Şimdi Ara

Guild Wars 2 ısınma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Baalzamon

1200w +80 gold sertifikalı bir psu 700 TL civarı, +80 sertifikası olmayan bir 1200w psu ise 600 tl civarı. yani 1200w bir psu almak istiyorsan her türlü iyi bir işlemci fiyatından daha fazlasını ödemen gerekir sevgili Naiblesim

Edit: gerçi +80 bronze psu lar 400 e de varmış

kesintisiz güç kaynağı işe yarar mı sistemi rahatlatmak için gerçi elektrik gelip gelmeme gibi bir sorun yok ama ilk önce kesintisiz güç kaynağımı çekip power supply ye yolluyor
    AMD Phenom II X6 1100T / Zalman CNPS10X Extreme CPU Cooler / Gigabayte 990FXA-UD3 AM3 / MSI R6850 Cyclone Power O.C. Ed. / 12GB DDR3 1600 MHZ CL9 (2x4GB Corsair Vengeance & 1x4GB Corsair XMS3) / Cooler Master HAF 912 Plus GX 80Plus 750W / Seagate 2TB Barracuda / Pioneer DVR-S19LBL / Philips 234EL 23" Led Full HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

quote:

Orijinalden alıntı: yafeshan

quote:

+80 sertifikalı bir PSU alırsan elektrik faturan daha ekonomik olur. bütcene göre bronze,silver veya gold sertifikalı alabilirsin.

o tip psu bi islemci/anakart parasi yada daha fazla oluyo ama. O noktayi da belirtmek lazim dimi.

sana birşey soracam yeri burası değil ama bu tera online oynanır mı yoksa para çöpe mi gider önemli olan cd key değil benim için iki aya bir kart yüklüyorsun o daha kötü bu açıdan bakıyorum çöpe gidip gitmemesini saol yardımların için teşekkür ediyorum.

Terra tartisiliyodur basliklarda ama sahsi gorusum, terranin belden asagi hitap eden(agar olduysa ozur dilerim), grafik sisirmeli, uzak dogu oyunu. Oyun derinligi ve gorevler acisindan gw2 ile karsilastirmak bile abes. Bir de yabanci forumlarda okudugum bir kac yoruma gore combat sistemi yuzunden terra oyuncuyu bulundugu konuma kitliyor denmis, guildwarsda ise surekli hareket halindesiniz. Bu durumu pek anlamadim ama, mantiga gore tam tersi olmasi gerekiyor. terra da bildigim kadariyla saldiri icin nisan aliniyor, guildwarsda hedefe kitleniyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

+80 sertifikalı bir PSU alırsan elektrik faturan daha ekonomik olur. bütcene göre bronze,silver veya gold sertifikalı alabilirsin.

o tip psu bi islemci/anakart parasi yada daha fazla oluyo ama. O noktayi da belirtmek lazim dimi.

sana birşey soracam yeri burası değil ama bu tera online oynanır mı yoksa para çöpe mi gider önemli olan cd key değil benim için iki aya bir kart yüklüyorsun o daha kötü bu açıdan bakıyorum çöpe gidip gitmemesini saol yardımların için teşekkür ediyorum.

Terra tartisiliyodur basliklarda ama sahsi gorusum, terranin belden asagi hitap eden(agar olduysa ozur dilerim), grafik sisirmeli, uzak dogu oyunu. Oyun derinligi ve gorevler acisindan gw2 ile karsilastirmak bile abes. Bir de yabanci forumlarda okudugum bir kac yoruma gore combat sistemi yuzunden terra oyuncuyu bulundugu konuma kitliyor denmis, guildwarsda ise surekli hareket halindesiniz. Bu durumu pek anlamadim ama, mantiga gore tam tersi olmasi gerekiyor. terra da bildigim kadariyla saldiri icin nisan aliniyor, guildwarsda hedefe kitleniyorsun.

nişan alınarak oynadığından hedefe kitleniyor birde grafdik motoru unreal hedefe kitlenirken mobu keserken mobda size tepki veriyor özel hareketleri var hep o yüzden hedefe kitleniyorsun.trial var oynuyorum hoşuma gitti. ama gw2 yi aldım ben bir ay önce çalışıyorum ikisini götüremem gw 2 nin de betasını oynadım gene ama mobu keserken mobun ne yaptığı bellisiz.

• quote:

nişan alınarak oynadığından hedefe kitleniyor birde grafdik motoru unreal hedefe kitlenirken mobu keserken mobda size tepki veriyor özel hareketleri var hep o yüzden hedefe kitleniyorsun.trial var oynuyorum hoşuma gitti. ama gw2 yi aldım ben bir ay önce çalışıyorum ikisini götüremem gw 2 nin de betasını oynadım gene ama mobu keserken mobun ne yaptığı bellisiz.

Ben videolarina ve okuduklarima gore yorum yaptim sadece, aktif ikisini de oynayan birilerine sormak lazim. Her ne kadar nisan almali skill kullanimini sevsem de terra itici geliyor.

quote:

1200w +80 gold sertifikalı bir psu 700 TL civarı, +80 sertifikası olmayan bir 1200w psu ise 600 tl civarı. yani 1200w bir psu almak istiyorsan her türlü iyi bir işlemci fiyatından daha fazlasını ödemen gerekir sevgili Naiblesim

Edit: gerçi +80 bronze psu lar 400 e de varmış

kesintisiz güç kaynağı işe yarar mı sistemi rahatlatmak için gerçi elektrik gelip gelmeme gibi bir sorun yok ama ilk önce kesintisiz güç kaynağımı çekip power supply ye yolluyor

Kesintisiz güç kaynağının PSU ya bir katkısı yok,

1200 W PSU alırsan daha çok elektirk harcar diye bir şey yok. Ama şu var, senin PC 1000 W la da çalışabilir, 1200 W ıda kullanabilir. bu sisteminin 1200 W a ihtiyacı olduğunu ama 1000 W lada idare edebildiğini gösterir. İşte bu durumda 1200 W PSU çok elektirik yakar. Ama PC 1200 ı kullanıyor ise bu zaten 1200 W PSU alman gerektiği anlamına geliyor. İnşallah kafan karışmamıştır, özetle imkanın varsa 1200 W al, elektiriği düşünme.

Bir öneri daha, şimdi PC kasanın ne olduğunu hatırlamıyorum ama şuna dikkat et. Mutlaka PC 'nin ön tarafından bir fan havayı kasanın içine üflesin, kasanın arkasındaki fanlarda havayı kasanın dışına üflesin, böylece fanların dönme hızı biraz daha azalacaktır. Bu aynı zamanda PC yi birazdaha sessizleştirir ve PSU yuda rahatlatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaspo -- 15 Ağustos 2012; 10:20:31 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.