Şimdi Ara

GuildWars2'yi IADE ETTIM. [SS] IADE ADIMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yoğunluğundan dolayı bayağı bi uzak kalmıştım araya hafta sonu gelince sonu gelmeyen event ve Geceleri çok rahat girebildiğim
    WvW ile hızlı hızlı kasıldım. Hikayeyi bitiremedim 72'de kaldı story. En kısa zamanda tamamlayacağım. Genel olarak Pvesini Cok sevdim.
    özellikle Event olayları çok iyi.

10.10.2012 ekleme:

Arkadaşlar GW2'yi nekadar beğensemde bazı yanları oyundan soğuttu diyebilirim. oyunu kötülemiyorum ama benim aradığım şeyler
    oyunda yoktu. Özellikle 5 yıl oynasamda 1 günlük player ile aynı Seviyede olmak istemiyorum. Öte yandan End Game yaptıktan sonra
    hiç birşey kalmadı . 1 hafta kadar PvP yaptıktan sonra gerçekten Rank kasmanın bir anlamı bile olmadığını anladım sizi diğerlerinden ayırt edebilecek hiçbirsey yok.
    Öte yandan Keşke GW1'de ki gibi Skill yapılandırmasını kendimiz yapsaydık. Assassin oynayanlar bilir GW1'den Düşürmek için build Farm için ayrı build Vs bunun gibiler vardi. ama GW2'de resmen bu özellikler alınmış ve 2-3 tuş ile oynanan oyunlara dönmüş. 80LV'e kadar gerçekten PVE'si eğlenceliydi Eventler oyunu götürdü diyebilirim. Oyun GW1 gibi olsaydı World of Warcraft a dönmezdim GW2'yi verip. Arena.net' e ticket attım ve Refund isteğinde bulundum. Arena.net Yaklaşık 1 günde cevap verip 2. günde Para iadesini gerçekleştirdi.

Para hesabıma yatmasına rağmen oyunum hala açık yani giriş yapabiliyorum. Arena.net'e belirttim bunu. Sorun olmadığını ve yakın bir zamanda kapatacaklarını söyledi.

2. Ekleme (iade Detayları)

Iade ile alakalı 4-5 Mesaj aldım. hemen anlatıyım.

Öncelikle, D&R ve Benzeri mağazalardan aldıysanız iade Şansınız yok denecek kadar az.
    Eğer benim gibi oyunu Guild Wars'ın kendi sitesinden Online olarak aldıysanız iade Şansınız %100. (3 arkadaşımla birlikte iade ettik oyunu)

Öncelikle geçerli bi neden olmasına gerek yok. Sevmeyip iade eden çok kişi var guildwars'ın forumlarında.

Benim ve arkadaşlarımın iade nedenine gelicek olursak. WvW'de ki Performanslar yüzünden ve Beraber oynayamadığımız için, Sistem özelliklerim nekadar iyi olsada oyunun bazı yerlerinde beni sinirlendirecek seviyede FPS problemleri cektiğimi bunu her mekanda denediğimi dile getirdim ve
    iade etmek istediğimi belirttim. Bana 10 Dakika içinde Auto-Reply geldi. Sonra oyunla ilgili bölüm mail atarak iadeyi hesabıma en yakın zamanda yatıracağını belirtti ve param 2 iş günü için de yattı. 1 gün mail bekledim 2. gün para hesabımdaydı.
    Bana toplam olarak 133.60 TL verdiler.

Eğer yardımcı olucak maile yazdığım yazıyı buraya kopyalıyorum değiştirerek kullanabilirsiniz.

Hello there.I have been contacting support section for a while because of my fps problems.I am above the minimum system requirements and i can play lots of new games like Metro2033 Battlefield 3 and others. without any fps problem but guild wars 2 didnt even let me play around 20-25 fps.Support section also couldn't solve my problem.It was said that if you are above the system requirements you must be able to play without any fps problem but i couldn't even play the pve well.I made Max lvl character by trying to see if any other places in pve are also having the same fps problems.and yes it did.Tried all graphics settings all performance settings.Nothing helped.Changed Resolution it didnt help.There were problems in almost all places.Support section didn't tell me that my system isn't powerful enough to run the game they wanted few reports but couldn't help.I didn't get what i was promised. I cant even play with my friends like Player Versus Player or World Versus World. for an example While in a WvW battle my FPS around 5-7 I cant even see enemys too.. I dont want to play frame by frame.. I cant even join my friend in PVP its not possible to play together. Its choosing Teams automatically
    and if that team full we cant join our teams.. Because of those reasons I would like a refund. Sorry.. but Hope you could help me.Thank you

Oyunda çektiğim karelerden..

GuildWars2'yi  IADE ETTIM. [SS] IADE ADIMLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrarengizhus -- 10 Ekim 2012; 19:09:35 >

• ekran kartı dolayısı ile görüntüleri böyle canlı yapamıyorum ya kafam ona çok atıyore :D kıskandım
  • Hayırlı olsun Primeval Set gerçekten her ırka çok yakışıyor.White dye çok iyi gidiyor bu arada söylemesi (Gerçi her armora gidiyorda neyse :) Araya da hafif sarımsı antique gold gibi bir renk sıkıştırırsan 'yuh' dedirticek kadar güzel görünürsün o setle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Hayırlı olsun Primeval Set gerçekten her ırka çok yakışıyor.White dye çok iyi gidiyor bu arada söylemesi (Gerçi her armora gidiyorda neyse :) Araya da hafif sarımsı antique gold gibi bir renk sıkıştırırsan 'yuh' dedirticek kadar güzel görünürsün o setle.

Ilk olarak Sarı renkler mevcuttu armorda Sonradan cıkarttım Iron dye ve Pastelblue dye ile boyadım armoru. gercekten oyun icinde ilgi cok fazla primeval armora.
    pm olarak sürekli "You look like Moster!" " Man that Armor is kickass" yazılarına benzer seyler alıyorum. Primeval Armorun kendi parlaması yetiyor zaten güneşli bir ortamda ayna gibi Black dye veya White Dye alacağım ama Seti exotic yapınca ve superior rune alınca bütce olduğu gibi sarsıldı. WvW'de bayağı bir fark olduğunu söyleyebilirim seti değiştirince. Su aralar 80 Exotic Silah bakıyorum onuda değiştirisem eksik kalmayacak

Hocam Kesinlikle Charr'lara yakışmıyor Primeval Kafası sürekli sallanıyor Charrların ve cok komik bir görüntü ortaya cıkıyor. ayrıca Kafalık gercekten
    cok büyük gözüküyor. Ilk gördügümde arkadaşlarla bayağı dalga geçtik Ama Kesinlikle CoF'tan aldıkları Set ile Charrlar güzel oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrarengizhus -- 1 Ekim 2012; 12:32:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: husegundogdu

quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Hayırlı olsun Primeval Set gerçekten her ırka çok yakışıyor.White dye çok iyi gidiyor bu arada söylemesi (Gerçi her armora gidiyorda neyse :) Araya da hafif sarımsı antique gold gibi bir renk sıkıştırırsan 'yuh' dedirticek kadar güzel görünürsün o setle.

Ilk olarak Sarı renkler mevcuttu armorda Sonradan cıkarttım Iron dye ve Pastelblue dye ile boyadım armoru. gercekten oyun icinde ilgi cok fazla primeval armora.
    pm olarak sürekli "You look like Moster!" " Man that Armor is kickass" yazılarına benzer seyler alıyorum. Primeval Armorun kendi parlaması yetiyor zaten güneşli bir ortamda ayna gibi Black dye veya White Dye alacağım ama Seti exotic yapınca ve superior rune alınca bütce olduğu gibi sarsıldı. WvW'de bayağı bir fark olduğunu söyleyebilirim seti değiştirince. Su aralar 80 Exotic Silah bakıyorum onuda değiştirisem eksik kalmayacak

Hocam Kesinlikle Charr'lara yakışmıyor Primeval Kafası sürekli sallanıyor Charrların ve cok komik bir görüntü ortaya cıkıyor. ayrıca Kafalık gercekten
    cok büyük gözüküyor. Ilk gördügümde arkadaşlarla bayağı dalga geçtik Ama Kesinlikle CoF'tan aldıkları Set ile Charrlar güzel oluyor

Charrların diğer armorlarına baksaydın Primeval'in ne kadar güzel göründüğünü fark ederdin Sırf setleri kötü görünüyor diye (Tabi tercih meselesi 'bence' nerdeyse hiç bir armor seti charrlarda güzel görünmüyor.Cof desen herkesde var ve çok abartılı duruyor) 80 level karakterimi silip Human veya Norn açacaktım.Primeval'in az çok iyi görünmesinden dolayı vazgeçtim sonradan

• Karakter çok şekil duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @erdem3463 haha Valla charrlara oldum olası ısınamadım. benim Norn'un tipide bayağı kayık zaten kafalıksız gezmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

Karakter çok şekil duruyor.

Çok teşekkürler
  • power of the primeval !! hell yeah \m/\m/
  • @HoLyMasteR

İade ettiğimde üzüldüğüm nokta primeval armorun çöpe gitcek olması oldu
  • karakterin görüntüsü sağlam olmuş
  • Nasıl iade ediyorsun? Belirli bir şartları var mı, biraz bilgilendirir misin bu konuda.

Teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Nasıl iade ediyorsun? Belirli bir şartları var mı, biraz bilgilendirir misin bu konuda.

Teşekürler

Hocam yukarıda belirttim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.