i.i.b. ile yaptimiz macda gördügü kartla cezali duruma düsen guizadan kurtulmus bulunmaktayiz gecici biside olsa iyidirkart görmese her mac ilk 11den cikacagi yok bunun.semih girde gözümüz forvet görsün unuttuk forvetin oynadi mevkiyi
quote:
Orjinalden alıntı: OT_MARİ
i.i.b. ile yaptimiz macda gördügü kartla cezali duruma düsen guizadan kurtulmus bulunmaktayiz gecici biside olsa iyidirkart görmese her mac ilk 11den cikacagi yok bunun.semih girde gözümüz forvet görsün unuttuk forvetin oynadi mevkiyi
josicoyu forvet diye oynatırsa şaşmayın
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
quote:
kesin yapar bi şerefsizlik.ama josicoda sakat o tehlikeden de kurtulduk.forvete ilhan çıkar semih yine yedek oturur.
gözümüz forvet görcek en azından hacettepe maçında
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
quote:
bu dedenin dünyadaki son görevi fenerbahcelileri SINAMAK heralde.sabrimizi zorluofenerbahceye zara vermeden giderse gözük acik gider
ŞÜKÜR NAMAZI KILMAK LAZIM BU HABERİN ÜSTÜNE BİR SAATE KALMAZ İSTANBUL CADDELERİNDE HAVAİ FİŞEKLER PATLATILABİLİR İNSANLAR AKIN AKIN SOKAKLARA DÖKÜLMÜŞ VE KENDİNDEN GEÇERCESİNE BU HABERİ KUTLUYORLAR
quote:
Orjinalden alıntı: 1
ŞÜKÜR NAMAZI KILMAK LAZIM BU HABERİN ÜSTÜNE BİR SAATE KALMAZ İSTANBUL CADDELERİNDE HAVAİ FİŞEKLER PATLATILABİLİR İNSANLAR AKIN AKIN SOKAKLARA DÖKÜLMÜŞ VE KENDİNDEN GEÇERCESİNE BU HABERİ KUTLUYORLAR
dede gidsin o zaman bu dediklerin olabilir sampiyon olmus kadar sevincem
quote:
Orjinalden alıntı: 1
geçen sene kezman yani kısaca kazma kırmızı kart görünce çok sevinmiştim semih oynıcak diye. bu senede aynı değişen hiç bir şey yok semihin kaderi bu olsa gerek . acaba diyorum bu teknik direktörler mi futboldan anlamıyo yoksa bizmi anlamıyoruz . anlamadım gittiiii . bu teknik direktörlere bu lazım
Ben Aragonesin yerinde olsam Edu ile Guiza'nın yerini değiştirirdim...
Edu gol atacam diye bir tarafını yırtıyor , en sonunda dayanamayıp kendi kalesine sallıyor.
Güiza haftaya yok! Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza cezalı duruma düştü. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sarı kart gören ve ceza sınırında bulunan Güiza, sarı-lacivertli takımın önümüzdeki hafta Hacettepe ile evinde oynayacağı karşılaşmada takımındaki yerini alamayacak. 08.02.2009 Kaynak : Sporx.com
buraya kadar iyi haber. kötü haber ise sadece 1 maç cezalı.
DEDENİDE AL GİT GÜYİZA.
sonuç değişmez çünkü takım olarak fenerin gücü yok
Guizayı beğenmeyenler bakalım önümüzdeki hafta umdukları kişiden gol gelmezse ne diyecekler.
Ellerin kırılsın Cüneyt Çakır adamımı yalan ettin. Kendime 1 haftalık yas ilan ediyorum
Vaybe adam gelirken öyle demiyodunuz ama.ne çabuk sırt çevirdiniz okçuya...
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
Ellerin kırılsın Cüneyt Çakır adamımı yalan ettin. Kendime 1 haftalık yas ilan ediyorum
ağlama benide ağlıtcan
quote:
Orjinalden alıntı: skyw@lker
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
ağlama benide ağlıtcan
Duygularımla oynama abi. Benim daha önce hiç ispanya gol kralı olan bir robin hoodum olmamıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme