Şimdi Ara

gun oyunu hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu oyunu pc yada herhangi konsolda bitiren varmi sorum su olacak
    oyunu hersey dahil 100 de 100 bitirdim ama anlamadigim olay kazanilan silah vs vs gibi seyleri oyunu yeniden baslamak isteyince kullanmak munkun olmuyormu ?
    (oyunda tek yapmadigim 40 kusur altin yerine 29 mu ne buldum onun harici butun gorevler ve misyonlar 100 de 100)

• quote:

Orjinalden alıntı: mancukya

arkadaslar bu oyunu pc yada herhangi konsolda bitiren varmi sorum su olacak
    oyunu hersey dahil 100 de 100 bitirdim ama anlamadigim olay kazanilan silah vs vs gibi seyleri oyunu yeniden baslamak isteyince kullanmak munkun olmuyormu ?
    (oyunda tek yapmadigim 40 kusur altin yerine 29 mu ne buldum onun harici butun gorevler ve misyonlar 100 de 100)

"ARKADAŞIM BAK BURASI GÖRDÜĞÜN GİBİ MMO BÖLÜMÜDÜR"
    Böyle bir konuyla ilgili konu açacaksan diğer oyun bölümüne gir aç kirlilik yaratma lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elluin

quote:

Orjinalden alıntı: mancukya

arkadaslar bu oyunu pc yada herhangi konsolda bitiren varmi sorum su olacak

"ARKADAŞIM BAK BURASI GÖRDÜĞÜN GİBİ MMO BÖLÜMÜDÜR"
    Böyle bir konuyla ilgili konu açacaksan diğer oyun bölümüne gir aç kirlilik yaratma lütfen

Eheh 1 tane daha biz biseyler soledikce bunlar cogalıyor.Nereye ne yazcaklarını sasırıyorlar.Sende geldin iyi oldu ben film izlerken sen el atmısın zaten arkasına bakmadan kacıyorlar adamlar konuları acmakla kalıyolar eminim yardım edilse bile ona bakmaya bile gelmezler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.