Arkadaşlar bugün seçimimizi yaptık ve Bodrum-Gümbet ' te bulunan 4 yıldızlı Hotel Colossus'tan rezervasyon yaptırdık.. Temmuz 10'u bekliyoruz şimdi heyecanla.. Ricam ; Gümbet'te bulunan arkadaşlar biraz durumdan bahsedebilirler mi? Eğlence ne safhada? Gençlik neler yapıyor? Gümbet'e ilk defa gideceğim ve çok merak ediyorum bazı kötü yorumlar okudum internette, türklere turist muamelesi yapılıyor vs gibi.. Kulüplere falan alınmıyormuşsunuz sanırım.. Bunların aslı astarı var mı? Sonuçta eğlenmeye geliyoruz Birde son olarak, Gümbet'i ve gecelerini ilk defa görecek birine tavsiyeleriniz ne olur ? Nasıl davranılır oralarda
Yani kısacası 1 hafta sonra oraya gelicem yakın zamanda oradan gelen veya hala orada olan kişilerden durum hakkında bilgi bekliyorum
Pm cevapladım
gel sen bi bodrum a at kendini sokaklara gerisini boş ver akışına bırak hayatı herşey olacagına varır.
yanında bayan yoksa hiçbir mekana giremezsin. diyelimki girdin body devamlı ensende bekler laf olsun diye mekandan atabilir. turist tarifesi diye birşey var ya işte o Türklere uygulanıyo tüm gümbette :) alman rus bekleme. ingilizler daha çok gümbette. bodrum barlar sokağından daha canlıdır ama gümbet. en az 1kere katamarana ve tekne turuna git. halikarnasın ne zaman açılacağı belli değil denk gelirse git. bodrum barlar sokağına gidersen red lion isimli mekan diğerlerine göre daha düzgün gibi ;)