Şimdi Ara

Guitar Hero III / WT PC / Aerosmith' de gitarlı oynamak (PS3/PS2/Xbox)(Anlatım-Alıntı değildir.) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
19.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GHWT çok kasıyor. Ses cızırtılı geliyor ve tekleme yapıyor, çalan parça ile tabta senkron uyuşmaması var. Her şeyi denedim sorunu çözemedim.
  • Şimdi hepinizden özür dilerim, uzun zamandır foruma giremedim ama sağolsun ßoost arkadaşımız size yardım etmiş. Artık foruma her gün girebilirim sorununuz olursa pm den bana ulaşabilirsiniz
  • arklar bu gh yı aynı pcde bı klavye ve bı joystıck ıle oynama ımkanımız yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

arklar bu gh yı aynı pcde bı klavye ve bı joystıck ıle oynama ımkanımız yok mu

Dostum bunu her yerde yazmışsın ama yok. Joystickle gh oynayamazsın zaten. Anca xpadder la gitarın varsa onu pc ye bağlayıp biride klavyeyle oynarsa olur belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Dostum bunu her yerde yazmışsın ama yok. Joystickle gh oynayamazsın zaten. Anca xpadder la gitarın varsa onu pc ye bağlayıp biride klavyeyle oynarsa olur belki.

ya her yere yazdım cunku forumda gh oynayan mı az yoksa warda ılgılenmıyolar mı bılmıyorum yorumlar cok gec gelıyo..
  • Star power ı whammy e ayarlayamıyorum nasıl olacak ?
  • çok çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bellaxgg

merhaba
    bende guitar hero 4 ps3 gitarı var guitar hero wt ve aerosmith sorunsuz oynarken guitar 3 legends of rock da tuslarım calısmıyor. yeşile basınca turuncu yanıyor diğerleri ise hiç çalışmıyor fakat menude yeşil ve kırmızı çalılıyor diper renkler çalışmıyor. dediiğim gibi diğer guitar hero larda sorun yok yardımcı olur musunuz lütfen?
    guitar hero 1.3 patch yüklü bu arada.

hocam çeviricilerin hepsi analog desteklemiyor. o gitarı satıp ps3 ya da xbox için olan gitarlardan almanızı öneririm.

bir de logic3 diye bir çevirici vardı. o işe yarıyordu sanırım. fiyatı hakkında bir bilgim yok.

quote:

arkadaşın verdigi programa joystick tuşlarını tanıtırsınız. joystickle oynayabilirsiniz. fakat joystickin tuşları klavyedeki tuşlara atanacagı için hem klavye hem joystickle oynayamazsınız. pc joystickinizi klavye olarak tanır.

ayrıca xbox ve pc için çalışan sorunsuz xplorer gitar satılıktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_37668100/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37668100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 10 Şubat 2010; 14:42:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bellaxgg

merhaba
    bende guitar hero 4 ps3 gitarı var guitar hero wt ve aerosmith sorunsuz oynarken guitar 3 legends of rock da tuslarım calısmıyor. yeşile basınca turuncu yanıyor diğerleri ise hiç çalışmıyor fakat menude yeşil ve kırmızı çalılıyor diper renkler çalışmıyor. dediiğim gibi diğer guitar hero larda sorun yok yardımcı olur musunuz lütfen?
    guitar hero 1.3 patch yüklü bu arada.

aynı sorun bendede var tek farkım benim guitar gh5 gitarı göya, xpadder la herşeyi ayarlıyorum hatta oyundışında tuşlara bastığımda benim atadğım şekilde harfleri yazabiliyorum. ancak oyun bunu görmüyor sadece 2 renk yanıyo onlarda doğru butonlarda değiller.. bu işin çözümünü bilen var mı..

bide benim durumum aslında biraz farklı, xpadderla gh3 e ilk girdiğimde ayarlarımı aynen yapıp çatır çatır oynamıştım whammy bile çalışmıştı, ama şuan herşeyi denedim olmuyor

• evet sorunumu çözdüm. ÇÖZÜMÜ şudur arkadaşlar.
    1-)Eğer oyun içinde gitarınız hiç bir tuşu görmüyorsa, Xpadder'ınızı sağ tuş özellikler uyumluluk yönetici olarak başlatı seçip başlatın.
    2-)Eğer oyuna girdiğinizde gitarınız tam senkronize olmuyorsa, oyunun menüsünü gitarınızın üzerinden geçtiniz demektir, oyunun videosunu ve menuleri klavyeyi kullanarak geçiniz..
    sorunun %100 çözümü buydu benim için yardımcı olursa ne mutlu bana
  • Arkadaşlar peki iki tane ps3 gitarı alıp pc'ye bağlayarak oynamak mümkün müdür ?
  • evet bende bu soruyu merak ediyorum
  • ben oyun için les paul kasa alsam ; program kullanarak pc de çalışır mı acaba?
  • Arkadaşlar, forumu araştırdım ancak bu tarz bir soruna rastlayamadım.

Geçtiğimiz günlerde başlıkta belirttiğim gitardan aldım. Dün akşam wireless kutusunu usb'den pc'ye bağladım, ve sorunsuz şekilde belki 3 - 4 saat kullandım.

Ancak bu sabah kalktığımda pc gitarı bir türlü dün akşamki gibi görmedi. Tamamen görmüyor değil, ancak bir tuşa 10 - 15 basışta ancak algılıyor. Bazense hiç görmüyor.

Özellikle yapmam gereken bir şey, veya kurmam gereken bir program var mı? yoksa ne yapmam gerekiyor ki pc gitarı ilk taktığım andaki gibi görsün? yoksa bu gitarın wireless'i ile ilgili bir problem olabilir mi?

tuş konfigürasyonu için joytokey programını kullandım sadece.başka bir şey yapmadım.

yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.

teşekkürler şimdiden.
  • USB Gitar hero gitarı orjinalinden hiçbir farkı yoktur. Kablosuz dokunmatik tuşlar...

Ürün sıfırdır. kutusunda teslim edilir. Fiyatı 70 lira. Kargoyla yada istanbulda elden teslim edilebilir.

Beni emre.macit@hotmail.com adresinden ekleyebilirsiniz.

• Arkadaşlar prog. tam çalısıyor ama mavi basıyorum kırmızı yanıo kırmızıya basıyorum sarı :D böle dvm edio 1 çözüm ü varmı acaba şimdiden saolun
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende uzun süredir Guitar Hero çılgınlığını takip diyordum.En sonunda bir gitar almaya karar verdim.Öncelikle üstte 2 PS2 gitaryıla oynanırmı sorusuna cevap veriyim.Ben şahsen oynayamadım çünkü 2 kişi klavyede oynaya bilse ordaki tuşları 2 gitara tanıtabiliriz ama tek kişi klavyede oynadığı için sadece bir gitarı tanıtabiliyoruz. Gerçi bu dediğim Guitar Hero III için geçerli daha World Tour ve Metallica yı denemedim. Onun dışında bende sizlere JoyToKey programı ile PS2 gitarını PCye tanıtmayı anlatmak istiyorum.Çoğu forumu gezdim fakat bir türlü tam verimli bilgisayarıma tanıtamamıştım. Özellikle Whammy Bar bir türlü çalıştıramadım. İnternette gezerken yabancı bir Guitar Hero forumunda (scorehero) bu konu üzerinde ciddi şekilde tartıştıklarına sevindim. Sonuç olarak bu yazı bir alıntıdır.

ilk olarak denetim masası-aygıtlar ve yazıcılar giriyoruz. sonra burda bulunan sizde değişik olabilir PS2 to PC çeviricisine göre değişebilir. bendeki twin usb joystick olarak gözüküyor. ona sağ tıklayıp oyun kumandasını ayarla diyoruz. karşımıza bir pencere daha çıkıyor buradan özelliklere tıklıyoruz.Bir pencere açılacak. İşte tam burdayken start+select tuşlarına aynı anda basılı tutuyoruz ve ortadaki strum aşağı veya yukarı hareket ettiriyoruz. görüntünün değiştiğini fark edeceksiniz. okuduğum kadarıyla bu gitarın 2 modu varmış. birisi direk anlog guitar mode diğeride controller mode. mod değiştirerek whammy bar aktif hale getiriyoruz.

İlk Hali

Guitar Hero III / WT PC / Aerosmith' de gitarlı oynamak (PS3/PS2/Xbox)(Anlatım-Alıntı değildir.)

Son Hali

Guitar Hero III / WT PC / Aerosmith' de gitarlı oynamak (PS3/PS2/Xbox)(Anlatım-Alıntı değildir.)

Sonra JoyToKey programına girip şu şekilde ayarlıyoruz. Whammy Space tuşuna atamıştım geri kalan bütün tuşlar oyunun orjinal halinde.

Bu anlatım Windows 7 için geçerlidir. Diğer işletim sistemlerindede belki aynıdır fakat. Denetim masasından oyun kumandaları gibi bi bölüm olması lazım oradan diğer aşamaları yapınız.Bende şuan bütün herşey çalışıyor. Herhangi bir sorununuz olursa sormaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaya çalışacağım. Bende çok uğraştım çünkü bilirim ne kadar sinir bozucu olduğunu :D Ama Guitar Hero için değer.

Düzeltme: Resim eklenmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arafinwe -- 10 Ekim 2010; 14:15:23 >

• merhaba.. bende gt wt gitarı var pc de sorunsuz oynuyorum ama GH3 ve Aerosmith te gitarı hiç görmüyor. xpadder yukledim ve tus ayarlaını yaptım (yesil olarak tum tusların calıstıgını gorebiliyorum) ama aerosmith ve G3 içinde controller configurationda tuslar hiç aktif olmuyor. önerisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liberty Citizen

merhaba.. bende gt wt gitarı var pc de sorunsuz oynuyorum ama GH3 ve Aerosmith te gitarı hiç görmüyor. xpadder yukledim ve tus ayarlaını yaptım (yesil olarak tum tusların calıstıgını gorebiliyorum) ama aerosmith ve G3 içinde controller configurationda tuslar hiç aktif olmuyor. önerisi olan varmı?

Bir de joytokey programını deneyin.Ben metallica gitarı ile 3 oyunu da sorunsuz oynamıştım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.