her dalında çakalı çok.. namusuyla işini yapanla yapmayanı farkedemeyenide çok.. bir meslek dalındaki kişi intihar edince bunu mesleğinden dolayı demek inanılmaz bir akıl tutulması.. eğer kolay para olarak düşünüyorsanız 1 dakika durmayın girin mesleğe.. bu ülkede kolay para kazanmak kitabı çıksın yoldaki tabelayı bile okumaktan aciz insanlar koşa koşa kitaba sarılır sayfalarını ezberler..

    Kolay para umudu ülkemizin 1 sonraki evresinin başlangıcı aslında.. bu evrenin ne olacağı ise az çok anlaşılıyor.. malesef borçlanmanın minimuma indirilip kıpırdamadan birikim yapma zamanına girdik..

    Ancak birikimlerimizi dahi ne olarak yapacagımızı bilmediğimiz bir memleketteyiz.. ? Bu ne demek ?

    Altın alırsam yarın param gidermi
    Dolar alırsam yarın ekmek 10tl olurmu..

    Böyle inanılmaz çalkantılı bir ekonomide bir gayrimenkulcü olarak toprağa yatırım yapın derim.. varsa birikiminiz uzun vadeli gelecek planınız için tuttuğunuz para gidin toprak alın. Yolu suyu elektriği olan uygun fiyatlı yerlere yönelin hiç olmazsa cebinizde market parası kalmadıgında gider topragınıza domates biberinizi eker 3 tane salma tavuk 1 kg bugday tohumuyla baskasına muhtaç kalmazsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • MRT_ kullanıcısına yanıt

    Dolar uçmuş biz bayram yapıyoruz kimsenin umurunda değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin en iyi kripto para tether. Bizim ülkede hep kazandırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    İnsanlar neden kolay paraya yöneldi? Çünkü bu ülkede emeğin karşılığı yok. Namusluca iş yapan, kaybediyor. Kolay para kazanmak için böyle yollara girilmesini savunmuyorum ama, onlara başka seçenek bırakmazsan, onlar da bunu yaparlar.

    Bugün 3-4 bin TL maaşla geçinmeye çalışmanın işkenceden farkı var mı?

    Büyük firmalar, işçilerinin emekleri sayesinde büyümeye devam ediyor. İşçi ise aybaşını bile getiremiyor. Zarurî ihtiyaçlarını bile karşılayamıyor. Gelir adaletsizliği hiç olmadığı kadar artmış.

    Düzgün mesleği/dükkânı olanlar da bunu su-istimal ediyor. Arabanı tamire götürüyorsun. 300-400 liradan başlayan rakamlar söz konusu oluyor ince bi işçilik için. On da düzgünce yapmıyor. İşi yapana kadar sana bağlama çeken kişi, sonradan seni peşinde koşturuyor.

    Doktor, verdiği yanlış ilaçla hastanın hayatını kaydırıyor ya da öldürüyor ama sorumluluğu yok. Alttan yukarıya kadar her alanda sorunlar var.

    Toplum olarak ciddi ahlâkî sorunlarımız var. Ve hiç olmadığı kadar arttı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 8.40 oldu hayırlı cumalar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • arkadaşlar sizin kafanızda nasıl Almanya var merak ediyorum. Gelene burada 5000 euro maaşla mı karşılıyorlar sanıyorsunuz nedir?

  • 
Sayfa: önceki 59735974597559765977
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.