< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Günboyu yazarı Fatih Ergin bombayı patlattı! İşte AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun önlenemez yükselişi (3. sayfa)

-
-
Yahu haram para yenmez günahtır. Yapmayın böyle şeyler. Otrivine çekiyordur burnu tıkanmıştır almayın günahını. Müslünan adam bunlar haram yemez hesap vermekten korkarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MortusBen bu şahsı tanıyorum. Kastamonu Belediyesi AK Parti döneminde (2014-2019) çalıştığım ajans belediyenin ve bu şahsın işlerini yapıyordu. Yediği bütün haltları çok iyi biliyorum. Hatta işimden istifa etmemin en büyük nedeni bu şahıstı. Çok büyük ahımı almıştı, kendisiyle tartışmıştım, çok büyük beddualar etmiştim. Sadece ben değil bu şahısla iş yapan herkes beddua ediyordu. Bu olaylara diyeceğim tek şey devranın dönüyor olması
İnsanlar yaptıkları kötülüklerin cezasını böyle ödüyor işte. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor.
Bu adam sadece bir ikon, bunun gibi neler var gün yüzüne çıkmayan
Bunların bütün mallarına el koyup, ömür boyu hapis cezasına çarptırılmadan o ah tutmaz. Yediklerini de çalışarak ödeyecek hapiste.
-
Size Tevfik Fikret'in Osmanlı'nın son döneminde iktidar için yazdığı bir şiiri bırakıyorum. Nasıl da cuk diye oturuyor şimdiye. Abdulhamit'in torunları yeniden şiir yazdırtmıyor insana.
Bu sofracık, efendiler - ki iltikaama muntazır
Huzurunuzda titriyor - şu milletin hayatıdır
Şu milletin ki mustarip, şu milletin ki muhtazır
Fakat sakın çekinmeyin, yiyin, yutun hapır hapır...
Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin
Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin
Efendiler pek açsınız, bu çehrenizde bellidir
Yiyin, yemezseniz bugün, yarın kalır mı kim bilir
Şu nadi-i niam, bakın kudumunuzla müftehir
Bu hakkıdır gazanızın, evet, o hak da elde bir...
Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı zi-safa sizin
Bütün bu nazlı beylerin ne varsa ortalıkta say
Haseb, neseb, şeref, oyun, düğün, konak, saray
Bütün sizin, efendiler, konak, saray, gelin, alay
Bütün sizin, bütün sizin, hazır hazır, kolay kolay...
Büyüklüğün biraz ağır da olsa hazmı yok zarar
Gurur-ı ihtişamı var, sürur-ı intikaamı var
Bu sofra iltifatınızdan işte ab ü tab umar
Sizin bu baş, beyin, ciğer, bütün şu kanlı lokmalar...
Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı can-feza sizin
Verir zavallı memleket, verir ne varsa, malini
Vücudunu, hayatını, ümidini, hayalini
Bütün ferağ-ı halini, olanca şevk-i balini
Hemen yutun düşünmeyin haramını, helalini...
Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak
Yarın bakarsınız söner bugün çıtırdayan ocak
Bugünkü mideler kavi, bugünkü çorbalar sıcak
Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak...
Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı pür-neva sizin
Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin...
-
-
-
"sigaraya tahammül olmayan"
kokaini bırak kullanmayı adam satıyormuş
böyle biri nasıl girebilir bir partiye.
bunun dibini bulmadan akparti sıkıntıya düşer.
-
BMW’siyle çektiği klip:
Yaptığı yolsuzlukları iddia eden birinin twitleri:
Hala anlamıyorlar. Arabada partili biri koko çektiği için linç edilmiyor. Bu derenin suyu nerden geliyor diye linç ediliyor. Zaten biliniyordu da bu olayla iyice gün yüzüne çıkmış oldu. Bunu savunan tiplerde sabah akşam parasızlıktan şikayet edip açız diyen tipler. Ekmek yarın 20 ₺ olsun. En azından neyin ne olduğunu anlarlar.
Bir kesim var ki o bundan da fena. Bu yapabiliyorda biz nasıl yapamıyoruz diye kendilerini sorgulayanlar. Hani fırsatı olsa daha fenasını onlarda yaparlar.
Burda konu partileştirilmesin lütfen. Diğer partilerin yanlışlarınada yanlış deriz, kimse canını sıkmasın. Bu kadim devletin 1 kuruşu kimin kursağından haksız yere geçiyorsa Allah kahretsin.
Vah benim güzel ülkem...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 29 Mart 2021; 23:17:35 >
-
Muhalefet akıllıysa bu adamı gündemde fazla tutmamalı. Bundan partisi güçlü çıkar bak söyleyeyim. Şimdi millet diyecek ki "basit bir çalışan bile bu kadar para kazanıp zengin olabiliyorsa....burada iş var, hemen koşayım" der. Bakın benden söylemesi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X