100g 50tl olmak üzere satmaktayım. Bunun dışında, Gen1-3 Legendary Weapon , Permanent Upgradeler , Infusionlar, Mystic coin , T6 set ve nicesini istek üzerine temin edebilmekteyim. Stok sorunum bulunmamakta.Satmakta olduğum gold kendi kastığım goldtur aracı veya al sat parası değildir.Herkese iyi forumlar İletişim için Telegram : Lokeww Not : Multi account daily login ile para kasıp hesaplara 100 lerce mail girişi olan hesaplardan para almanızın sakıncalı olduğunu unutmayın ! Çoğunda da afk farm yapan arkadaşlar bulunmakta bunları kendilerinin açtığı account alım postlarından da görebilirsiniz. Macro (engineer) ile afk farm yapan kişilerden gold almamanızı bir satıcı olarak tavsiye ederim ! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7220787FE -- 20 Mart 2023; 16:4:27 > |
(20 Mart Güncel) Guild Wars 2 Sınırsız Gold Satılır. 1000g 500tl

-
-
Günceldir.
-
-
@shinybubblesz ban yemezsin merak etme , ne dupe ne de al sat parası tamamen kendi kastığım para. Ve karaktersiz insanlara satış yapmıyorum kendi prensiplerim var. Telegramdan taciz edip yok şu paraya satacaksın yok şunu yapıcaksın diyip erkeklik yapan insanlar lütfen postumu kirletmesin :)
Edit : Yukarıdaki arkadaşın akıl sağlığıyla ilgili problemleri vardır. Telegram konuşmalarını paylaşmamdan bu kadar korkmasından da bellidir :) Korkma piyasadan silmeyeceğim seni ben insanların ekmeğine engel olmam.
Edit : Özür yazısı paylaşman durumunda ana gold postun içine. '' Ben LokeW adlı arkadaşa iftirada bulundum ve ondan gold almadın herkesten özür dilerim '' gibi kısa bir şey devamının gelmeyeceğini belirtmek isterim. Sadece konuşma kısmını adının da bir kaç harfini göstererek paylaşabilirim bunu da unutma :) Kvkk detaylarını okumanı bir hukukçu olarak tavsiye ederim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7220787FE -- 20 Mart 2023; 16:28:38 > -
sınırsız nasıl oluyor ben pek anlayamadım . arkadaş sanırım gw2 darphanesinin başında yöneticilik yapıyor . canı istedediğinde matbaa'dan basar gibi basıyor sanırım . güzel kafalar valla .
Benzer içerikler
- aion 2
- swat 4
- unblocked games 76
- wow private servers
- eskiden oynadığım oyunu bulamıyorum
- mmorpg oyunlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X