Şimdi Ara

guest hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • guesti açtım da geri nasıl kapatabilirim.hemen lazım

• denetim masası>kullanıcı hesaplarına gir guest hesabını kapat a tıkla.
  • başlat ==> denetim masası ==> Kullanıcı hesapları ==> altta guest vardır tıkla ona ==> konuk hesabını kapata bas.

işlem tamam
  • çok basit kardes baslat+denetim masası+kullanıcı hesapları+ guestin üstüne tıkla resmidegiştir var hemen onun altında kullanıcı hesabını kapat seçenegi var ona tıklaman yeter ve kapatır. kolay gelsin.
  • sorun da bu guseti kapat die bir yer yok
    not:orda guest de yok açtıktan sonra yok oldu sanki.babam çakarsa biterim bilgisayar şifreli ve bişi deişmiş fln :D
    açık olmasının zararı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0reyiz0o -- 13 Ocak 2008; 13:39:03 >
  • problem degil kardes çözeriz şimdi. bilgisayarıma sag tıkla yönet de ardından karsına gelen ekranda yerel kullanıclar ve gruplar seçenegine tıkla ve users e tıkla ve guest seçeneginin üstüne sag tıkla ve sil yeter.bu kadar basit.
  • peki bilgisayarı güvenli modda açıp administratör olarak girş yapmayı dene kullanıcı hesaplarından kaldırmayı dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK STEAM HESABI
    8 yıl önce açıldı
    7 oyunlu steam hesabı 15 lira
    4 yıl önce açıldı
    Satılık Steam Hesabı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten administrator deyim şifreyi kırmak nerde bende.güvenli moddayım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: HorBakmaSenTopraga

problem degil kardes çözeriz şimdi. bilgisayarıma sag tıkla yönet de ardından karsına gelen ekranda yerel kullanıclar ve gruplar seçenegine tıkla ve users e tıkla ve guest seçeneginin üstüne sag tıkla ve sil yeter.bu kadar basit.

cigiga dedigimi yap problem kalkar
  • Bununla istediğin Windows Xp şifrelerini öğrene bilirsin(öğrendikden sonrada kullanıcı hesaplarından kaldırırsın)anlatıyorum

1-) Tıkla indir bunu indir.
    2-) Alcohol120 kullanarak cdye yaz (Alcohol120 yazısına tıkla indir türkçe dil deteği vardır cdye yaz)
    3-) Sonra bilgisayarını resetle ve pc'yi cd den boot olacak şekilde ayarla sonra cd yi tak ve pcyi resetle cdyi okucaktır pc şifreyi bulması şifre uzunluğuna göre değişir ama en fazla 15-20 dk filan sürer.Yukarıda sağ üstte hesap adının karşısında şifre yazıcaktır (tabii bulma işlemi bittikten sonra) bu şifreyi not edelim cd'yi çıkarrtıp tekrar reset atalım şifre istediği zaman not ettiğimiz şifreyi yazalım ve içerdeiğiz hayırlı olsun artık istersen kullanıcı hesaplarından kaldırabilirsin.

inşallah işine yara yazı tamamen bana ait

• quote:

quote:

problem degil kardes çözeriz şimdi. bilgisayarıma sag tıkla yönet de ardından karsına gelen ekranda yerel kullanıclar ve gruplar seçenegine tıkla ve users e tıkla ve guest seçeneginin üstüne sag tıkla ve sil yeter.bu kadar basit.

yönete girdim orda bilgisayar yönetimi-yerel- yazıyo.y.kullanıcılar ve gruplar yokki.benim bilgi farklı herhalde xp kullanıom ben ya siz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: cigiga

quote:

quote:

yönete girdim orda bilgisayar yönetimi-yerel- yazıyo.y.kullanıcılar ve gruplar yokki.benim bilgi farklı herhalde xp kullanıom ben ya siz??

ben de gözüküyor ama şifreyi kırmayı dene istersen yukarıda yazdım.belki ordan kaldırabilirsin.

• cd yi nero dan yazsam olmuyo mu.bi de tıkla indir yazan yerdeki şey 455 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0reyiz0o -- 13 Ocak 2008; 13:52:15 >
  • quote:

cd yi nero dan yazsam olmuyo mu.455 mb fln dio

oda olur sorun çıkmaz.
  • guest açık kalsın en iyisi zararı yoktur inş.çünkü kapatamadım
  • quote:

guest açık kalsın en iyisi zararı yoktur inş.çünkü kapatamadım

zararı yok adı üstünde konuk hesabı konuklar girsin diye
  • quote:

senin pcye gpo uygulanmıs yani kısıtlanmaya gidilmiş. yada sen kısıtlı kullanıcısın.o durumda senin o seçenekleri görmen imkansız..
  • quote:

quote:

senin pcye gpo uygulanmıs yani kısıtlanmaya gidilmiş. yada sen kısıtlı kullanıcısın.o durumda senin o seçenekleri görmen imkansız..

anladığım kadarıyla zaten şifreli bir pcye güvenli modda girmiş zaten kısıtlamalı bölümde olmuyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahin141

quote:

quote:

anladığım kadarıyla zaten şifreli bir pcye güvenli modda girmiş zaten kısıtlamalı bölümde olmuyormu?

güvenli mod da gpo kısıtlaması diye birsey olmaz. ben normal açtı sandım .. gpo lar güvenli modda işlemez.

• şunu dene kardes..... sen yeni bir kullanıcı yarat ve bu ADMINISTRATOR OLSUN ARDINDAN BU KULLANICIYLA GİRİŞ YAP ARDINDAN GUEST ÇIKACAK.VE KALDIR GUESTI
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.