Şimdi Ara

Guitar Hero : Van Halen Geliyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• gelsin bakalım, böyle böyle parayı götürüyolar bence en azından bi iron maiden oyunu bekliyorum ben. gönül isterki Queen yapılsın ama Freddie öldüğü için tam animasyonu olmayabilir ama onunda bi çözümü bulunurda sanmıyorum yapcaklarını, ben iron maiden'a razıyım
  • motörhead...
  • black sabbath ve bon jovi yapılmalı :D
  • Hehheh içime doğuyor çoğu kişinin whammy barı elinde kalacak bu oyunla
  • quote:

Orjinalden alıntı: daemonville

Hehheh içime doğuyor çoğu kişinin whammy barı elinde kalacak bu oyunla

• Para Tatlı Geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GUITAR HERO 5 GİTAR DONGLE'I
    geçen hafta açıldı
    Guitar Hero 5 Gitarı ve Dongle
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bozulan whammy kolu nasıl tamir edilir araştırmalar başlatılsın o zaman hemen demanville :D
  • Ben bir Micheal Jackson bekliyorum artık. Motörhead, Sabbath olabilir. Nede olsa bir kere oyunda oldular. Bu arada Queen olmaz diyen arkadaşa söylüyorum. Rock Band Beatles'ın oyununu yapıyor. Beatles'a karşlılık Van Halen olmamış sanki.
  • ooooooooo. michael jackson süper olur valla
  • Yav Guitar Hero ve Michael Jackson nasıl bir çelişkidir ..
  • SingStar güzel olur MJ'a.
    @CyLess, yeni nesil gitarlar geliyor ama millette hala les paul var kramer var, özellik eklediler baktılar olmadı şimdi bozdurmaya çalışıyorlar Metallica'da strum'ı biraz ağlattım ama sağlam çok şükür. Bozulursa tamiri olmaz gibime geliyor
    Neyse, buyrun günün Guitar Hero'su
     Guitar Hero : Van Halen Geliyor !

• @Elemriel
    GH4'te MJ vardı. MJ'in bir çok gitar kullanılmış şarkıları var. Bakarsan bir aralar Slash ile sahneye çıktığını görürsün. Beatles'a karşılık Micheal Jackson baya iyi olurdu. Yine tekrar ediyorum. Beatles'a karşı hiç olmamış Van Halen.
  • Keşke GH : Led Zeppelin falan olsaydı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammet

Ben bir Micheal Jackson bekliyorum artık. Motörhead, Sabbath olabilir. Nede olsa bir kere oyunda oldular. Bu arada Queen olmaz diyen arkadaşa söylüyorum. Rock Band Beatles'ın oyununu yapıyor. Beatles'a karşlılık Van Halen olmamış sanki.

Keşke Queen olsaymış. Gerçi Queenin bi oyunu var ama sırf şarkı söylüyosun. Onu almayı düşünüyorum ama guitar hero oyunu kadar zevk vermeyebilir. Olsun Queenin nesi çıksa alırım Daha önümüz uzun ya elbet iron maiden oyunu çıkar yada bu tarzda bi grup daha. Bütün oyunları 1 senede çıkarcak halleri yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Elemriel

Yav Guitar Hero ve Michael Jackson nasıl bir çelişkidir ..

Micheal Jackson'ın albümlerinde çalıştığı gitaristleri bir incele istersen yada müziklerindeki soloları...
  • Bence Gh-Hayko Cepkin yapılmalı satış rekorları kırmazsa ne olayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: helaxes

quote:

Orjinalden alıntı: Elemriel

Yav Guitar Hero ve Michael Jackson nasıl bir çelişkidir ..

Micheal Jackson'ın albümlerinde çalıştığı gitaristleri bir incele istersen yada müziklerindeki soloları...

evet ama bütün bi oyunu mj üstüne yapılmaz bence. pop ağırıklı müzik türü. yeni çıkan gh oyunlarının içinde şarkıları olsun, world tourdaki gibi.
  • ya ben halen black sabbath ve bon jovi de israrcıyım
  • Iron Maiden olsunda davul çalarken zayıflayalım bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.