Şimdi Ara

Guinness Rekorlar Kitabında Böyle Bir Rekor Varmıdır Sizce ? yoksa talibiz :D:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farklı 5000 kız veya kadınla fotoğraf çekilecem her karede bir bayan olacak ciddiyim şuan , seviyeli yorum atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 4 Kasım 2012; 13:42:06 >

• 1000 göğüs elleyen bi abimiz vardı onun rekorunu geçmeye çalışın
  • yok onu yapamayız
  • bilmemde Türk tarihine gecersin bizim kızlar havaya girip uff cekil be slk der

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • googlea yazcağına burda konu açmak sanki burda guinness noteri arkadaşlar var... bence daha farklı yollara gidin çünkü bunu yapsanız bile kolay bişey olduğundan işsizin teki gelip adınızı rahatça sildirir

• quote:

Orijinalden alıntı: Reney

googlea yazcağına burda konu açmak sanki burda guinness noteri arkadaşlar var... bence daha farklı yollara gidin çünkü bunu yapsanız bile kolay bişey olduğundan işsizin teki gelip adınızı rahatça sildirir

kardeş google hertürlü şey yazdım bulamadım istersen dene sildirme derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

quote:

Orijinalden alıntı: Reney

googlea yazcağına burda konu açmak sanki burda guinness noteri arkadaşlar var... bence daha farklı yollara gidin çünkü bunu yapsanız bile kolay bişey olduğundan işsizin teki gelip adınızı rahatça sildirir

kardeş google hertürlü şey yazdım bulamadım istersen dene sildirme derken

Yani sen gider 5000 kızla foto çekilirsin biri gider 5001 kızla foto çekinir rekorunu kırar boşa uğraşmış olursun ama 1 hafta 1 ay falan durabilirsin belki kolay kırılabilecek rekor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye şartlarında zor o biraz.5. 6. kızdan sonra tacizci diye polise şikayet edilirsin,robot resimlerin elektrik direklerine asılır.
  • bence saçma. Her insanın elinde az çok çekildiği resimler vardır. Sen uğraşırsın 5000'e kasarsın. Adamın elinde zaten o kadarı vardır.
    Bırak bunları boş iş.
  • arkadaşlar 5000 farklı insandan bahsediyoruz kolay falan değil hatta çok zor
  • up
  • yokmu fikri olan
  • Yap kardeş sen bunu. Rekorlar kitabına giremesen de haber kanallarında 30 saniyeyi kesin kaparsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.