Şimdi Ara

Guild Wars'i yeniden kurdum ama onceki karakterimle ilgili hesap bilgileri?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4-5 yil onceki hesap bilgilerimi hatirlamiyorum. Fakat o zaman oynamis oldugum karaktere erismek istiyorum. Napacagim?

• Ncsoft'a mail at iletişime geç.Eğer temel bilgileri hatırlıyorsan doğum tarihi , adres , isim gibi doğru bilgileri verirsen hele ki üstüne duruyorsa cd keyleri verirsen anında verirler.4 kere accountum hacklendi geri aldım öyle.Sorun olmaz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Ncsoft'a mail at iletişime geç.Eğer temel bilgileri hatırlıyorsan doğum tarihi , adres , isim gibi doğru bilgileri verirsen hele ki üstüne duruyorsa cd keyleri verirsen anında verirler.4 kere accountum hacklendi geri aldım öyle.Sorun olmaz yani.

Nanay abicim- Dun gece cok ugrastim. Neredeyse secereme kadar verdim ama bana bir cevap yolluyorlar ki

su iki satir arasina yazilacak sekilde dhaa fazla bilgi verirseniz...

en az 10-15 mail attim adamlara. Hala tik yok! hafta sonu diye mi acaba?

verdigim bilgiler : karakterimin necromancer level 11 olusu, isim,dogum tarihi, ulke, hangi maille kayitli oldugum, activation key, telefon num.

daha ne vereyim abi ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 3 Aralık 2011; 14:22:03 >
  • Verirler takma sen gereken bilgiyi sağlamışsın.Anında dediğim sen mail atar atmaz 1 saat içinde vermiyorlar bekle biraz.O konuda biraz uyuzlar evet ilk başıma geldiğinde bende deli olmuştum doğru yere yazacakmışım 2 satır arasına olmayınca kabul etmiyor adamlar .
  • NCSoft'u parcalayacagim. Hala cevap yok otomatik zirvalarin disinda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.