Şimdi Ara

GÜLDÜREN TWİTTER İLETİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Parayla imanın, bir de memenin kimde olduğu belli olmaz. var sanırsın, destekli giymiştir; yok sanırsın, sütyensiz gelmiştir...

• Liseli iletisi galiba.Okumayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastMan

Liseli iletisi galiba.Okumayın

Liseyi bitireli 3-4 sene oldu hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsieur11

quote:

Eşşek kadar adam olmuşun.Komedi anlayışını geliştir hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: monsieur11

quote:

Eşşek kadar adam olmuşun.Komedi anlayışını geliştir hocam

Karşıma çıkan ilk şeyi kopyala yapıştır yaptım :)
  • -deterjan reklamlarına bakacak olursak tek derdimiz nar ve çimen lekesi. sanırsın sabahtan akşama kadar çimlere yayılıp nar yiyoruz!

-star wars'u 3-6-1-4-2-5 diye izledim, bir s.kimi anlamadım filmden. herkese tavsiye ederim

-Parayı Candy aramızda Crush'ırız.

-Bırak gitsin. Dönerse daha uzağa bırakırsın

-İddaa bayileri kütüphane gibi, herkes oturmuş sessiz sessiz iddaa çalışıyor. Göz yaşartıcı bi manzara. Gençler Okuyor..

-sen bana bi adım gel . ben sana 1 değil , 2 değil , 3 değil , 4 değil tam 5 adet bal deresi özlü bal kavonozu sadece 100 tl

-Shakespeare'in dediği gibi; "O kadar geç oldu ki cevabın, ne sorduğumu unuttum."

-Sabahın körüne sınav koyuyon, KOYMA.

-Türkçe soldan sağa, Arapça sağdan sola, Çince yukardan aşağıya, Twitter ise aşağıdan yukarıya okunur..

-Erken kalkandan hızlı olduğum için yola çıkmaya geç kalkıyosam zekamın eleştrildiği sırada uyuyo olabilirim

-iphone6 kablosuz sarj olcakmış,i7 bulaşık yıkayabilcekmiş,i8 açık kalp ameliyatı yapabilcekmiş,i9 iyilerin dostu kötülerin düşmanı olucakmıs.

-5 yaşındaki Trabzonlu bir çocuğun dolmuşta annesine dediği gibidir belki de hayat; hem vuruysin hem ağlama diysin..

-hayat bir oyunsa , benım kolum bozuk

-Türkçenin zenginliği; la ne bu? la bu ne? ne bu la? bu ne la? ne la bu?

-bedenim uyandı ama ruhum hala horluyor..

-Eğer ile meğeri evlendirmişler, keşke diye çocukları olmuş

-yataklar sanki uyumak için değilde, internete daha rahat girelim diye yapılmış.

-Rahatlık batıyorsa o zaman rahatlık değildir. Oha lann! durup dururken tespitin yanına koydum he :))

-metrobüste giderken tam kalkıyormuş gibi yapıp tekrar oturarak ayaktakileri heycanlandırıyorum, hayatlarına renk katıyorum.

-''Parmakla gösterme insanları ayıptır'' - Annem. ''Öyle büyük adam ol ki; herkes seni parmakla göstersin'' - Yine annem.

EDİT: Bazıları kendimin, bazıları ordan,burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saintvictims -- 24 Nisan 2013; 16:40:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter üzerinden hakaret
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.