Bildirim
Gülmekten ölmedim ama güldüm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni nesil şakirtler bile berkecan ölmelisin dostum. -
-
zebani hikayeleri bile daha yararlı. izlemeyin -
bu ne anlatıyo ya bi de ben de tipsizim diyo senin neren tipsiz lan -
Seni cidden çok iyi anlıyorum Serkan. -
gereksiz -
Bu konuda kompleks yapıp hayatını yaşayamayan insanlara bi nebze faydası olur umarım. Video size saçma gelebilir atıp tutun hiç gördünüz mü tanıdınız mı bu tarz insanları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu din tüccarı abimiz değil mi? İnsanları din ile kandıran ölülerden prim yapan -
klasik adam kandırma metodu
sende yokmuş gibi davranırsın karşındaki de bunu düşünmez inanır sana -
Evet üzücü be çok üzücü be. Hoşlandığınız kız bakmayınca çok daha üzücü oluyor tipsizlik. Bir kere doğduk onda da yakışıklı değiliz. Sonuna kadar haklısın. -
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanHur
klasik adam kandırma metodu
sende yokmuş gibi davranırsın karşındaki de bunu düşünmez inanır sana
serkan bunlar adam diil -
para kazanıyor sonuçta adam yolunu bulmuş
bana da 1 milyon aboneli kanal ver ben bile dindar olurum görünürüm daha doğrusu xD -
quote:
para kazanıyor sonuçta adam yolunu bulmuş
bana da 1 milyon aboneli kanal ver ben bile dindar olurum görünürüm daha doğrusu xD
yeni neslin dindarı bile yakışıklı böyle dindar mı olur -
dinlerlerle ilgilenerek yakışılılığını harcıyor. . bari benim tipi doğa ona verseydi onunkini bana -
quote:
dinlerlerle ilgilenerek yakışılılığını harcıyor. . bari benim tipi doğa ona verseydi onunkini bana
yok be ne ceviz kırıyordur bu bakma böyle dindar takıldıklarına neler yapıyordur bunlar -
dindar olduğunu düşünmüyorum para için bu işe atılmıştır büyük ihtimalle
ama dindar kabul edelim
çok konuşmayalım şimdi dava falan açar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 8 Ocak 2018; 16:54:20 > -
quote:
dindar olduğunu düşünmüyorum para için bu işe atılmıştır büyük ihtimalle
ama dindar kabul edelim
çok konuşmayalım şimdi dava falan açar
zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X