Böyle bir ifadeniz olmuş üstteki mesajınızda. Yardımcı olduğumuz kişilerin, bizlerin hakkında olumsuz görüşleri olamaz mı? Diyelim oldu, "sana geçmişte yardım etmiştim" mi diyorsunuz peşine? Yardım yapılmıştır, konu orada kalmıştır. Kişilerin sizlere minnet borcu beslemesini bekleyemezsiniz, zaten olmamalı da bu tarz bir beklenti. Benim beklentim yok derseniz yanlış ifade etmiş olursunuz zira neredeyse tüm mesajlarınızda herkesten yalnızca olumlu yorum/şükran/minnet beklediğinizi belirttiğiniz apaçık. Benim de haberleşme forumunda internet sahibi olmalarına yardımcı olduğum kişi sayısı binin üzerindedir. Benim hakkımda gönül rahatlığı ile olumsuz düşünce de belirtebilirler, pozitif düşünce de belirtebilirler. "Sana yardımcı olmuştum, şimdi hakkımda olumsuz yorum yazmışsın" demek ancak gülünç bir durumun dışa vurumudur. Ayrıca hakkımda olumsuz yorumlar da yapıldı, olumlu yorumlar da yapıldı. Herkesin görüşünün başımın üzerinde yeri vardır. Kaldı ki teşekkür de etmeyebilir, minnet de beslemeyebilir veya tam tersi de olabilir. Canları sağolsun. Ayrıca;
Bu ifade o kadar yanlış bir ifade ki, sizin forumun mantığını anladığınızı ben düşünmüyorum. Bu ifadelerinize sonsuz derecede üzüldüm. Forumun mantığı bu değil, kesinlikle değil. Ben 2010 dan beri üyeyim, yardımcı olduğum kişilerin yüzde 99.9 oranında adını dahi bilmem, kullanıcı adlarına bile çoğu kez bakmıyorum. Yani hakkımda ana bacı sövseler bile vay be ben buna yardım etmiştim diyebileceğim bir veri tabanım bile yok. Sizin varmış ki kontrolleri sağladım demişsiniz. (Veri tabanının ne olduğu önemli değil, özel mesajlar, eski konular vs vs) Ayrıca olumsuz eleştiri çok güzel bir şeydir. Olumlu eleştiri de çok güzel bir şeydir. Hepsinin başımızın üzerinde yeri vardır. Yani sizin bu mesajınızdan anladığım, yardımcı olduğunuz kişileri akabindeki süreçte hakkınızda olumsuz yorum yaptıklarında fişliyorsunuz ve yardımlarınızdan dolayı sürekli olarak şükran/teşekkür/minnet/olumlu yorum bekliyorsunuz. Eğer olumsuz bir şey yazarlarsa "vay be zamanında yardım ettiklerimiz hakkımızda neler söylüyor" deyip iç geçiriyorsunuz. Hayat bu. Bugün bir yudum su verdiğin kişiden yarın bir yudum su beklememeliyiz. Verirse ne ala, vermezse de canı sağolsun. "Ben sana su vermiştim böyle böyle oldu şimdi sen bana böyle yapmışsın" demenin hiçbir doğru yanı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca forum, bilgiyi içine yüklediğimiz ve herkesin faydalandığı bir oluşum. Kolektif bir yapı. Siz bu kolektif yapıyı kişiselleştirmişsiniz gibi geliyor bana hep. Oysa ki forumun mantığı kolektif bir çalışmanın ürünü olmasıdır. Yani kişilerin ve şahısların önemi yoktur, forumun şahsiyeti kolektiftir. Yanlış anlamayın, zaman zaman benim de bu kolektif yapıyı kişiselleştirdiğim olmuştu. Sonra büyüdük ve olgunlaştık. Kişisel görüşümdür, forumda sorun yaşadığımız insanlar olabilir elbette. Yönetime iletiriz, baktık çözüm bulamıyoruz zaten karakol veya savcılık orada duruyor. Kolektif: 1. sıfat Birçok kimseyi veya nesneyi içine alan, birçok kişi ve nesnenin bir araya gelmesi sonucu olan: "Kolektif bir görüş rahatlığı insanı düşündürmekten kurtarır." - Asaf Halet Çelebi 2. zarf Ortaklaşa. Tdk Sozluk Not: İş bu mesaj son derece büyük bir sakinlik içerisinde yazılmıştır. Okurken de sakinlik ile okuyunuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Mayıs 2023; 18:48:39 > |
Gün Oksay'ın, Av. Hüseyin Oksay'ın ve Üst Yönetimin Dikkatine (2. sayfa)
-
-
YAZDIKLARIMI PAYLAŞMADAN ÖNCE MESAJINIZI SON 1 KEZ DAHA OKUDUM VE GERÇEKTEN NE BURADA YAŞANANLAR NE DE BENİM HAKKIMDA HERHANGİ BİR BİLGİNİZ OLMADIĞINI TEYİT ETTİM.
Mümkün olduğu kadar sakinlik içerisinde okumaya çalıştığımı belirterek;
*Her şeyden önce mevzu en başta ''Forum Yönetimi ve Benim'' aramdadır, önce onların sonra da benim yaklaşımlarım neticesinde şu an için kapanmıştır, muhtemelen de tekrar açılmayacaktır zira ben paylaşımlarımı sonlandırmış durumdayım. Kendileri ile de bu konuda mutabakat sağlanmıştır.
*Buraya konu açılınca ''eee o zaman konu foruma açılmıştır'' yaklaşımı olabilir, doğrudur hak veririm. Fakat mesele kapanmış durumdadır ve sizin yazdıklarınızın olayla da herhangi bir alakası yoktur. Burada kendinizce adeta ''hayat dersi, forum dersi'' vermeye kalkmışsınız.
*Bakın, sağlık sorunuyla alakalı önemli bir şeyler de belirttim mesaj içerisinde ve ne konuda yazılanları ne de son mesajımı yeterince dikkatli okumamışsınız ki üzerine hiç paylaşımınız olmayan, neler döndüğünü/nasıl algılar yapılmaya çalışıldığını bilmediğiniz (ilgili ANA KONU'lar hakkında) bilirkişi edasıyla yorum yapmaya çalışmışsınız. Yazılanlar, SS'ler vs. oldukça uzun farkındayım fakat tamamen okumadıktan/anlamadıktan sonra bu şekilde ''birkaç cümleyi cımbızla çekerek'' yorum yapılmasının manası olduğunu düşünmüyorum. ''Kişisel Görüşüm'' diye belirtmişsiniz, saygı duyarım fakat benim görüşüme göre ise oldukça manasız bir paylaşım vuku bulmuştur.
*Bu arada, mesajınızı baştan aşağı okudum fakat cevabımı (benim açımdan) pek fazla uzatmayacağım zira bu şekilde ''forum kullanımı, forumun ne olduğu ile alakalı'' anlatımlar nezdinde gerçekten ama gerçekten yeterince bilgim var. Konu içerisinde kendimle alakalı (paylaşımlarımı içeren) sayfanın linkini de bırakmıştım, göz atmadıysanız/atabilirsiniz.
*Sona yaklaşırken, son mesajım içerisinde ''bu olaylardan oldukça rahatsız olan'' birçok üyenin mesajları paylaşılmıştır, hakkımdaki görüşleri de yer almaktadır. Sizin takıldığınız ifadelerin üzerinde durulmasının nedenlerini sadece benden değil, arzu ederseniz onlardan da dinleyebilirsiniz lakin dediğim gibi kapanmış bir meseleyi (en azından benim açımdan) ısrarla deşmenin manası yoktur. Hakeza kendileri de ''bir şey olmayacağını bildikleri için'' bu konuda tek bir paylaşım dahi yapmak istemiyorlar.
*Son derece EGO içeren bir mesaj gibi algılayabilirsiniz ki istediğiniz gibi algılamak sizin tercihinizdir fakat tekrar edeceğim üzere ''konuda yaşananları, tepkileri, benim forum genelindeki paylaşımlarımı vs.'' dikkatlice incelemeniz elzemdir.
*TDK kısımlarına falan hiç girmiyorum, hatta görmemezlikten geliyorum (hem de benim için), yazımlarımdan biraz da olsa (dikkatimin) anlaşılması gerekirdi diye düşünüyorum.
*Çok yüksek ihtimalle yanlış anlayacaksınız ama sizi bloklamak durumundayım zira artık bu şekildeki ''son derecek gereksiz'' tartışmalar içerisinde yer almak istemiyorum.
*Şahsınıza veya herhangi bir şahsa cevap vermemiştim, konu hakkındaki son mesajımı yazmıştım fakat böyle manasız bir cevap geleceğini tahmin edemedim.
*Kapanan bir konu hakkında bundan sonraki mesajlara tarafımdan cevap verilmeyecektir. Blok meselesinin yegane amacı da budur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 25 Mayıs 2023; 22:27:3 >
-
Forum üzerinde açmış olduğunuz bir konu ve bu konuya herkes yanıt verebilir. "Bu konu yönetim ile benim aramda" diye bir şey yoktur. Foruma açılmış her konuya her üye mesaj yazabilir. Ben de yazabilirim, bir başkası da yazabilir.
Forumun mantığını anlamadığınız konusunda ısrarcıyım. Blok konusuna gelirsek, üstteki mesajımda ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anlamış oldum. Teşekkür ederim blok için çok yardımı oldu. Kolektif yapının ne olduğunu anlamayıp (Tdk tanımını da gönderdim oysa ki) halen her şeyi şahsileştirme çabaları görüyorum sizde maalesef. Ancak merak etmeyin, her insan farklı ve özeldir. Bizler sizleri böyle de sevip, canınız sağolsun deriz.
@redstone
Mesaj editleyip yanıt vermeye çalışmak yerine, özel mesaj gönderebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Mayıs 2023; 19:49:56 >
-
Mesajımı sadece 1 kez editledim, nedeni ise;
''Tırnak işaretinin 1 tanesi eksik kalmıştı'' onu tamamladım. Yani, yazılanlara herhangi bir ekleme yapılmamıştır.
Sizin benle derdiniz nedir, onu halen çözemedim? Hem yaşananlarla herhangi hiçbir alakanız bulunmuyor hem de konudan bağımsız olarak forum öğretileri peşindesiniz? Akabinde sizi direkt olarak blokladığımı ve cevap vermeyeceğimi dile getirmiştim. PM zaten atmam ki atsam da siz cevap veremezsiniz. Benim açımdan şu an için kapanan ve Forum Yönetimi açısından da kapandığını düşündüğüm bir konu hakkında halen neyin çözümlemesini yapıyoruz, anlamıyorum ki?
Konunun kilitlenmesi mümkün müdür? Açık da kalabilir (benim açımdan herhangi bir sıkıntı yok) fakat son birkaç mesajdır ne yapılmak isteniyor anlamlandıramadım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 28 Mayıs 2023; 4:32:15 >
-
oldu şimdi 7000 konusu yok mu forumda...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X