Şimdi Ara

Güiza pes etti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya kampa katıl ya da kendine kulüp bul" mesajı sonrası işin ciddiyetini kavradı.

image]GAZETE HABERTÜRK ÖZEL HABER / SENAD OK
    Fenerli yöneticiler, telefonlara bile çıkmayan İspanyol yıldıza “Ya kampa katıl ya da kendine kulüp bul” mesajını iletti. Bu resti göremeyen Güiza, “Pazar günü kamptayım” dedi.

BİR AY İZİN İSTEMİŞTİ

Halen ülkesinde tatilde bulunan İspanyol futbolcu hafta sonu kampa katılıyor. Lig bitiminin ardından İspanya Milli Takımı ile Güney Afrika’da düzenlenen Konfederasyon Kupası’nda forma giyen Güiza, 19 Temmuz Pazar günü kampa katılacağını sarı-lacivertli yönetime iletti. Futbolcu, 28 Haziran’ın ardından tatile çıktığı için diğer takım arkadaşları kadar dinlenmek istemiş bunun için de Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerden 1 ay izin talebinde bulunmuştu. Ancak yönetim bunu kabul etmemişti.

MENAJERİ ARACILIĞIYLA ULAŞTILAR

Güiza’yı bir an önce kampa gelmesi için ikna etmeye çalışan Fenerbahçe, telefonları kapalı olduğu için menajeri vasıtasıyla futbolcuya haber gönderdi. Yine de 1 ay tatil yapmakta kararlı olan İspanyol futbolcu, yönetimin “Ya kampa katılırsın ya da kendine yeni bir takım bulursun” demesi üzerine işin ciddiyetini kavradı ve pazar günü kampa dahil olacağını iletti. Guiza’nın menajeri Cordero da gelişmeyi doğrulayarak, “Pazar günü Almanya’ya geçip kampa katılacak” dedi.

• işte yönetim dirayeti budur hiçbir futbolcu FENERBAHÇEMDEN üstün değil....
  • Bu Linköln diğer yabancılarıda bozdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xéon

Bu Linköln diğer yabancılarıda bozdu.

+1
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: DoGGy_

quote:

• atıp tutuyordu valencia a.madrid diye yememiş mi..ben istemiyorum guiza filan.bir de onun stresini çekemem.satsınlar parayı kenara koysunlar seneye etoyu getirsinler.bu sezon semih idare etsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentucky06

işte yönetim dirayeti budur hiçbir futbolcu FENERBAHÇEMDEN üstün değil....

Bununla bir alakası yok konfederasyon kupasına katılan ispanyoıl oyuncuların tümü cumartesi ya da pazar günü kuluplerine katlıyorlar.Bu dediğim ntv spor tarafından onaylanmıstır.

He tabikide guiza fenerbahçeyi istemiyor.Ayak uyduramadı fenerbahçeye ona paslar atacak kalitede futbolcu olmadığından iyi oynayamıoyr ve eleştiri oklarına maruz kalıyor.Adam napsın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayaki

quote:

Bununla bir alakası yok konfederasyon kupasına katılan ispanyoıl oyuncuların tümü cumartesi ya da pazar günü kuluplerine katlıyorlar.Bu dediğim ntv spor tarafından onaylanmıstır.

He tabikide guiza fenerbahçeyi istemiyor.Ayak uyduramadı fenerbahçeye ona paslar atacak kalitede futbolcu olmadığından iyi oynayamıoyr ve eleştiri oklarına maruz kalıyor.Adam napsın ?

Oyuncudan değil sistemden dolayı. Bu sene çok daha iyi olacaktır.

• Bencede güizanın biraz izin verilmeye ihtiyacı var, konfederasyon kupasından dolayı.... Ama bu günlerde kampa katılması gerek
  • Pas alamıyor mu? Kaçırdığı karşı karşıya golleri Lugano olsa atardı.. Kimse bana sisteme uymadı , pas alamadı demesin. En az 10 tane karşı karşıya kalecinin üzerine vurduğu pozisyon var.. Normal bir forvetin kaçırdığından çok daha fazla kaçırdı bu adam..

Bana bir tane adam gibi köşeye , sert , isabetli , "isteyerek" çektiği şut söyleyebilir misiniz? Hani şu beğenmediğimiz Baros'un iki haftada bir çaktığı gollere benzeyen bi tane gol?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Pas alamıyor mu? Kaçırdığı karşı karşıya golleri Lugano olsa atardı.. Kimse bana sisteme uymadı , pas alamadı demesin. En az 10 tane karşı karşıya kalecinin üzerine vurduğu pozisyon var.. Normal bir forvetin kaçırdığından çok daha fazla kaçırdı bu adam..

Bana bir tane adam gibi köşeye , sert , isabetli , "isteyerek" çektiği şut söyleyebilir misiniz? Hani şu beğenmediğimiz Baros'un iki haftada bir çaktığı gollere benzeyen bi tane gol?

Kim beğenmiyoki Barosu sezonu golle açtı bugunde attı bitane
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayaki

quote:

ayak uyduramayaşı Fenerbahçe değil İstanbula ailesel büyük dram yaşıyor düşünsenize adam çocuğunu göremiyor hanımdan ayrı bu mutsuzluklar tabiki hayatını etkileyecek.ama benim dediğim gibi böyle 1 ay daha tatil yaparım kaprisleri bize sökmez gelir adam gibi oynar yoksa sürünür bukadar basit bundada yönetim kurulumuzun dik duruşunun rolü büyüktür hiçbir zaman Fenerbahçenin haklarını kimseye yedirmediler yanlış transfer olabilir ama hak yedirmek ayrı bir mevzudur...

• quote:

Pas alamıyor mu? Kaçırdığı karşı karşıya golleri Lugano olsa atardı.. Kimse bana sisteme uymadı , pas alamadı demesin. En az 10 tane karşı karşıya kalecinin üzerine vurduğu pozisyon var.. Normal bir forvetin kaçırdığından çok daha fazla kaçırdı bu adam..

fenerbahçe nin şampiyonlar liginde elenmesinin dolaylı olarak suçlularını geçersek direk olarak suçlusu guiza dır, şampiyonlar ligi gibi bir turnuvada arsenal gibi bir takıma üstelik kalecileri de çok da üstün bir kaleci değilken rakip takımın neredeyse 2 katı pozisyon yakalayıp atamazsan arsenal de 5 kez gelir hepsini atar, çeyrek final oynadığımız sene bazı maçlarda 2-3 pozisyon bulur hepsini atar yada birini kaçırır yine maçı kazanırdık, guiza nın karşı karşıyalarda ve kaleye şut atabileceği pozisyonlarda beceriksizliği fenerbahçeyi avrupadan erken eletti ligde de bu hale düşürdü, guiza değil de baros bizde olsaydı guiza nın kaçırdıklarının yarısını atsaydı şu anda çok farklı şeyler konuşuluyor olurdu bu yüzden dediklerine aynen katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

fenerbahçe nin şampiyonlar liginde elenmesinin dolaylı olarak suçlularını geçersek direk olarak suçlusu guiza dır, şampiyonlar ligi gibi bir turnuvada arsenal gibi bir takıma üstelik kalecileri de çok da üstün bir kaleci değilken rakip takımın neredeyse 2 katı pozisyon yakalayıp atamazsan arsenal de 5 kez gelir hepsini atar, çeyrek final oynadığımız sene bazı maçlarda 2-3 pozisyon bulur hepsini atar yada birini kaçırır yine maçı kazanırdık, guiza nın karşı karşıyalarda ve kaleye şut atabileceği pozisyonlarda beceriksizliği fenerbahçeyi avrupadan erken eletti ligde de bu hale düşürdü, guiza değil de baros bizde olsaydı guiza nın kaçırdıklarının yarısını atsaydı şu anda çok farklı şeyler konuşuluyor olurdu bu yüzden dediklerine aynen katılıyorum

Aynen ya ne maçtı o kaçırdıkları yuuh be kardeşim.

•  Güiza pes etti!
  • quote:

Baros - Guiza kıyaslamasına gelirsek durum çok net ortada zaten baros guizada çok çok daha kaliteli bir forvet yapcak bişi yok maalesef ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

Güiza pes etti!

Hazır foto eklenmişken.Pes kadar şaçma sapan bir futbol oyunu görmedim 2 ileri bir geri bir ileri pat rakib'i geçiyorsun köşeye please vur pat gol.Kaleye attiğim şutların %90 gol....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.