Şimdi Ara

Gümbet nasıl bir yerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene kız arkadaşımla tatile gitmiştim bu sene olmadıgı ve etrafımda gidecek arkadaş bulamadıgım için Annemler Gümbette 4 yıldızlı bir otelde rezervasyon yaptırmışlar.İnternette okuduguma göre Cinsel partner olaylarının bol oldugu sabaha kadar içki akan ingilizlerin türkleri azınlık gösterdiği bir bölgeymiş ayrıca bazı barlarda damsız olayı varmış bunlar doğru giden varsa deneyimlerini paylaşabilir mi

Karadeniz Teknik Üniversitesi
    Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (2011)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_20

Gümbet hızlı bir yerdir. Ama her şeye zıplama çünkü orada çalışan krolar sana kolay kolay mama yedirmezler. Kafana ve kapasitene göre sahilde sokakta takıl. Asıl mutlu sonla biten muhabbetler mekanlarda başlar ama dediğim gibi kestaneyi çizdirebilirsinde. 10 atıştan 1 si mutlaka isabet eder

Hocam zaten Amacım o değil yani denizde yüzmek etmek tabikide bara vs gidicem 6sında gidicem Türklerin çok olucağını düşünmüyorum birde yanımda 2 arkadaşım olucak erkek fakat abazalık uğruna mekan aramıyorum yani arkadaşlarımla oturup içki yudumlayabileceğim olursada yabancı biriyle tanışabileceğim yerler önerebileceğin bar var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: halil_20

Gümbet barlar sokağı var zaten kafana göre bir sürü mekan var ama tam bir abaza yuvası Herhangi birinde takılabilirsin hepsi aynı derecede.

Teşekkür ederim artık herhangi birine giricez Ramazan diye dolan çok insan olmaz diye düşünüyorum ama bu sadece düşüncem tabi tekrar saol

• 12 yıldır gümbette oturan biri olarak , öyle aldanmayın sağda solda okuduğunuz kulaktan kulağa dolaşan laflara ."Ortam yakiyor karı kız kaynıyor götür götürebiledigini" tarzı laflara, gümbet bundan 5 sene öncesine kadar evet öyleydi ama artık seviye yerlere kadar düştü gerek mekanların kalitesi olsun gerek gelen turist kalitesi.Gümbette daha masanın üstüne çıkmamış mal mal hareketler sergileyen ve kendine "YaQıSıqLı Pr3Ns", "Mc ....." demiyen bir tip görmedim daha . Gümbette eğer katil olmak istemiyorsan kız arkadaşınla , kız kardeşinle gezmeyeceksin hayvanlar ciddi anlamda sıkıntı çıkartır.
    Gelelim kız düşürme olayına , öncelikle bu sennın tipine bağlı direk düşürürsün yada düşüremezsin demiyeceğim ama düşürmek istiyorsanda biraz seviyeni aşağı indireceksin çünkü gümbet civarında kendine yakıştırabileceğin kız sayısı %25 lerde ,
    Tatil kısmına gelince gezmek , barlarda takılmak için Bodrum Merkez tarafını seçin , deniz kumsal güneş üçlemesi için ise ortakent camel beach yada bitez koyunu seçin derim .
    Şimdiden iyi tatiller dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: DerlerToydemir

12 yıldır gümbette oturan biri olarak , öyle aldanmayın sağda solda okuduğunuz kulaktan kulağa dolaşan laflara ."Ortam yakiyor karı kız kaynıyor götür götürebiledigini" tarzı laflara, gümbet bundan 5 sene öncesine kadar evet öyleydi ama artık seviye yerlere kadar düştü gerek mekanların kalitesi olsun gerek gelen turist kalitesi.Gümbette daha masanın üstüne çıkmamış mal mal hareketler sergileyen ve kendine "YaQıSıqLı Pr3Ns", "Mc ....." demiyen bir tip görmedim daha . Gümbette eğer katil olmak istemiyorsan kız arkadaşınla , kız kardeşinle gezmeyeceksin hayvanlar ciddi anlamda sıkıntı çıkartır.
    Gelelim kız düşürme olayına , öncelikle bu sennın tipine bağlı direk düşürürsün yada düşüremezsin demiyeceğim ama düşürmek istiyorsanda biraz seviyeni aşağı indireceksin çünkü gümbet civarında kendine yakıştırabileceğin kız sayısı %25 lerde ,
    Tatil kısmına gelince gezmek , barlarda takılmak için Bodrum Merkez tarafını seçin , deniz kumsal güneş üçlemesi için ise ortakent camel beach yada bitez koyunu seçin derim .
    Şimdiden iyi tatiller dilerim

Çok teşekkür ederim güzel bir açıklama oldu zaten okudugum yorumlarda biraz dediklerine benziyordu Bodrum Merkeze giderim artık abazalık derdim yok yani sadece oturup eğlenebileceğim yer arıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.