arkadaşlar ben yeşil pad'e vurunca turuncu zil de çalışıo ve zil sesi çıkıyo puanım azalıyo sinir oldum yardımcı olur musunuz... yer değiştirdim bu sefer yine aynı zilde oldu yani zilde sorun olduğunu düşünüyorum yardımcı olun lütfen..
Setin ilk sahipleri bazı padlerin yeterince hassas olmadığından şikayetçiydi. Daha sonra firma şikayet sahiplerine bir midi kablo gönderdi(umarım adını yanlış yazmadım) Eğer üreticinin sitesine girerseniz bu kablodan bir tane de siz isteyebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam ücretsiz gönderiyorlardı. Bu kabloyla cihazı bilgisayara bağlayıp hassaslık ayarı yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Sanırım sizin sorununun genelin aksine padin az değil çok hassas olması.
Hocam yeni pil takıp birde öyle dene..pillerden olabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: twoshad
arkadaşlar ben yeşil pad'e vurunca turuncu zil de çalışıo ve zil sesi çıkıyo puanım azalıyo sinir oldum yardımcı olur musunuz... yer değiştirdim bu sefer yine aynı zilde oldu yani zilde sorun olduğunu düşünüyorum yardımcı olun lütfen..
Hangi Seri Ki O? Ben De Guitar Hero 5'in Bundle'ını Alıcam Hayırlısıyla Ama Şimdi Böyle Diyince İçime Kurt Düştü Yahu?
yeni guitar hero 5 seti aldım herseyini bagladım oynu yeni öğreniyorum biraz karıstırdm fakat baterinin ayarını yapamadım müzik calmaya basladıktan sora gitardaki renkelre basınca anlatımımı hosgörün :) ates gbi bişi cıkıyo ya bateride o olmuyo maalesef bi türlü calamadık neden oluyo acaba ? mesela sarı renk geliyo bateri sarıya vurunca hiçbişe olmuyo gitarda nasılki tellerin ordaki tusu asagı cekiyoruz bateridede böle bişi varmı acillllllllll
bendede öyle bir sıkıntı vardı hem world tour var hemde gh5 bundle ı var world tour zaten yalama oldu sök lehimle silikonla 5 dede senin kisi gibi bir soruny aşadım zillerin yerini değiştirdim düzeldi bu arada öyle bir kablo olayı varsa lütfen link verirsen çok sevinirim
valla World tour aldım 2.el çok temiz. 1 tane ufak bir sorunu bile yok. Takır takır Expert'te çalıyorum valla :)
ben easyde beceremıorum davulu ve gitarı expert ne la:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme