Şimdi Ara

Guitar Hero: Metallica ve Smash Hits hakkında sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunları oynayabilmek için bana headset takma uyarısı veriyor. Diyelim ki taktım headseti, parçayı çalarken aynı zamanda söylemek mi gerekecek? tek başımıza oynayamayacağız mı bu oyunu? headsetim patladığı için normal olarak konsol görmüyor yeni headset sipariş verdim. Ama bu konu kafamı karıştırdı.

• Guitar hero World Tour- Metallica- Smash Hits. Bu üçünde çoklu oynama seçenekleri var.

Mikrofon

Gitar (Aynı zamanda Bas gitar olarak kullanılıyor)

Bateri

Eğer Şarkıyı söylemek istiyorsan GH mikrofonu veya headset ile girmen lazım oyuna.

Şarkıyı gitarist olarak çalmak istiyorsan o zaman Gitar'ını almak zorundasın. Gamepad ile oynanmıyor. ( Eski oyunları GH II , GH III, GH AEROSMİTH Gamepad le oynanabilir)

Şarkıyı baterist olarak çalmak istiyorsan Baterisini alman lazım.

Kısacası düzgün oynayabilmek için özel kontrollerini alman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 29 Ağustos 2009; 1:29:46 >
  • öeeh içine etmişler iyice be. İlla controller aldıracaklar yani. Heralde aynısı Rock Band için de geçerlidir. The Beatles için heyecanım kursağımda kaldı.
  • Aslında gamepad le oynarsan sen içine edersin Hiçbi verim alamazsın berbat bişey gamepadle oynamak. Ayrıca satış stratejisi ya da zorlama değil. Oyunu oynamak istiyorsan Gitar alıcaksın.
  • gitarsız guitar hero oynamak olur mu hiç..
  • Ya ona bakarsanız death metal grubunda elektro gitar çalıyorum solo/ritm. Benim amacım anlık eğlence amaçlıydı. Neyse öğrenmek istediğimi öğrendim sağolun
  • Eski oyunları download et onlarla oyna o zaman yenilerden istiyorsan Rock Revolution var. Çoğu şarkı Cover yanlız bilgin olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar Hero veya Rock Band Seti
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.