Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Orijinalden alıntı: paschendale

quote:

Orijinalden alıntı: LzBlack

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LzBlack

Merhaba arkadaşlar tasco cowboy gitar aldım gh için metallicayı da sevdiğim için onun oyununu almak istiyorum lakin ps3 store a girdiğimde çok garip şeyler görüyorum.Örn:https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-tr/games/guitar-hero-5/cid=EP0002-BLES00576_00-DISCONLYPARENT00%3AADD-ONS bu linkte yaklaşık 20 küsür şey var ve gh nin hiç bir oyununu tam olarak store da göremedim.hdmi kablomu kırdığım için ps3 ün içindeki store dan da bakamıyorum.Tümden asıl fiyatını nasıl öğrenebilirim?Bir de hardcore olmamak şartıyla önerebileceğiniz bir gh var mı?

Ne yazık ki Guitar Hero'nun hiç bi oyunu psn üzerinden satılmıyor sadece ekstra indirilebilir içerikleri satışta onlarda zaten warriors of rock için.Metallica'yı sadece kutulu şekilde satın alabilirsin.Ya da warriors of rock'ı alırsan diğer oyunların şarkılarınıda ekstra içeriklerle kullanma şansın var.

Tüh keşke önceden araştırsaymışım bunu şimdi de oyunu satın alıp onun kargolanmasını bekleyeceğim.Warriors of rock metallicaya göre daha ucuz geldi ve dediğiniz gibi başka oyunların şarkılarını da alabiliyorsam onu alayım en iyisi.Çok teşekkür ederim yardımınız için.

Önemli değilde sen metallica'nın şarkılarını çalmak istiyorsan mesala metallica oyunununa sahip olman gerekiyor oyunun kutusundaki ID numarasını warriors of rock shop ta girince aynı şarkıları çalabiliyorsun illaki metallica çalıcam diyorsan metallica'nın kutulu versiyonunu al.

Dediğin şeyi yeni öğrendim. Warriors of Rock'ta shop kısımına girince '' Bölge kısıtlamasına giriyorum. ''
    Söylediğin şeyi biraz daha açar mısın? CD' değiştirmek zor geliyor da

Benim biliyosun zaten ekliyim sende ana hesap TR buradan shop'a giremiyorum(bölge kısıtlaması) onun için birde yan hesap açtım UK olarak.Burdan shop a girince special offers kısmı var burda gh nin bütün oyunları için(world tour,Gh 5,band hero,metallica) için kısımlar var.Örnek olarak burdan metallica'yı seçtiğimde bende oyunun olduğunu ispatlamak için ID istiyor.Bu ID oyunun kutusundaki kullanma kılavuzunun arkasında bunu girince bütün şarkıları indirebileceğin paket çıkıyor sana özel yani GH metallica daki aynı şarkıları warriors of rock tada oynayabiliyorsun.Yalnız buda paralı UK hesapta 3£.Ben yarı alıcam büyük ihtimal.Bunu aynı şekilde diğer oyunlar içinde yapabiliyorsun.

• quote:

Cidden teşekkür ederim bunu öğrendiğime çok sevindim. Hyperspeed 3'te oynamaya alıştım ve bu hız olsun ya da diğer hızlar olsun Metallica'nın onlinedaki geçişleri Warriors Of Rock kadar düzgün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Cidden teşekkür ederim bunu öğrendiğime çok sevindim. Hyperspeed 3'te oynamaya alıştım ve bu hız olsun ya da diğer hızlar olsun Metallica'nın onlinedaki geçişleri Warriors Of Rock kadar düzgün değil.

Önemli değil evet warriors of rock ta hyperspeed kaç olursa olsun daha düzgün bir oynanış var.
  • elinde satılık ps3 satılık guitar hero davulu olan varmı
  • Merhabalar

Bende ps2 var ama gitarindan sıkıldım baterisini oynamak istiyorum. Ps2 icin bateri varmidir varsa nerede vardir? Yoksa ps3 veya vii vs. Baterileri ps2 ye uyarmi acil.
  • benim gitarın tuşları takılıyor , bunu çözmek için ne yapabilirim. ???
  • Merhaba arkadaşlar günlerdir 2. el hero set arıyorum ama bulamadım buda beni ebaya itti. uygun fiyat ama aklımı kurcalayan şeyler var yurt dışından hiç alışveriş yapmadıgım için bunun bana kargo ücreti ne kadar olur ve gümrükte sorun çıkar ayrıyetten orda da bi ücret gerekiyormu? ilginiz için şimdiden teşekkürler.
  • Guitar hero 5 te metallica grubunu nasıl seçebilirim ?
  • Arkadaşlar davulun zilinin teki gitti. Jak'in kabloyla olan bağı gelişine çakarken koptu. Temin edebileceğim bir yer biliyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Ps3 guitar usb si kayıp. Ne yapabilirim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Birde bu gitarı xbox usb si bulsam xbox da çalıştırabilirmiyim..
  • Paraya ihtiyacım olduğu içn satıyorum.
    İstanbul içi elden teslim edebilirim. Tüm ekipmanlar çalışır durumda.

ikinci el ilan linki;
    http://forum.donanimhaber.com/m_75971514/f_//tm.htm#75971514

• quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

Paraya ihtiyacım olduğu içn satıyorum.

ikinci el ilan linki;

İkinci el sayfasına mesaj yazdım ama bide burdan yazıyım davulu tek olarak satmayı düşünürmüsün ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

Paraya ihtiyacım olduğu içn satıyorum.

ikinci el ilan linki;

İkinci el sayfasına mesaj yazdım ama bide burdan yazıyım davulu tek olarak satmayı düşünürmüsün ?

İkinci el sayfasına yazdım ama bide burdan yazıyım

Set halinde satmak istiyorum, çünkü set halinde satış parça parça satıştan daha hızlı olabilir. Benim de paraya ihtiyacım olduğu için malesef olumlu cevap veremeyeceğim.

• Sende haklısın tabi ama fikrin değişirse ben her zaman almayı düşünürüm

• Arkadaşlar xbox360 için guitar hero gitarı arıyorum nereden bulabilirim acaba, bildiğiniz bi yer var mı site mağaza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIVega

Arkadaşlar xbox360 için guitar hero gitarı arıyorum nereden bulabilirim acaba, bildiğiniz bi yer var mı site mağaza?

Gittigidiyordan vs bulabilirsiniz ana fiyatlar dana gibi artmış durumda

• Yok maalesef hocam :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIVega

Yok maalesef hocam :(

Sahibindene bakın hocam

• öncelikle yeni üyeyim pat diye buraya yazdım sorun olursa kusura bakmayın artık :)
    xbox 360 için guitar hero band set almak istiyorum ancak piyasada pek bulunmuyor.
    benim sorum ps3 için band seti alsam dönüştürücü apaarat ile xbox mda oynayabilirmiyim. oynayabilrsem performansı nasıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knygn

öncelikle yeni üyeyim pat diye buraya yazdım sorun olursa kusura bakmayın artık :)
    xbox 360 için guitar hero band set almak istiyorum ancak piyasada pek bulunmuyor.
    benim sorum ps3 için band seti alsam dönüştürücü apaarat ile xbox mda oynayabilirmiyim. oynayabilrsem performansı nasıl olur ?

Bütçen ne kadar ? Tekli olarak bulmak zor ama set olarak yine bulunuyo.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-orjinal-microsoft-guitar-hero-band-set-88517347

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.