Şimdi Ara

güle güle nokia......nokiacılar okusun.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon piyasasının şahini-doğanı sonunda bir değişiklik yapmazsa uçacak.........

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/12042949.asp?gid=229

okuyun..............

• Nokia'nın bir gerileme sürecine girdiği doğru ama daha ortada güle güle nokia diyecek kadar kötü bir durum yok.
  • Sadece Türkiye bile Nokia yı ayakta tutmaya yeter
  • bu seviyede büyük şirketlere kolay kolay bir şey olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbonurcan

bu seviyede büyük şirketlere kolay kolay bir şey olmaz

General Motors'a da bişe olmazdı demi
  • Bu konuyu açan kesin apple cı.Türkiyede bile %50 pazar payı varken hiçbirşey olmaz nokiaya.Apple gibi 1 tane satıp 100 tane sattım demez nokia.
  • nokiayayı 2dkda sildiler bravo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Komiklikten başka birşey değil, Apple %27 pazar payına sahip olacakmış demek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kl_emre_1905

Apple gibi 1 tane satıp 100 tane sattım demez nokia.

Sen saydın mı?
  • Her kitleden alıcısı olan bir firma Nokia, tabiki dönem dönem düşüşler olacaktır ama başlık gerçekten komik.
  • Abuk sabuk konfigürasyonları fahiş fiyata satmaya devam ederse pazar payı düşer tabi . Sadece marka fanları kurtaramaz firmayı.
  • Ne malum yokolacağı?
    Atıyorum;
    Ya Nokia bomba bir cihaz saklıyorsa ileriki zamanlara?
    Ya Apple,Iphonelerinde büyük bir sorun yaşarsa?
    Global dünya,ne zaman nerede ne olacağı bilinmez...
    Nokia hiçbir zaman ölmez bence.Hadi son modelleri satılmıyor de,giriş seviyesiyle yine devam eder.
    [Hiçbir zaman fanatiklik yapmadım,yapmıyorum,yapmayacağım.Nokia fanatiği olsaydım Samsung kullanmazdım.]
  • su akar yolunu bulur bence hiç bişede olmaz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: defected

habere bak markayı bitirdi direkt

ulan ne cahil insanlar var arkadaş ya...

• bu düşüler ekonomik krizden kaynaklıdır ekonomi normal seyrine gelsin satışları normale döner

üstelik krizde herkes peş peşe zarar açıklarken ve batmamak için çırpınırken nokia nın yinede kâr etmesi büyük bir başarıdır!!!

hatırlayın AIG gibi dünya devi bir şirket krizde 99 milyar $ zarar açıklmıştı(bu rakam bazı ülkelerin ekonomisinden bile daha büyük bi rakam) bu sadece onlardan bi tanesi bu ve bunun gibi birçok şirket büyük zararlar etmişken böyle büyük bi krizde nokia hala kâr edebiliyorsa normal haline dönünce bakın bakalım satışlar nasıl değişecek
  • batana kadar arkandayız NOKIA
  • FİKRET BEY: demedi deme İbrahim bu nokia batmaz yakında çok iyi modellerle karşımıza çıkar
    İBRAHİM: tabiii Fiktet bey
    nokia forever
  • Konusu zaten vardı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32924617/tm.htm

Nokia var olan anlayışını değiştirmezse pazar payı daha da azalacak ama asla uzun dönemde batacak bir firmalardan biri değil.
  • nokiaya bi şey olmaz merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: safa_oyuncu

FİKRET BEY: demedi deme İbrahim bu nokia batmaz yakında çok iyi modellerle karşımıza çıkar
    İBRAHİM: tabiii Fiktet bey
    nokia forever

süper olmuş espiri

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.