Şimdi Ara

GÜN GEÇMİYORKİ TT İNSANI ŞAŞIRMASIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlat türktelekom bir kez daha şaşırttı beni bugün adsl faturam geldi ve yazılanları sölüyorum

aylık ücret: 21,80
    kullanım ücreti kasım-2005: 0,53

katma değer vergisi %18 : 4,02
    özel iletişim vergisi %15: 3,35

GENEL TOPLAM: 29,86

mahsup (-) 29,00
    gelecek aya devir (-) 0,11

kotayı aşan kullanım miktarı: 71mb

ve işteee bomba kısım

ÖDENECEK TUTAR 0,75 YTL

Bu olay nedir arkadaşlar yaaa nasıl işler yapıyor bunlar daha önce böle bişi ile karşılaşan varmı dahaa nasıl bi süpriz yaparsın TT merak ediyorum valla hadi hayırlısı fatura lafı ettik ya "cenks" damlar şimdi buraya

• sakın bu ödeyeceğin miktar 29+0.75 ytl olmasın..
    yani kotayı aştığın miktarın ücreti
  • quote:

Orjinalden alıntı: [escobar]

sakın bu ödeyeceğin miktar 29+0.75 ytl olmasın..
    yani kotayı aştığın miktarın ücreti

yok abii yaa kos kacaman ödenecek tutar 0,75 yazmışlar faturanın üst kısmında ödenecek tutar diyor yaa orada 0,75 yazıyor
  • orda mahsup edilen bir 29 ytl var.senden başka birinin ödemesi imkanı varmı.ya da önceki ay alınan fazladan bi ücret.bence sen bi soruştur telekoma niye olmuş onlar söler nerden olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 26 Aralık 2005 19:28:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenks

orda mahsup edilen bir 29 ytl var.senden başka birinin ödemesi imkanı varmı.ya da önceki ay alınan fazladan bi ücret.bence sen bi soruştur telekoma niye olmuş onlar söler nerden olduğunu

hehehehe gelmişin işte benimde aklıma öle geldi acıba fazla ödememi var die ama sordum yok dediler evdekilere kaç kere sordum şimdi telekomun bir aptallığı ise gidip soruşturdumda telekom bunu düzeltirse telekoma kazık atamadım die çook üzülürüm hem telekoma kazık atabilirsem yılın insanı seçilirim fakat bi kişi kendi adsl parasını ödüyorum diye yanlışlıkla benim faturayı ödediyse o zaman iyi olmaz işte o parayı geli vermek lazım ama eğer öle biri varsa o kişiyi bulmak lazım şimdi napsam ki telekomdan kaynaklanan bişi ise telekomu kazıklayamamak kötü gelir gerçiii sonuçta suç memurda ondan alırlar parayı en iyisi gidip işin aslını öğrenmek sağolasın abiiiii fikrin için...

• Faturayı boşver asıl ödeyeceğin tutarı 163 borç ödeme numarasından öğren.oradada 0,75 ytl derse sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: andan44

Faturayı boşver asıl ödeyeceğin tutarı 163 borç ödeme numarasından öğren.oradada 0,75 ytl derse sorun yok.

laaa deli etti 163 10 dur arıyom 10 haneli numaranı gir diyor 6, haneyi falan giriyom lütfen bekleyiniz hatalı giriş yaptıınız dior deli ediyorlar adamı yaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir postaneye hizmet numaranı verip sor bakalım ne kadar borcum var diye, bilgisayardan söyler adam...
    0,75 ytl derse at bi kazık telekoma :)
  • Telekomun kazıklandığı nerden görülmüş, döner dolaşır bulur gene :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Panturk

quote:

Orjinalden alıntı: andan44

Faturayı boşver asıl ödeyeceğin tutarı 163 borç ödeme numarasından öğren.oradada 0,75 ytl derse sorun yok.

laaa deli etti 163 10 dur arıyom 10 haneli numaranı gir diyor 6, haneyi falan giriyom lütfen bekleyiniz hatalı giriş yaptıınız dior deli ediyorlar adamı yaaa

2 yi tuşlayıp abone hizmet numaranı gir. Faturada yazar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.