Şimdi Ara

Guiza tamamda peki ya Volkan???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi hepimiz guiza'yı yerden yere vuruyoruz. Sorumlu ya guiza ya bilica oluyor. Tamam bu eleştirilerde hepimiz haklıyız kimi zaman hatta Lugano bile eleştirilebilir peki ya kaleci volkan demirel???

Ben Volkan'nın son zamanlarda sadece diyarbakır maçında çok önemli bir kurtarış yaptığını hatırlıyorum. O da maç 0-0 iken oldu ve maçı kurtarmadı. Bir kalecinin zaman zaman maç kurtarması gerekir. Ben Volkan için saysam saysam 1 2 maç sayabilirim. Penaltılarda devleştiği sevillia macında yedigi 2 gol efsanedir mesela!!!

Yan toplarda cok ama cok zayıf, her cıkısı yürek höpürtüsü!!!

Karsı karsıyada acıldıgın da her kaleyi bırakması yürek höpürtüsü!!!

Egzantirik üstüne gelen toplarda uçmada 10 numara kendisi ama kenara giden topları izlemesi, elini uzatıp geri out diye bırakıp gol yemesi, ayakta kalsa bacaklarına carpıp cıkıcak topa ucmaya calısıp gol yemesi.... Daha sayabilirim.

Eğer varsa yanlışım bilmediğim lütfen düzeltin ama Volkan Demirel midir Fenerbahçe kalecisi? Bende yabancı kaleciye karsıyım. Volkan Babacan mı ? Allah korusun tabiki hayır. Geçen gün Trabzonsporun macını izledim ve kalecileri Onur'u çok beğendim. Yan topları karşı karşıyları oldukca basarılı. Takip edilip alınmalı ve volkan babacının yerine konulup gün gelince degerlendirilmeli diye düsünüyorum.

• Sadece son bir kaç haftadır kötü, toparlanacaktır.
  • guıza her hafta sac bas yolduruyo volkan arada bi zaçmalıyo ikisini aynı kefeye koymamak lazım
  • Volkan ya maçı kurtarıyor ya maçın ağzına zıcıyor.Orta halli oynadığı maç çok nadir
  • ne yapmış yahu Volkan bu kadar?
    forvetlerin atamadığını, bi iki talihsizliği bu adama yüklemeyin.
  • gs de yabancı kaleci var yedi mi yiyor daha önce beşiktaş ve fenerbahçe de de yabancı kaleciler vardı onlar da bir dolu hatalı gol yiyordu,kalede yerli kaleci oynatmak en iyisi en azından 1 yabancı hakkını oyunda kullanıyosun yerli kalecilerde idare ediyo, türkiye'ye gelen yabancı kalecilerden kötü değiller ama iyi kalecimiler o da değiller
  • Volkan dan daha iyi yerli kaleci yok. Volkan morali bozuksa yada bozulursa hatalı goller yiyen bir kaleci çok nadiren aşırı güvenden de gol yiyor.
    Volkan bu ülke deki en yetenekli kaleci dir.

Sevilla maçın da yediği gollerde de hatalıydı ama maçtan sonra bir tabir kullandı ikinci yediği golle ilgili.

Ülkemizin çok eski ve iyi kalecilerinden biri de Volkan için ikinci gol de hatalı görünüyor ama zaman zaman kalecilerin yaşadığı bir sıkıntı oluşmuş o anda bu görünüyor dedi.

Top kusması diye tabir edilen bir olay varmış. O olduğunda kaleciler genelde tutabilecekleri topu tutamaz ve gol yerlermiş. Çünkü kaleci topa doğru hamleyi yapar topun gelişine doğru ama top kusması olduğunda kalecinin yapmış olduğu hamleyi değiştirme şansı olmaz.

Kalecilerin hamle yaparken de bu olayı dikkate alma şansı yok. Bu görüşün doğru olduğu düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalecilerin performansı defans oyuncularının performansına görede değişir. Bizde bilica gibi pozisyon alamayan , arkasına bi ton top kaçıran ,gidip geri gelemeyen bunun yanında deniz gibi kaleciye hiç beklemediği bir anda top atmaya kalkan , ne yapıcağı belli olmayan defans oyuncuları oldukça kalecinin işi çok zor çok.
  • Kaleci hatalar zincirinin en son halkasıdır.Senin kaleyi savunacak oyunların yoksa o kalecenin sorunu değil teknik heyetin sorunudur.Kalede mahelle maçlarındaki kale gibi 7 adım...
    Bırakın artık şu Volkan'la uğraşmayı...
  • Ohaaa Volkan mükemmel bir kaleci Volkan olmasa her maç fark yiyeceğiz be:S Başka kaç tane kaleci var karşı karşıya %90 topu alan? Volkan'ı çok beğeniyorum valla ben.
  • volkanı hiç bi zaman beğenmedim. trabzonlu onur yada tolga zengin gelecekte volkandan daha iyi potansiyele sahip kaleciler bence
  • Milletin beğenmediği Volkan'ın önünde Barcelona savunması ve orta alanı gibi bir bölge olsa Barcalı Victor Valdes den daha az gol yer. Barca kalecisi Victor Valdes kesinlikle iyi bir kaleci değildir.

Valdes iyi bir kaleci olsa İspanya milli takımın kadrosun da görev alırdı.
  • Volkan bence iyi bir kaleci. Volkan olmasa şuan Türk olarak böyle bir kaleci yok gidip yabancı almak zorundasın bu sefer Volkan ayarında yabancı bir kaleciye tonla para verirsin. Volkan sadece maça kendini versin yetiyor aksi takdirde gerçektende çok hatalı goller yiyiyor ama bunda defansında çok önemli hataları var. Kaleciyi kaleci yapan defanstır.

Bilica gibi bir defans oyuncusu olan takımda 10 tane Cech koysan birşey olmaz.
  • E haliyle defans kötü oldumu kalecide kötü olur.
    Ama Volkan'ın kalitesi tartışılmaz.
  • walla bu defansla normal yani volkan ın gol yemesi. adam yine bence ligdeki karşı karşıyalarda en iyi kaleci
  • Volkan'a harcanan emek başka bir adama harcansa daha iyi bir kalecisi olurdu Fenerbahçe ve milli takımın. Kim ne derse desin son nefesimi verene kadar beğenmem onu. İsterse diğer direkten ötekine uçsun top kurtarsın İtalya'ya karşı yediği o golden sonra adamı görünce kusuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Volkan dan daha iyi yerli kaleci yok. Volkan morali bozuksa yada bozulursa hatalı goller yiyen bir kaleci çok nadiren aşırı güvenden de gol yiyor.
    Volkan bu ülke deki en yetenekli kaleci dir.

Sevilla maçın da yediği gollerde de hatalıydı ama maçtan sonra bir tabir kullandı ikinci yediği golle ilgili.

Ülkemizin çok eski ve iyi kalecilerinden biri de Volkan için ikinci gol de hatalı görünüyor ama zaman zaman kalecilerin yaşadığı bir sıkıntı oluşmuş o anda bu görünüyor dedi.

Top kusması diye tabir edilen bir olay varmış. O olduğunda kaleciler genelde tutabilecekleri topu tutamaz ve gol yerlermiş. Çünkü kaleci topa doğru hamleyi yapar topun gelişine doğru ama top kusması olduğunda kalecinin yapmış olduğu hamleyi değiştirme şansı olmaz.

Kalecilerin hamle yaparken de bu olayı dikkate alma şansı yok. Bu görüşün doğru olduğu düşünüyorum.

En iyi olduğuna katılıyorum ama en yeteneklisi değil...

• Bence volkan gitmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Ohaaa Volkan mükemmel bir kaleci Volkan olmasa her maç fark yiyeceğiz be:S Başka kaç tane kaleci var karşı karşıya %90 topu alan? Volkan'ı çok beğeniyorum valla ben.

Hala beğeniyor musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Sadece son bir kaç haftadır kötü, toparlanacaktır.

ney ney ney ? Birkaç yıldır kötü volkan . 2012 senesinde süper finalde iyi oynamıştı ama sonrası fos .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.