Şimdi Ara

Gün içinde uyuyor gibiyim,bilincim kapalı gibi hiçbir şey yapamıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
7.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli kafamda sanki ağırlık var.Sıcaklık hissediyorum vucudumda. yorgunlukta var.
  • arabacımemo A kullanıcısına yanıt
    Her seyden once uyku duzenini oturtmaya calis ve mutlaka karanlik,sessiz bir ortamda uyumalisin.İyi uyku uyumazsan gun boyu dalgin huzursuz olabilirsin.Uykunu duzene sokarak baslamalisin. Sigara,alkol,nargile tarzi bir aliskanligin varsa mutlaka birak.Aksam 8 den sonra cay,kahve vb. seyler tuketmemeye calis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ortam karanlık ve sessiz olmazsa hiç uyuyamıyorum.Fakat öyle olduğunda yatağa uykulu girsemde bu olaylar beni artık öyle bir etkilediki ne yapacağımı düşünmekten uyuyamıyorum.Sigara alkol gibi hiçbir tekel ürününü henüz ağzıma bile sürmedim.Akşamları çok nadirdir türk kahvesi içerim yalnızca başka alışkanlığım yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz daha açıklayıcı yazarsanız daha iyi olur.

• Erken kalkmaya çalış uykunuda al tabi alışkanlık haline getir, yapacak yeni şeyler keşfet evde oturma

• Evladim icine cin kacmis senin 1200 tl 3 seansta cikartirim kökünden rahat ol kendini bana birak. Tü tü tü masallah

Ev yapımı yoğurt tüketiyorum zaten bari boşa gitmesin dediğini yapayım teşekkür ederim.

• VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Bir çok doktora gittim.Bir de bir hocaya gideyim dedim.Doktora gitmeyip her hafta hocaya gittim gibi bir cümle kullanmadım.Zaten ben kendi derdimde stres altındayım,belki bilgisi olan birisi iyi bir tavsiye verir diye paylaşımı yaptım.Emin olun bu problemi yaşasanız bir çoğunuz çoktan intahara bile başvurmuştunuz.Lütfen uzatmayın da kalbinizi kırmayayım.

• Norveckırfaresi kullanıcısına yanıt
    Denemekten zarar gelmez hocam.Umarım iyi gelir.

• Hocam kalktığım saat yada yattığım saat değişsede bir türlü uykumu alamıyorum.Elimde olsa hiç uyumayacağım,uyandığımda daha kötü oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: arabacımemo

Hocam kalktığım saat yada yattığım saat değişsede bir türlü uykumu alamıyorum.Elimde olsa hiç uyumayacağım,uyandığımda daha kötü oluyorum.
    Hocam bende ara sıra yaşıyorum ama yazınleyin çok yaşıyodum resmen ayakta duramıyordum.
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende önceden ara sıra yaşıyordum fakat bu artık sürekli hale geldi.Çok sıcakta yada çok soğukta üşüdüğümde bayılacakmışım da ayakta beni bir şey zorla tutuyor gibi oluyor.Şu an nasılsınız ? yada bununla ilgili bir şey yaptınız mı ?

Bi de (sabahları) spor yapmayı deneyin, yapmadığınız başka bir şey kalmamış gibi

• Hocam spordan kastınız nedir? Binbir çeşidi var

• İki gündür uyku alamadım toplamda iki saat uyudum şimdi uyuyup duzeltirim diye.. gene uyuyamıyorum mıçtık :|

• üniversitede bu kadar agır olmamakla bırlıkte boyle bir sorun yaşamıştım.

Ben bu sorunu fıtnes salonuna gıderek aşmıştım. garip gelir ama

kas grupları calısmaya baslayınca beynimde acıldı. günde 15 saat uyuyup mal gibi gezen ben

spora basladıktan sonra 8 saat uykuyla sabah asker gibi uyanıyordum.

bence biraz kas yapın kendınıze gelırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga anksitiye bozukluğu olabilir aynı şey banada olmuştu bir hafta falan sürmüştü bende tümör falan mı var acaba diye doktora gittim orda kan değerlerime baktı sonra bir ilaç verdi psikoloji ilacı 3 gün kullandım sonra bıraktım bir daha olmadı.
  • gilardo kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şeyden kasıt ne problemler yaşadığınızı buradan yada özelden yazabilir misiniz? Psikiyatriye bende gittim ama anksitiye falan bahsetmedi hiç.

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten fitness salonuna gidiyordum ama bu beni fitnessda daha da zorluyor.Koşu bandına çıkmaya korkuyorum.Evde kendim akşamları ağırlık egzersizi yapıyorum.Sürekli yapıyorum ama her akşam bir set yapıyorum.

• stres kaynaklı olabilir varsa tabi.Bu dönemde kimin stresi yok ki.

Mesela ben stres kaynaklı 4 saatten fazla uyayamıyorum.Gün içinde enerjik olmak ve ayakta kalmak için en az 5 bardak kahve içiyorum.

Bir gün deneme amaçlı kahve içmedim yine uyayamadım ve zombi gibiydim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.