Şimdi Ara

Güç kaynağı ve ekran kartı lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar .. Yeni ekran kartı aldım ve bunun yanında bi güç kaynağı aldım..
    Ekran kartını 300 W güç kaynağıyla çalıstırdım tabiki tam güç alamadığı için oyun açmadı fakat ekran geldi nete girdim falan fistan o çalışır durumda..
    Sonra Yeni aldığım güç kaynağını xigmatek tour plus bronze 80 600 W güç kaynağını taktım belki doğru belki yanlış pcnin ışıkları klawyenin vb yandı fakat pc çalışmadı power tepki vermedi sonra söktüm ekran kartınıda cıkarttım. eski 300 w lık güç kaynağını taktım pc çalıstı ve suan yazabiliyorsam :D bu sebepten. bir şeyleri eksik bağlamış olabilirmiyim yada bunun bir yolu yordamı varmı bu konuda uzmanlaşmış bir arkadaştan yardım istiyorum..
    Güç kaynağının sorunsuz olduğuna eminim fakat bir kaç yerde araştırma yaptım herşeyi sök tak vs vs yinede sağlıklı bir şekilde açıklayabilecek kesin sonuç almış birinden yanıt bekliyorum bu arada sistemim..

dual core 2cpu E5700 işlemci.
    4gb ddr3 ram
    asus p5g41c-mlx anakart
    kullanmak istediğim ekran kartı powercolor radeon R7 240 4gb ddr3 oc hdmi vsvsvs
    takamadığım güç kaynağı XIGMATEK TAURO SERİSİ BRONZE 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI

yardım bekliyorum ^^

• Cpu tarafındaki 4 pin ve 24 pini taktığında ekran kartının ekstra güç kablosu yoksa (varsa ek güç pinlerini bağlayın) ve hdd ye de sata ve güç kablosunu bağladıysanız sisteminizin boot edebilmesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.