Şimdi Ara

Gümüşhaneliler Topluluğu [ Büyümeye Devam ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mutlu ve

izmirdeki gümüşhaneli arkadaşlarla konuşuyoruzda,hiçde güzel bir yer degilmiş gümüşhane özellikle iş yok,giyim aşırı pahalı,bilgisayar alacaklar bile ankaradan alıyorlar kazıklanmamak için,izmir gümüşhaneli kaynıyor,eger güzelse orada kalsalardı,dagı taşı ormanı güzelse izmirdede dag taş orman hatta daha güzel deniz var,

Karaca Mağarası gibi bir doğa harikası dünyada bir tek Gümüşhane'de vardır, Tomara Şelalesi sonra. Nefis yemekleri Gümüşhane'nin kendine özgü. Evliya Çelebi'nin bile Seyahatnamesin'de bahsettiği bir şehir.. Gümüşhane metropol diyen yok zaten, ben de İstanbul'da oturuyorum ama doğası harikadır oranın
  • İzmirle Gümüşhaneyi kıyaslamanız yanlış bir kere Gümüşhane pahalı değil ucuz herşeyi ile sizin arkadaslarınız Gümüşhaneye gitmemis bence ev kiraları olsun,giyicek,yiyecek vs. ordaki insanların çoğu tarımla uğrasıyor Her yerde dağ,orman,taş var ama temiz hava,sessizlik,huzur,organik gıdalar vs. yok

quote:

Gümüşhane hakkında bu söyleyeceğim sözü çok duydum

Sakın gümüşhanelilere güvenme

Neden derler bilmiyorum lakin çok duydum yanlış anlaşılmasın

Kim dediyse yalan söylemis Gümüşhanede herkez kapısını açık bırakır ne hırsızlık olur nede başka bişey Sözü nereye çekerseniz oraya gelir

Sakın XXXXXXX güvenme diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kartal__ -- 18 Mayıs 2008; 20:11:49 >

Orjinalden alıntı: W

quote:

izmirdeki gümüşhaneli arkadaşlarla konuşuyoruzda,hiçde güzel bir yer degilmiş gümüşhane özellikle iş yok,giyim aşırı pahalı,bilgisayar alacaklar bile ankaradan alıyorlar kazıklanmamak için,izmir gümüşhaneli kaynıyor,eger güzelse orada kalsalardı,dagı taşı ormanı güzelse izmirdede dag taş orman hatta daha güzel deniz var,

Karaca Mağarası gibi bir doğa harikası dünyada bir tek Gümüşhane'de vardır, Tomara Şelalesi sonra. Nefis yemekleri Gümüşhane'nin kendine özgü. Evliya Çelebi'nin bile Seyahatnamesin'de bahsettiği bir şehir.. Gümüşhane metropol diyen yok zaten, ben de İstanbul'da oturuyorum ama doğası harikadır oranın

zaten bende dedim ya doga güzelligi,ise izmirdede var,baya magara,şehir olarak iyi degil diyorlar,anlatmak istedigim oydu,buradada dag,bayır,orman var,mania spil harika mesela

• Güncel
    Ey Türk! Dostunu da Düşmanını da bil artık..!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: W

quote:

zaten bende dedim ya doga güzelligi,ise izmirdede var,baya magara,şehir olarak iyi degil diyorlar,anlatmak istedigim oydu,buradada dag,bayır,orman var,mania spil harika mesela

Manisa spil harika mı??? Kardeşim sen bir git karadenize ondan sonra gel konuş.Ben Manisa da oturuyorum.Daha şimdiden spil de kuraklık başladı.Otlar,ağaçlar yeşilliğini kaybetti.Ama sen bir git Gümüşhane'ye,Zigana'ya yada Doğu Karadenize ondan sonra bakalım spil'e güzel diyebilecek misin?Oranın sadece havası yeter de artar bile.Gümüşhane'ye yazın yağan yağmur,Manisa'ya kışın yağmıyor.Oranın yeşilliği ile burası bir olur mu sence?İki tarafıda görmüş birisi olarak konuşuyorum.

Yalnız Gümüşhane'de hayat biraz daha pahalı.En azından Manisa'ya göre öyle.Elektronikler de gene küçük bir şehir olduğu için doğal olarak daha pahalı ve seçenek şansı az.Gerçi internetten gerekli şeyleri alabilirsiniz,o yüzden o kadar önemli bir sorun değil.Sanki ben Manisa da almak istediğim herleşeyi bulabiliyormuyum.Alışverişmizin yarısını internetten yapıyoruz.

Bu arada bende Gümüşhane'li sayılırım.Ekleyin.

• Ekledim hocam, güzel yazmışsın eline sağlık
  • bende bir Gümüşhaneli olarak kıyaslama yapmak yerine tarihi güzelliğiyle,doğası ve sıcak kanlı insanlarıyla şirin memleketimiz olduğu belli zaten her yerin kendine göre bi güzelliği var kıyaslama yapmak yersiz olduğu düşüncesindeyim

Beni de ekleyin
  • g.hane hakkında yazı yazan izmirli kardeşim herkesin güzelliği kendine bende izmir hakkında bildiklerimi yazarsam ne yazcan merak ettim.biraz düşünüp yazsak daha iyi olur.bende g.haneliyim.emin ol o deniz ve geniş arazi g.hanede olsa ağzının açık kalacağı bi kent olurdu.ama böylede güzelgit bi gez gör sonra gel yaz olurmu
    ilk gittiğimde magaranın ici bembeyazdı ama seneler gectikce insanlarımız yine magaranın icine etmiş.
    En son gittiğimde beyazlık kendini sarı renge bırakmıştı.
    Şehir merkezindede gezmiştik cok güzel değildi ama idare ederdi lokantada yemek yemiştik cok güzeldi...

Gümüşhane ile gözlemlerim bunlar.
  • bir gümüşhaneli olarak hiç begenmem,işsizlik diz boyu,herşey pahalı ev mev demeyin saçma oluyor yiyecek(marketlerden bahsediyorum)tarla işçisi degilim,çalışmamda ben ırgat degilimgiyim kazıkoglu kazık ya izmirden getirtiriz yada istanbuldan,inanın oralardan getirtmek daha ucuz,dogal güzellikse tam saçma nesi güzel,insanları bilinçli ve kültürlü degil,yani burada doganların mecburen sevdikleri bir yer,yoksa obketif gözle bakılırsa yaşanacak yer degil,alah kurtasın gençlgin buradan,buraya

Gümüşhaneliler Topluluğu [ Büyümeye Devam ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffarukk -- 19 Mayıs 2008; 20:52:55 >

sade Gümüşhane'mizin değil artık tüm Türkiye'nin vazgeçemediği çayı,reçeli yapılan ve her derde deva
    kuşburnusu

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.