Şimdi Ara

Gümrük Tasiş'teki araçların internette yapılan İhale sonuçları. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vergi bisey odemeden garibanin parasizin arabasini ucuza alip piyasanin ustunde fiyata satan-satmaya calisan ,bunun adinada meslek diyen insanlar varken bu memleket adam olmaz... helal midir yani simdi o is?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Haciz piyasasinda bir KOMPLO var.

Baska aciklamasi yok.

Hocam hacizden binici ucuza araba alamaz. Eğer ihale de binici yoksa galericiler kendi aralarında anlaşıp arabayı ucuza kapıyolar. Birbirlerine fiyat yüksetmiyorlar. Geçen 2013 model bi Opel insignia ihalesini izliyeyim dedim. Gelen giden bana araç sahibi misin, ihaleye girecekmisin diye sordu. En son birine dedim ya ne ayaksınız neden soruyosunuz. Araç sahibiysen ihaleye girmeyecez yok biniciysen arabayı sana kaptırmayız onun için soruyoruz dediler :D
  • Turbocan hoşgeldin nerelerdeydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizler araclarin o fiyattan mi gittigini saniyorsunuz :)))

Eger oyleyse yaniliyorsunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

Vergi bisey odemeden garibanin parasizin arabasini ucuza alip piyasanin ustunde fiyata satan-satmaya calisan ,bunun adinada meslek diyen insanlar varken bu memleket adam olmaz... helal midir yani simdi o is?

Hocam ben bunu anlamıyorum, adam piyasaya borcu takmış, icra gelmiş aracı elinden almışlar. Bu mal niye hayır etmesin? Adam borç takmış, ona hayır etmemiş, parasını ödeyip ben almışsam bana niye hayır etmesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Vergi bisey odemeden garibanin parasizin arabasini ucuza alip piyasanin ustunde fiyata satan-satmaya calisan ,bunun adinada meslek diyen insanlar varken bu memleket adam olmaz... helal midir yani simdi o is?

Hocam ben bunu anlamıyorum, adam piyasaya borcu takmış, icra gelmiş aracı elinden almışlar. Bu mal niye hayır etmesin? Adam borç takmış, ona hayır etmemiş, parasını ödeyip ben almışsam bana niye hayır etmesin?

Bi yanlis anlama olmus.ben ihaleye degil direk alim-satimcilara cikistim hocam orada.ihale meselesinde,hatta aldigimiz.urunler ihaleye girip fiyati yukari cektigimiz icin piyasaya borc takana fayda bilene sagliyor.cuniu zaten gidecek.

• Bu araç ucuz

MERCEDES E 220 CDI 2010 MODEL 10.6.2014 12:00:00 17.6.2014 13:00:00 127712,82
    İhale No : 1406ERG20140119A13
    Birim : ERGAZİ TASFİYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
    Teklif Sahibi : C*** C***
    TCK No : 14*******20
    Kazanan Teklif () : 115100
    Sonuç Tarihi : 17.6.2014 13:44:04 (Hasarsız yeni kasa)

Ölüsü Sahibinden 140.000 TLhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-garden-2010-e220-cdi-avantgarde-sr.cruise-c-168146814/detay

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Bi yanlis anlama olmus.ben ihaleye degil direk alim-satimcilara cikistim hocam orada.ihale meselesinde,hatta aldigimiz.urunler ihaleye girip fiyati yukari cektigimiz icin piyasaya borc takana fayda bilene sagliyor.cuniu zaten gidecek.

Yok hocam sizin için değil, forumda genel bir algı var. "Yok efendim ağlayanın malı gülene fayda etmez" gibi bir tavır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Bu araç ucuz

MERCEDES E 220 CDI 2010 MODEL 10.6.2014 12:00:00 17.6.2014 13:00:00 127712,82
    İhale No : 1406ERG20140119A13
    Birim : ERGAZİ TASFİYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
    Teklif Sahibi : C*** C***
    TCK No : 14*******20
    Kazanan Teklif () : 115100
    Sonuç Tarihi : 17.6.2014 13:44:04 (Hasarsız yeni kasa)

Ölüsü Sahibinden 140.000 TLhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-garden-2010-e220-cdi-avantgarde-sr.cruise-c-168146814/detay

sen 140 a satabileceğine inanıyor musun? çünkü bu tür araçları ucuz vermediğin sürece satılmaz...160 da isteyen gösterebilirim.180 de isteyen var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 23 Haziran 2014; 9:42:57 >

• O sitedeki en ucuz araç tamam 130'a ver sen d hasarsız araç.Ben alır satar bir hafta da 10.000 karımı yaparım
  • quote:

O sitedeki en ucuz araç tamam 130'a ver sen d hasarsız araç.Ben alır satar bir hafta da 10.000 karımı yaparım

130 a satman çok zor

en fazla 120...ucuza vermediğin sürece satamazsın...

bir de arabada boya değişen varsa 120 bile zor...
  • Galericiden 120.000 TL'ye alın da görelim.

En kötü 5.000 TL tabi 5.000 TL birikmiş havadan paranız varsa bilemem.

Üstelik siz hiç ticaret atılmayın çünkü sonunu düşünen kahraman olamaz.

Sermayeyi babam versin.

Benzinlik işlek olsun.Paralar oluk gibi aksın başka isteğiniz var mı?

Ticarette kaybetmek diye bir şey de var.
  • quote:

Galericiden 120.000 TL'ye alın da görelim.

En kötü 5.000 TL tabi 5.000 TL birikmiş havadan paranız varsa bilemem.

Üstelik siz hiç ticaret atılmayın çünkü sonunu düşünen kahraman olamaz.

Sermayeyi babam versin.

Benzinlik işlek olsun.Paralar oluk gibi aksın başka isteğiniz var mı?

Ticarette kaybetmek diye bir şey de var.

alırken kazanacağın araba olması lazım.

tse belgesi muayene %1.5 kdv muayene masrafları 120.000tl ye arac mal oluyor.

evet bu aracı duruma 120-130 a satarsın...ama ihaleden ucuza alamıyorsun 75-80 e alsan süper para kazanırsın.

pahalıya aldığın zaman yaptığın ticaret değildir.

bir bakkal bile bir ürünü aldığı zaman %30 kar koyuyor.

ya da bir emlakçı sırf para bağlamadan komisyon koyarken %3 alıcıdan %3 satıcıdan komisyon alıyor.

komisyon fiyatına araca para bağlayıp satmak iş değil

• Yani diyorsun ben kafamı 5.000-10.000 tlye çevirmem en az 40-50 olsun diyorsunuz.

Daha çok bu halde kalırsınız benden söylemesi.Yaşım sizinkinin yarısı belki ama sizin normal şartlarda 10.000 tl kazandığınız bir iş yokken bunu beğenmemeniz garip geliyor.
  • Hocam bu adama laf yetiştirmeye çalışma çünkü onun kafası çok farklı çalışıyo ve hala anlayan yok. Tıbbın çözemediği vakalardan kendisi

• quote:

Yani diyorsun ben kafamı 5.000-10.000 tlye çevirmem en az 40-50 olsun diyorsunuz.

Daha çok bu halde kalırsınız benden söylemesi.Yaşım sizinkinin yarısı belki ama sizin normal şartlarda 10.000 tl kazandığınız bir iş yokken bunu beğenmemeniz garip geliyor.

10.000tl yi sorun beğenmemek değil.

6 aydır bir aracım var.fiyatı uygun vermeme rağmen satamıyorum.

böyle bir aracı da ucuz vermeme rağmen yine satamam.

alırken ucuza almadığım sürece ben araba işinde de kazanamam.

bir sorun da 120.000tl çok büyük para...esnaf ticaretine göre ortalama %30 kazanmam lazım...

%5 kar kar değildir.komisyoncu ücretidir. bağladığım paraya göre az.
  • @turbolinea

Bence sen icradan araç alıp satma işi ile benzin istasyonu çalıştırma işinden vazgeç. Başka meslekleri de bir araştır derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

@turbolinea

Bence sen icradan araç alıp satma işi ile benzin istasyonu çalıştırma işinden vazgeç. Başka meslekleri de bir araştır derim.

neden?
  • bu araçları almak mantık işi değil, çoğu 3-4 sene bekliyor yeddieminde. adam etmek için bir ton masraf yapmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.