Bildirim
Guild Logo Hakkında Sorum War
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
lvl 5 yapınca öbür parçasınıda koyarsınız ve bir bütünlük elde edersiniz..uniondaki diğer guildlerinde senin koyduğun yıldızı kendilerine guild resmi olarak seçmeleri lazım.. -
Forumda Bir Arkadas Yazmis Level 4 Guildimiz Union Ve Guild Logosundan Oluşmuş Bir Türk Bayrağımız Var Demiş. -
Benim guildim öylede kaç format geçti üstünden resimler tarih oldu olsa atardım. -
Bulabilir Misin? Resimleri?
-
quote:
Orjinalden alıntı: Murderer77
Forumda Bir Arkadas Yazmis Level 4 Guildimiz Union Ve Guild Logosundan Oluşmuş Bir Türk Bayrağımız Var Demiş.
union logosunu sadece lvl5guild koyabilir arkadasın guildi lvl4tur ama union master olan guildin lvli 5tir -
bu bizim guildin
kendi screenshotumdan kestim
-
bi sitede bolca logo wardıda unuttum adresi.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Bimba
lvl 5 yapınca öbür parçasınıda koyarsınız ve bir bütünlük elde edersiniz..uniondaki diğer guildlerinde senin koyduğun yıldızı kendilerine guild resmi olarak seçmeleri lazım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X