Şimdi Ara

Guild Wars 2 Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyuna bedava versiyonundan başladım lvl 20lere kadar geldim hoşuma gitti. Tam versiyonunu almak istiyorum, kendi sitesinde PoF DLC'si alınınca core oyun da yanında geliyormuş. Sitesinden almayı deniyorum ama hep hata veriyor. Başka siteden alayım dedim doğru düzgün bir yer bulamadım. Çoğu yerde DLC'yi tek başına veriyorlar, core oyun dahil olmuyor. Core oyun ve PoF DLC'si birlikte nereden alabilirim bir yardımcı olur musunuz?



  • Öncelikle core oyundan kastınız eklenti paketi olmayan kısım ise ya da demek istediğiniz ilk çıkan hali ise zaten free to play oynamak için indirdiğiniz içerik core'dur sizin tabirinizle.

    Yani demek istiyorum ki "core" oyun satısı diye bir satış yok halihazırda. Sadece ek paketler satılıyor. Ek paketlerin de farklı çeşitleri var. Onlarda zaten genellikle tek kullanımlık eşya gibi, küçük ekstra özellikler gibi özellikler getiriyor.
    Özetle su an sadece iki ek paket alabilirsiniz. Hot ve Pof.

    Oyunun kendi sitesinden almanız bana kalırsa en güvenli yol. Oyunun sitesinden alırken hata alıyorsunuz bu sizin kullandığınız kart ile ilgili bir sorun olabilir. Eğer banka kartı kullanıyorsunuz, mesela Ziraat Genç Bank Kart gibi, bu banka kartları 50 tl üzeri alışverişte 3D secure ister. Oyunun alışveriş sayfasında 3D Secure hizmeti sunmuyor. Ve bu yüzden de satış hatası alıyorsunuz. Kredi kartına ise alımlar açık.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.