bu dizi sayesinde çok havalanmıştı afedersiniz ama
evt ya ata gelse daha zevkli olur.ben bide aslı ya gıcık oluyorum.dikkat ederseniz neredeyse her bolumde boyunun uzunlugunu belirtiyo .iyi ki bi boyu var.
peker her oynadığı rolün hakkını veriyo ancak millet ona böyle aşırı bi ilgi gösterince şımardı sanırsam kendini dünya starı falan sanmaya başladı. işte o pijama mevzuu felan sonra çok cıvımaya başladı. showda bi yarışma programı var ya güldür bakalım mıydı neydi, o ne abi ya adam harbiden o kadar cıvık mı yoksa reyting için mi öyle yapıyolar anlamadım gitti
quote:
Orjinalden alıntı: tequero_
evt ya ata gelse daha zevkli olur.ben bide aslı ya gıcık oluyorum.dikkat ederseniz neredeyse her bolumde boyunun uzunlugunu belirtiyo .iyi ki bi boyu var.
işte sorun orda onu diziden atamıyoruz çünkü senaryo onda.
quote:
Orjinalden alıntı: özzer
quote:
ata yoksa gerisi boş
quote:
Orjinalden alıntı: özzer
quote:
evt biliyorum.senaryonun onun olmasa coktan cıkmıstı yada atmıslardı bence
gaffur yoksa ben de yokum
arz talep meselesi bu dizi ne zmn reyting almaz ne zmn cok elesitirilir o zmn yayından kalkar bole bole yeni oyuncular gelerek diziyi dewam ettirmeye calısıolar
ama bnde bu sene izliyicegim herhalde cunku gurgen oz gelmis sırf onun hatrına bakarım avrupa yakasına
Banu Alkan'ı da sokmazlar inşallah diziye...
bu diziye kim gelse sohreti parlıyo.onun için herkes gelebilir .hazırlıklı olmak lazım ,gurgen bile geliyosa .
bu dizi sayesinde çok havalanmıştı afedersiniz ama
Evet iyi oldu . Zaten sevmiyordum . En iyisi Burhan Yeni karakterleri de merak ediyorum .
Önce Peker Açıkalın rest çekti şimdi de Sinan Çetin. Peker Açıkalın’a önce tazminatını hatırlatan yapımcı Sinan Çetin şimdi de rest çekti: Benim dizimde sana rol yok
Ekranların en çok izlenen komedi dizisi Avrupa Yakası’nda polemik ve kavgaların sonu gelmiyor. Önceki sezon Ata Demirer, Evrim Akın ve Bülent Polat’ın olaylı bir şekilde diziden ayrılmasının ardından bu kez de ’Gaffur’ tiplemesiyle büyük ilgi gören Peker Açıkalın ile yapımcı Sinan Çetin arasında restleşme yaşanıyor.
Aylardır “4 bölüm anlaşmam var ama oynamayacağım. Onlarla çalışmam” diyen Açıkalın’a, Çetin, “Oynamazsa 200 bin dolar tazminat öder” diye uyarıda bulunmuştu. Ancak bu süre içinde Peker Açıkalın’ın dizinin senaristi Gülse Birsel ve kendisi hakkındaki açıklamalar üzerine Çetin, ünlü oyuncuyu diziye oynatmama kararı aldı.
‘Dava açacağım’
“Gaffur konusu benim için bitmiştir” diyen Çetin, oyuncuya rest çekti: “Diziyi ben çektiğime göre oynatmak veya oynatmamak benim hakkımdır. Peker Açıkalın’la çalışmayacağım. Avrupa Yakası yoluna başarıyla devam edecektir.” “Sözleşmem var, oynatmazlarsa tazminatı öderler” diyen Açıkalın ise dava açacağını söyledi.
alıntıdır...atv.com.tr
Avrupa Yakası'nda maceralar, aşklar, entrikalar ve bol kahkaha devam ediyor! Sütçüoğlu ailesinin fertleri Tahsin bey, İffet hanım, Aslı, Cem, Makbule ve Sacit, ayrıca kurtulamadıkları komşuları Burhan Altıntop, bu yıl tempolu günler yaşayacaklar. Ofiste Kubilay, Fatoş, Yaprak, Tanrıverdi, Sadettin Bey ve ayrıca derginin yarısını satın alarak ortalığı karıştıracak görgüsüz sosyetik Şahika (Binnur Kaya), hayatınızın vazgeçilmezleri olmaya devam edecekler. Sertaç ve Tacettin muhallebicide kaldırım mühendisliğini sürdürürken, kapıcı dairesinde de hareketlilikvar: Sabit Efendi ve ailesine Hediye Teyze'nin erkek kardeşi Cesur (Gürgen Öz)katılınca, apartman tadından yenmeyecek! Bu arada Cem'in snob anne ve babası Bülent Bey ve Sedef Hanım mahallenin demirbaşları arasında olmaya devam edecekler. Gülse Birsel'in kaleminden Avrupa Yakası, vazgeçilmez kadrosu ve yeni oyuncularıyla, bu yıl da bomba etkisi yaratacak!
eveeet binnur kaya ve gürgen özün roller belli oldu...ben gürgen özü daha şımarık zengin çocuğu rolünde beklerdim kapıcı rolüne gitmez bence o adam..çünkü aşk oyununda zengin oğlan rolünü güzel oynuyordu..hadi bakalım hayırlısı.dizi sanırım haftaya başlar..
quote:
Orjinalden alıntı: penkala
gaffur yoksa ben de yokum
tmm
sanki çok bişi gaffur ilk başta herkes gü-ldü- sonra bitti esprileri klasikleşti
nedeni bence şu
burhanı sadece dizide görüyoduk gaffur ise heryerdeydi guffurspor filan peh
ama geeriii yıvrum falan hala yapılan espiriler
Aktüeldeki yazılar çok güzel özetlesede konuyu bende bşrkaç şey eklemek istiyorum;
Gaffur karakteri artık kabaktadı vermeyide geçin kendini tekrarlaması hep aynı kelimeler ve hareketlerle kendini komik göstermeye çalışması kendi sonunu hazırlamıştı bir ölçüde.Bunda Peker Açıkalının suçu nekadar vardır bilinmesede durum budur.
Gelelim Binnur Kaya ve Gürgen Öz'e ikiside tartışmaya bile gerek olmıyan sanatçılar diziyi kanımca uçururlar...
Birkişi keşke BUrhan karakteride gitse demiş..Bunu içten söylemediğini düşünüyorum Burhan karakteri bence dizinin en komik karakteridir umarım dizi boyunca baki kalır..
Sacit in kalmış olmasıda gayet isabetli ve güzel olmuş