Şimdi Ara

🔥🔥🔥 DOLAR - EURO - ALTIN 🔥🔥🔥 (ANA KONU) (3236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
50 Misafir (8 Mobil) - 42 Masaüstü8 Mobil
5 sn
258.957
Cevap
1.331
Favori
14.022.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1168 oy
Giriş
  • 5.87 den yarısını çıkmıştım yarın bu seviyenin altına bulursam kaçırmam tekrar giriş yapacağım maksat mevcut dolarım artsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Yarın bankada olan 8500 dolarımı çekip fizikiye geçeceğim Tayyip'in işi belli olmaz mevduatlara çökmeye kalkar alın teri parama değil Tayyip perişdahı gelse çöktürmem :))
    O biraz sağlam toto ister borsa öyle bir dip görürki aklın şaşar.

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

O biraz sağlam toto ister borsa öyle bir dip görürki aklın şaşar.

Alıntıları Göster
    Ben bu siyasal İslamcılara güvenmiyorum Allah Kur'an deyip milletin rızkına çökerler o potansiyel var bunlarda..

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Ben bu siyasal İslamcılara güvenmiyorum Allah Kur'an deyip milletin rızkına çökerler o potansiyel var bunlarda..

Alıntıları Göster
    Dediğin şey topuğuna sıkmak olur direk iç savaş çıkarırsın bu milletin herşeyine dokunursun ama parasına direk asla zor.Dindarı seküleri bakmaz direk indirir galeyana gelir.yatırımcılarda kaçar.Ertesi günde iktidardan inerler.Bunun olacağını biliyordur zaten ha ömrümüz iktidarımız bitti derse kaçacaksa yapar.Yalnız şuda var bunlara mensup kişiler bunlara izin vermez belli üst tabaka kaçar ama orta tabaka burada kalır onlarda hapishaneyi boylar.İçlerindeki çatışmalarda görüş ayrılığıda hep bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 6 Haziran 2019; 21:28:16 >

• Şaka maka bütün youtuberların yanılması.

-erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
  • Subat 2018

Barilla 400gr spaghetti 1,85tl

Haziran 2019

Barilla spaghetti 500 gr 3.90TL

www.carrefoursa.com
    Barilla Spagetti Sade Makarna 500 g #30072826 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/barilla-spagetti-sade-makarna-500-g-p-30072826

Enflasyon yillik, son aciklanan rakam yuzde 18.71

Ya bir yuruyun gidin arkadas ya...

Doviz dusuyormus, enflasyon tek haneye inecekmis...

Aciklanan enflasyon her haneye iner de, gercekte inen birsey yok, kalkan cok.
    Those who are late will be punished by life itself. Mikhail Gorbachev

• mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    Yaz sezonunu kullanarak geçici olarak bir süreliğine düşürebilirler , sebze meyve fiyatları yaz mevsimine geldiğimiz için bayağı düştü domates on lira soğan patates on lira biber onbeş yirmi lira vs vs satılınca içimden diyordum ulan soğan bile dövizden pahalı böyle ekonomi mi olur.Bir başka bel bağlanan yer tatile gelen turistler döviz bırakır vs ama bunlar yetmez tabiki bir taraftan girdi var eyvallahta diğer taraftan israf son hız devam ediyor beğenilmemiş yıkıp yeniden yaptırıcakmış duydunuz heralde ...vatandaşın sıkacak kemer deliği kalmadı tasarruf en tepeden yapılmalı yoksa günü kurtarmaktan öteye gidemezler

• _____________________________
    La vittoria sara nostra 1903 Força Barça 1899
  • Çokomelliye bak sen. Daha varolan enflasyon değerlerini piyasada hissetmeyi bırak yanına yaklaşamadık gelmiş milletle billur geçerek enflasyon tek haneye inecek diyor. Aynen herkesin her hafta alması gereken zorunlu ihtiyaç olan tenis topunun fiyatını düşürecekmiş beyefendi.

AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • Turkey cds 461,21

• Dovizdeki dususun kalici oldugunu dusunmuyorum, bu ulkede ekonomi diye birsey yok, sicak para akisina bagli oligarklarin elinde can cekisen bir finansal sistem var.

s400 vs cozulse bile, borcluluk dusmeden, disaridan kalici yatirim asla gelmez. Donem donem sicak para akisi artabilir ancak bu sekilde de ekonomi yurumez.

Etrafiniza bakin, kac kisi isten cikartildi bu son donemde ? Enflasyon rakamlari dogru mu ? Maaslariniza enflasyonun uzerinde zam aldiniz mi ?

Fakirlestiniz beyler, bayanlar.

Veee, bu fakirlesme devam edecek. Malesef.
    Those who are late will be punished by life itself. Mikhail Gorbachev
  • Enflasyon senin barilla denen ithal marka makarnana göre mi hesaplanıyor.

Orijinalden alıntı: educationist

5.87 den yarısını çıkmıştım yarın bu seviyenin altına bulursam kaçırmam tekrar giriş yapacağım maksat mevcut dolarım artsın
    Son zamanlarda bu konuya akıllıca birşey yazdığını gördüğüm 2. adamsınız. Bir strateji belirleyin ve o şekilde devam edin bol şans

Yarın sabah açılışta yabancılar dolar bazında çok kar elde ettikleri için borsadan bir çıkış yapacaktır ama eğer S400 çözülmesinde gerçek bir gelişme spekülasyonu duyan yabancıda uzun vadeli giriş yapacaktır.

Yarın çok oynak bir gün olacak dikkatli olun.

Eğer S400 çözülme ihtimali doğru ise önce 5.90tl'ye kadar dolarda bir yükseliş sonra kademeli düşüş beklerim ilk etapta 5.55tl'ye kadar.. YTD

• quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Son zamanlarda bu konuya akıllıca birşey yazdığını gördüğüm 2. adamsınız. Bir strateji belirleyin ve o şekilde devam edin bol şans

Yarın sabah açılışta yabancılar dolar bazında çok kar elde ettikleri için borsadan bir çıkış yapacaktır ama eğer S400 çözülmesinde gerçek bir gelişme spekülasyonu duyan yabancıda uzun vadeli giriş yapacaktır.

Yarın çok oynak bir gün olacak dikkatli olun.

Eğer S400 çözülme ihtimali doğru ise önce 5.90tl'ye kadar dolarda bir yükseliş sonra kademeli düşüş beklerim ilk etapta 5.55tl'ye kadar.. YTD

Alıntıları Göster
    Kısa vade kısa vade
    O kadar kısa ki.
    Geçen sene size yazmıştım.
    Resesyon ve stagfilasyon.
    Resesyonun tam ortasındayız.
    Dolar 6 dan 5.80 e düşünce bile sevinir haldeyiz.
    İşimiz yabancının insafına kaldı toplam borç 700 milyar dolar cds 461.
    Günü kurtarmaya düştük.
    Stagfilasyona doğru gidiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

Dovizdeki dususun kalici oldugunu dusunmuyorum, bu ulkede ekonomi diye birsey yok, sicak para akisina bagli oligarklarin elinde can cekisen bir finansal sistem var.

s400 vs cozulse bile, borcluluk dusmeden, disaridan kalici yatirim asla gelmez. Donem donem sicak para akisi artabilir ancak bu sekilde de ekonomi yurumez.

Etrafiniza bakin, kac kisi isten cikartildi bu son donemde ? Enflasyon rakamlari dogru mu ? Maaslariniza enflasyonun uzerinde zam aldiniz mi ?

Fakirlestiniz beyler, bayanlar.

Veee, bu fakirlesme devam edecek. Malesef.
    Borçluluk düşse ve dışarıda sıcak para gelse bile Türkiye'de dolar uzun vadede düşmez.

"Şuan ki sisteme göre" bu doları düşürür sonra biz yine harcamaya başlarız. Daha sonra cari açık artar, sonra kur artar ve sonra enflasyon artar aynı yere geliriz.

Sadece 5-6 yıllık bir yalancı bahar yaşarız 2010-2016 gibi.. YTD

• sanal düşüş bugün bitiyor.
    piyasalar kapalıyken dedem de düşürür doları.

Orijinalden alıntı: Organismus

Kısa vade kısa vade
    O kadar kısa ki.
    Geçen sene size yazmıştım.
    Resesyon ve stagfilasyon.
    Resesyonun tam ortasındayız.
    Dolar 6 dan 5.80 e düşünce bile sevinir haldeyiz.
    İşimiz yabancının insafına kaldı toplam borç 700 milyar dolar cds 461.
    Günü kurtarmaya düştük.
    Stagfilasyona doğru gidiyoruz.

Alıntıları Göster
    Ben bunu 2016 kasımda yazmıştım o zaman 1 tane bile ekonomist stagflasyon tehlikesinden bahsetmiyordu.

Biz aslında resesyonu geçtik şuan stagflasyona geçtik. Hatta orayı da geçtik şuan slumpflasyondayız.

Türkiye'nin net dış borcu 280 milyar dolar civarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Ben bunu 2016 kasımda yazmıştım o zaman 1 tane bile ekonomist stagflasyon tehlikesinden bahsetmiyordu.

Biz aslında resesyonu geçtik şuan stagflasyona geçtik. Hatta orayı da geçtik şuan slumpflasyondayız.

Türkiye'nin net dış borcu 280 milyar dolar civarında.

Alıntıları Göster
    Net yükümlülük kısa ve orta vade 280.
    Uzun yani 2 yıl ve fazlası +680 milyar dolar.
    2023 ü görebilecek miyiz?

• 2 sene önceden bir anı.
    Komşumuz vardı tekstilci iyi insandı.
    Birgün bir patırtı koptu
    Adam tabancasıyla intihar etmiş.
    Ailesi diyor ki hiçbir sorunumuz yoktu. Bugüne kadar hep güle oynaya geldik.
    Meğerse adamın piyasaya hatırı sayılır borcu varmış. Adamın vefatından sonra oturdukları evi bile satıp çoluk çocuk ma aile büyükanne- baba evine taşınmak zorunda kaldılar.
    Bu ülkede çoğu insanın adeta hiçbir şeyden haberi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Organismus -- 7 Haziran 2019; 0:57:31 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.