Şimdi Ara

guild kurmak kazık mı?isim ne koyam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben guild kuracam inşallah..özellikle camış beni gaza getirdi sağ olsun
    ne kadar bu?taksit falan oluyor mu?

aklınızda isim var mı(türkçe olsun)

bu arada girmek isteyen varsa biraz para alacam girişte o kdar..üyeye de at verecem

hırsızların beraber dalmasına bende sıcak bakıyorum...geçen gün 5-6 hırsız 2 develi bir iki korumalı kervana daldı ele geçirdi

• isim sucuk olsun ayrica 500.000 kadar bi miktar istior
  • uişş...camış bana 50k demişti:D

kurmuyorum vaz caydım
  • clan cok gereksiz zati 15ile başlayip clanin lvl atlamasi halinde bir cok kisi ile urasacan dert tasa her gun online ol lvl kascan mi para kascan mı butun gun oyun oynaman lazim sp farmer olup clanin sana guvenmesi lazim guvensinki boss kesmeye gelsin bilmemne ve daha bi sürü şey anlican emek istio clana girmek bile bi dert bnce arkadaslarinin clani olmadikca

• quote:

Orjinalden alıntı: dj_iceberg5

ben guild kuracam inşallah..özellikle camış beni gaza getirdi sağ olsun
    ne kadar bu?taksit falan oluyor mu?

aklınızda isim var mı(türkçe olsun)

bu arada girmek isteyen varsa biraz para alacam girişte o kdar..üyeye de at verecem

hırsızların beraber dalmasına bende sıcak bakıyorum...geçen gün 5-6 hırsız 2 develi bir iki korumalı kervana daldı ele geçirdi

eğer ilk kim kurarsa onun guildinegirelim tamammı?ikimiz arasında olsun bu.eğer ilk sen kurarsan ben sana yanımda 5 adam getiricem.

• ole olsun bea kurun işte su guildi benden size 10 k
  • beyler bizim clan __Atlantis__ clan başkanı ne zamandır girmiyor clanda her gün 3 kişi takılıyoruz 3 günde 3 lv atladım
    şimdide oyuna giriyorum lv 29 oolucam imzamı değiştiremedim:D
    clan lv atlama seviyesinde fakat hiç olaya girmedik gelse sahibi para toplayıp atlatacaz ama uğramıyor lv35 adam
    isteyen varsa gelsin olunca oyunda aldırırız
    şartlar lv20+
    ***********ADAM OLMAK*******
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • unieq türks lere katıldım açmayacağım
  • zaten oyun kazık bence clanı asla kurma clanda olup ne
    olacak
    he ne olacak
  • YAA BEN DAHA N00B BUM GUILE FALAN ANLAMAM BULDUGUM SERVER DA OYNARIM SU AN OYUNU INDIRIORUM SAOLUN
  • ya valla guildle oyun daha zevkli oluo benim guildim GREEN_NET manyak adamlar var ama deepfear lvl atlasın ona gecicem insallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.