Şimdi Ara

Guguk Kuşu'nu İzleyenler... IMDB;8 Puan 8,8 - Jack Nicholson

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

spoiler bazen açmıyor, o yüzden açıktan yazcam

arkadaşlar

imdb ilk 10 da yer alan jack nicholsun oynadığı guguk kuşunu izledim.

en sonunda kızılderili şefin sensiz gitmem dedikten sonra neden Jack nicholsuna öyle yaptı...

nedenini anlayan beri gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahastra -- 18 Kasım 2008; 12:16:26 >

• Deli işte deyip geçmiştim. Çünkü bende anlamamıştım orayı ama eminim kitabını okuyanlar bize yardımcı olur
  • ne delisi hocam

adam bütün milleti kandırdı şey diyee.

• En sonunda Jack Nicholson'da kafayı yiyor..Arkadası da onu içerde o halde bırakmak istemiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: qraff

En sonunda Jack Nicholson'da kafayı yiyor..Arkadası da onu içerde o halde bırakmak istemiyor..

o halde bırakmıyor, başka halde bırakıyor
  • Jack abimiz son olayından sonra ciddi bir operasyona sokulur dikkat ettiyseniz filmde,de başının iki kısmındada kafatasına kadar açılmış yarıklar vardır Bunu gören Şef Jack abimizden bırak kaçmayı kendine bile yardım edemicegimi düşünür Aynı ayagı kırılan bir atı düşün neden vurulursa diye Çünkü artık iş göremez
  • IMDB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• McMurphy' e filmin sonunda lobotomi uygulanıyor, yani beynin bir kısmı alınıyor.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=lobotomi
  • Mc.Murphy yani Jack'in son geçirdiği şoktan sonra öyle kalmasına göz yumamaz ve öldürür
  • quote:

Orjinalden alıntı: confused

McMurphy' e filmin sonunda lobotomi uygulanıyor, yani beynin bir kısmı alınıyor.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=lobotomi

Bunu biz filmi izlerken nasıl anlıcaz yahu? İpucu da vermiyorki.
  • jack nicholson'a lobotomi yapıldıktan sonra bitkisel hayata girmiştir ve kızılderili onun daha fazla acı cekmesini istemeyerek onu yastık ile bogmustur.

Eminimki ''sensiz gitmem'' Biz Türkçesini izledıgımız icin ceviri hatası olmus olabılır orda senı bu halde bırakamam vb birşey soylemiş olabılır bence ceviri hatası zaten kafalarında vardı beraber kacmak :)

lobotomi:ruh hastalarini tedavi yontemlerinden biri olarak prim yapan bu uygulama, ilaclar ya da elektrik $oklar vasitasiyla beynin muhtelif bolumlerinin oldurulmesi olarak tatbik edilir.

YARDIMCI OLDUYSAM , NE MUTLU BANA :)
  • upup
  • bu film izlenmezmi be, valla büyük kayıp olur biyerlerden bulun buşurun izleyin zaten sinema adına ne varsa eskilerde var.10 numara film.
  • çok etkileyici bir filmdi jack nicholson ın hayranı olduğum film
  • Bu hesabı 13 yıllık konuya açıklık getirmek için açtım.Kızılderilinin neden son sahnede öyle davrandığı sorulmuş.

Kızılderili inanışına göre, öldürülen kişinin(kişilerin) ruhu ömür boyu katilinin yanında dolaşacağına inanılır.

Filmde buraya çok güzel değinmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KizilderiliSefil -- 8 Mart 2021; 23:42:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.