Bugün Playstore sitesinden ttnet hesabı ile Guild wars 2 key aldım.
Sitesinden serial kodu girerek kayıt açtım fakat oyuna girmek istediğimde The account name or password you entered is invalid. Please check your information and try again.
hatası veriyorç Halbuki kayıt işleminden sonra mailime Congratulations on successfully completing the registration process for Guild Wars 2! yazısı geldi aynı bilgilerle girmeye çalışıyorum.
Yeni üyelik açmak istedim serial code zaten eşlendi tarzı bir hata veriyor. Ne yapmam gerekiyor? Kayıt olamadım bir türlü
Yardımcı olursanız sevinirim.
activasyon kodu geldimi bak, hatirlamiyorum oyle islem varmiydi ama bi dene.
quote:
Orijinalden alıntı: gizmo_x
activasyon kodu geldimi bak, hatirlamiyorum oyle islem varmiydi ama bi dene.
Hayır gelen giden bir kod olmadı. Üyelik için teşekkür ederiz tarzı bir mail geldi. Ordaki linkten hesap yönetimine gidiyorum fakat üyelik isim ve şifre girince hata veriyor.
username email ve kullanici adi girmeyi dene. buda yardim etmez ise support kismina derdini soyle.
Bu konulari arastir, bahsettigin konuda yardimci olur sanirim:
Öğlenden beri araştırmadığım konu kalmadı bu sorunu hem ülkemizde hem diğer ülkelerde yaşayan başka kullanıcılar da olmuş.
Ticket attım cevap bekliyorum ama henüz dönüş olmadı.
Wowun gözünü seveyim ticket a 10 dk sonra cevap geliyor. 108 tl çöpe gitmez umarım
quote:
Orijinalden alıntı: tidus
Teşekkür ederim cevaplar için.
Öğlenden beri araştırmadığım konu kalmadı bu sorunu hem ülkemizde hem diğer ülkelerde yaşayan başka kullanıcılar da olmuş.
Ticket attım cevap bekliyorum ama henüz dönüş olmadı.
Wowun gözünü seveyim ticket a 10 dk sonra cevap geliyor. 108 tl çöpe gitmez umarım
Merak etme hocam, oyun B2P oldugu icin support tim daha kucuk oluyor boyle oyunlarda cunku arenaNet aylik ocret almiyor oyunculardan, wow da herkez her ay para yatiriyor, blizzard da support timi buyutuyor.
Akşam cevap geldi şifre yollamışlar şu an indiriyorum.
Teşekkürler ilgilenenler.
Umarım beğenirim oyunu :)
quote:
valla kardesim, ilk oyuna girdigimde yarma gibi geziyordum, 7 yil mmo oynuyorum noob gibi geziyordum oyunda. yani 10 lvl kadar biraz turist gibi gezersin ama bir guilde girersen sorularini hemen cevaplayacaklar :). bende cok soru vardi international guilde girdim hergun 20ser soru soruyorum azar azar ogrenecez oyunu :) simdi 39lvl oldum 4-5 gun oyunda yim :) yeni sayilirim.
quote:
quote:
valla kardesim, ilk oyuna girdigimde yarma gibi geziyordum, 7 yil mmo oynuyorum noob gibi geziyordum oyunda. yani 10 lvl kadar biraz turist gibi gezersin ama bir guilde girersen sorularini hemen cevaplayacaklar :). bende cok soru vardi international guilde girdim hergun 20ser soru soruyorum azar azar ogrenecez oyunu :) simdi 39lvl oldum 4-5 gun oyunda yim :) yeni sayilirim.
Gezmekten sıkıntı duymuyorum. Gw 2 pvp oyunu sayılıyor genelde ama pve kısmı için aldım aslında. 4 yıldır wow oynuyorum, arada Aion' a başladım, farklı oyunlar denedim. Hep aynı oyunu oynamak sıkıyor bir süre sonra. Bir de Guild Wars 2' yi keşfetmek istedim. Görüntüleri ve karakterler çok hoşuma gitti umarım eğlenirim.
quote:
quote:
quote:
Gezmekten sıkıntı duymuyorum. Gw 2 pvp oyunu sayılıyor genelde ama pve kısmı için aldım aslında. 4 yıldır wow oynuyorum, arada Aion' a başladım, farklı oyunlar denedim. Hep aynı oyunu oynamak sıkıyor bir süre sonra. Bir de Guild Wars 2' yi keşfetmek istedim. Görüntüleri ve karakterler çok hoşuma gitti umarım eğlenirim.
Bende gw 2 yi pvp için almıştım. Ulan baktım oyunun pve'si pvpsidnen daha iyi. Story mode, dungeonlar, dailies vs vs. derken pvp yapamaz oldum
NE acaip.
quote:
Orijinalden alıntı: Blackdagger
quote:
quote:
quote:
Bende gw 2 yi pvp için almıştım. Ulan baktım oyunun pve'si pvpsidnen daha iyi. Story mode, dungeonlar, dailies vs vs. derken pvp yapamaz oldum
NE acaip.
hee yaw... ben sadece pvp daily yapmaya calisiyorum ama bazen onutuyorum pve den.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme