Şimdi Ara

Gümrükten malı nasıl alırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Aliexpress'ten 20-30 dolarlık bir mal aldım. Babamı sigaradan kurtarmak için elektronik tütün içme cihazı gibi bir şey. 20-30 dolar ederi var. Ama bizim gümrükte takılmış görünüyor. Şimdi ben bunun hangi gümrükte olduğunu nereden öğrenebilirim ve nasıl alabilirim? Prosedür nasıl işliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rolanddes -- 16 Nisan 2015; 13:45:24 >

• Gümrükte takıldığına nasıl karar verdiniz?
  • rolanddes kullanıcısına yanıt
    takip numarasını pm at bakalım bir, gerçekten takıldıysa geri gider kesinlikle alamazsın elektronik sigara yasak çüünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxMESA

Gümrükte takıldığına nasıl karar verdiniz?

06/04/2015 the item is being processed by customs
    10/04/2015 the delivery of the item was unsuccessful

Böyle not var tracking sayfasında. Takılmıştır diye düşündüm. Yanlış mı düşünmüşüm?
    bu şekilde cevap veremem 17tracktan bak ekran alıntısını göstersene birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: rolanddes

quote:

Orijinalden alıntı: maxMESA

Gümrükte takıldığına nasıl karar verdiniz?

06/04/2015 the item is being processed by customs
    10/04/2015 the delivery of the item was unsuccessful

Böyle not var tracking sayfasında. Takılmıştır diye düşündüm. Yanlış mı düşünmüşüm?

İtem gümrükte diyor yurt dışından gelen her ürün gümrükten geçmek zorunda zaten. Şuan için bir sıkıntı yok.
  • yabuburak1 Y kullanıcısına yanıt
    www.postnl.post sitesinden bakabilirsen sevinirim hocam.

Çünkü iş yerinden ekran görüntüsü yükleme sitelerine giremiyorum ve nedense donanımhaber'e de resim yükleyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rolanddes -- 17 Nisan 2015; 22:40:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Urun iade edilmis hocam pttden sorgulatin hollandaya geri yollanmis
    http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb221214.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lj.23 -- 16 Nisan 2015; 18:40:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evet arkadaşın dediği gibi takılmış ve geri gönderilmiş üzzerine başka bir şey yazdırsaydınız keşke çünkü o kadar alan kişi var ve çoğunlukla geçiyor gümrükten
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 10:13:8 >
  • Satıcıyla bi görüşseydiniz keşke, farklı bişey felan yazıyo bazıları hediye hesap makinası felan gibi
  • Teşekkürler arkadaşlar. Halbuki pipo gibi bir şeydi. İçinde zararlı bir madde de yoktu. Neyse sağlık olsun. Kısmet değilmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.