Şimdi Ara

Guillermo del Toro'nun Frankenstein filminden yeni fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guillermo del Toro'nun Frankenstein filminden yeni fragman yayınlandı
    Bu yıl Netflix'te izleyici ile buluşacak en dikkat çekici filmlerden biri de Frankenstein olacak. Pan'in Labirenti, Hellboy, Suyun Sesi gibi filmlerden tanıdığımız Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro'nun imzasını taşımasıyla merak uyandıran film, 7 Kasım'da Netflix'te izleyici ile buluşacak. Yayın tarihi iyiden iyiye yaklaşan Frankenstein için tanıtım çalışmalarına hız veren Netflix, bugün filmden ilk uzun fragmanı yayınladı.

Frankenstein, 7 Kasım'da Netflix'te İzleyici ile Buluşacak

Son filmi Pinokyo'da, Pinokyo'nun klasik hikâyesine kendi yorumunu katan Guillermo del Toro'nun şimdi Frankenstein için de aynısını yapıyor.

Ayrıca Bkz.Eylül ayında izleyici ile buluşacak en dikkat çekici 10 film

Dr. Victor Frankenstein'ı Oscar Isaac'in canlandırdığı filmde Jacob Elordi, Christoph Waltz, Mia Goth, Charles Dance gibi isimler rol alıyor.

Dünya prömiyerini geçtiğimiz günlerde Venedik Film Festivali'nde yapan Frankenstein, genel olarak olumlu yorumlar aldı. Bugün itibarıyla filmin MetaCritic'teki eleştirmen puanı 74.

• Ben Pan'ın Labirentini ilk gördüğümde "Ya bunlar da Narnia Günlükleri tuttu diye onun ekmeğini yemek istiyorlar" demiştim ama sonrasında izlediğimde bu düşünceme feci pişman olmuştum. Bu yüzden del Toro'dan çıkacak filmleri kaçırmamaya çalışıyorum, şimdiye kadar da pişman olmadım. Sadece yapımcılığını üstlendiği Mama da korku filmi olarak gelip, klişeleri kullanması ile insanı sıkan ama sonucunda duygusal bir şekilde aile bağlarına değinen çok ilginç filmdir mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 2 Ekim 2025; 15:48:28 >
  • yenilik yok hep aynı hikayeler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.