Şimdi Ara

GUILD WARS 2 'ye özel - Ayrıntılı bilgi Başlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: McmV-TmR

peki bisey sormak istiyorum PVP de kastıgımız gear lar ıle mı oynuyacagız yoksa herkes esit mi olacak ??

Şimdi şöyle oluyor sPVP de her şey eşit ama WvWvW( 3 server arası savaş ) de kastığın item ile savaşacaksın.Olay budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjanahmet -- 25 Temmuz 2012; 10:59:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

quote:

Orijinalden alıntı: McmV-TmR

peki bisey sormak istiyorum PVP de kastıgımız gear lar ıle mı oynuyacagız yoksa herkes esit mi olacak ??

Şimdi şöyle oluyor sPVP de her şey eşit ama WvWvW( 3 server arası savaş ) de kastığın item ile savaşacaksın.Olay budur.

mantıklı olmuş bole iyi düşünmüşler...
  • Oyunda Pve olmaması çok oyuncu kaybettiricek diye düşünüyorum. Tank - Healer - Dps ayrımı olmadığını görünce tam bir hüsrana uğradım. Çünkü wowda sistemde herkesin bir rolü vardı ve end-game de en ufak bir hata bile wipe sebebi vardı. GW2 deki sistem herkes kendini düşünüyo hesabı. Çok karmaşık olucak diye düşünüyorum.

Wow daki raid sistemi olsaydı hayalimdeki oyun olucaktı :( Umarım ek paket geldiğinde bu sistem gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

Oyunda Pve olmaması çok oyuncu kaybettiricek diye düşünüyorum. Tank - Healer - Dps ayrımı olmadığını görünce tam bir hüsrana uğradım. Çünkü wowda sistemde herkesin bir rolü vardı ve end-game de en ufak bir hata bile wipe sebebi vardı. GW2 deki sistem herkes kendini düşünüyo hesabı. Çok karmaşık olucak diye düşünüyorum.

Wow daki raid sistemi olsaydı hayalimdeki oyun olucaktı :( Umarım ek paket geldiğinde bu sistem gelir.

pve var...
  • Oyunda Pve var, hem de gayet dolu dolu ve hata affetmiyor. Sadece raid ve alıştığınız dungeon sistemi olmaması PvE yok demek değildir.
    İlk haritalardan itibaren world bosslar ve açık hava zindanlarıyla karşıyor oyun bizi. İnstance tarzı zindanların da iki farklı modu var(story ve explore) ikisi birbirinden farklı ilerliyor ve exploreda kendi içinde farklı yönlere ayrılıyor.

İlk zindanın son kısmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 26 Temmuz 2012; 10:50:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

Oyunda Pve olmaması çok oyuncu kaybettiricek diye düşünüyorum. Tank - Healer - Dps ayrımı olmadığını görünce tam bir hüsrana uğradım. Çünkü wowda sistemde herkesin bir rolü vardı ve end-game de en ufak bir hata bile wipe sebebi vardı. GW2 deki sistem herkes kendini düşünüyo hesabı. Çok karmaşık olucak diye düşünüyorum.

pve var...

Pve ' den kastığım raid sistemiydi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.