Şimdi Ara

Guitar Hero 3 [PC] Gitar Konsol Kurulum Yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün guitar hero 3 ve pc için gitar konsolunu aldım. Gitar güzel çalışıyor,içinden çıkan adaptör gibi şyde çalışıyor. Denetim masasından baktım yüklü ve kullanılır gözüküyor. Ama oyuna girdiğimde gitarı görmüyor,hiçbirşey çalamıyorum. Oyun içinden farklı ayarları falan mı var acaba ?

Lütfen anlayan birisi yardım etsin
    Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kezman324

Arkadaşlar bugün guitar hero 3 ve pc için gitar konsolunu aldım. Gitar güzel çalışıyor,içinden çıkan adaptör gibi şyde çalışıyor. Denetim masasından baktım yüklü ve kullanılır gözüküyor. Ama oyuna girdiğimde gitarı görmüyor,hiçbirşey çalamıyorum. Oyun içinden farklı ayarları falan mı var acaba ?

Lütfen anlayan birisi yardım etsin
    Teşekkürler...

kardes nasıl bı gıtar aldın.nerden aldın ve fıatı ne kadar..bılgılendırrsen sevınırm
  • gerçek gitar yokmu yoksa bu sadece konsolu mu var lütfen yardım edin gerçek gitarı ps3 için olanı bilgisayara mı bağlanıyo xpadderla anlamadım ve xpadder nedir lütfen yardım
  • Yukarı
  • Birisi lütfen Guitar hero Konsolunu xpadder da nasıl kurulum yapıldını anlatabilirmi ?
  • Guitar hero 3 için ben pc de world tour aldım gh3 görmüyor malesef. Xpaddleri kurun .bütün tuşları algılıyor whammy dahil .Star powera artistik bir biçimde giremiyoruz ama tuşla açabiliyoruz makuldür .ss i koyuyorum imageshack kullanmadım gerçi umarım olmuştur.Şu konu hakkında adam gibi bi bilgiye ulaşamadım araştırdığım yerlere yazıyorum illaki yapan olmuşturda uğraştırmayalım. Şimdi ss deki gibi tuşları ayarladım renkli tuşlar button dan algılıyor zaten gitardaki sırasıyla dizdim .d pad ede strum u ayarladım aşağı yukarı olarak. triggers da whammy yi ayarladım çift tuş algılıyor aynı tuş yaparız sorun değil. star power tuşu da o start ların arasındaki tuş onuda buttons dan hallediyoruz. sonra klavye tuşlarına ayarladım. oyuna girince ayarladığım gibi sanki klavyede oynuyormuş gibi ayarladım.Aktarmış olduğumuz için gitarı ayarlamış tadında oldum sanırım. Çatır çatır oynamaya giriştim sonra.

http://imageshack.us/photo/my-images/847/adszgy.jpg/ link veriyorum resimli koyamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.